Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wataro joke

Na co zwracacie najjbardziej uwagę u facetów w wyglądzie?

Polecane posty

Gość idźwchoy
Petard-racja. Zwykle konusy właśnie najczęściej dosiadają panienki.A najlepsze konusy to są jest takie lekko tempe.Uuuuuu na takim to szaleju dostają.

Mozesz sie przypierdalac, ale prawda jest taka, że kobiety boją się super-przystojnych facetów ( takich jak w reklamach itp )...Taki facet nie jest gwarantem stabilizacji i dobrze o tym wiesz- to po pierwsze. Czyli chciałaby dupa do raju, ale....zazwyczaj raju nie osiąda. Po drugie: Knypek musi nadrabiać. Jeżeli konus dostanie tylko szansę zaistnienia- wykorzysta ją w 99 na 100 przypadków. Dlaczego? BO MUSI- nie ma wyboru. Po trzecie i ostanie: Was wystarczy jedynie dobrze zaczarować :D ...i to jest cały sekret ( knypek, czy przystojniak- jeżeli to potrafi to nie musi nawet wyrywać dup, bo same lezą jak ćmy do ognia )

Gość idźwchoy
Mariiika Oh niech Ci już tam będzie-"kocha się z Tobą zapewne zmysłowo i delikatnie niczym letnia poranna rosa co z kwiatów spływa pieści twe zmysły szeptem,dotykiem i pocałunkiem" [ps gdyby jednak był konus.To by posuwał aż grzmi]:D

"gdyby jednak był konus.To by posuwał aż grzmi" I niech ten cytat będzie podsumowaniem:D:D:D

Gość Dr Yebatsch
Myślę że Petard stawia tu celną diagnozę:classic_cool:

moj facet akurat nie moze byc idealny :) musi byc mega seksowny, atrakcyjny, ale nie piekny. tylko cialo musi mic zarabiste bo nie da rady... :P

"moj facet akurat nie moze byc idealny" Twój problem polega na tym, że ty już przepadłaś koleżanko sympatyczna. Dokonałaś wyboru i po zawodach. Twój facet jest jaki jest i może co najwyżej "złapac poroże" :D Co w istotny sposób go jednak nie zmieni

Jeszcze sie wtrące:-)-widziałam jeden odc.MYsio i kurwa chyba Tysio -podbijajo coś tam-to są właśnie Ci''z okładek""o których mowi Petard-facetowi dajo łopatę to se w kącie postawi jako ozdoba ,bo nie wie do czego służy ,ale to nic -bo oni sa(niby)przystojni...:-( Kooorwasz twarz jak ja nie cierpię tych tvenowskich debili🖐️

Facet to facet zaradny musi być, naprawić powinien umieć a nie jakiś pedałek

Gość Gingo Balboa
No dobrze.Mariiika.To jaki jest wg ciebie ten idealny facet?

A tera przeczytajcie swoje wcześniejsze wypowiedzi i skonfrontujcie z tymi ostatnimi :D:D:D To się nazywa obniżenie poprzeczki, lub HIPOKRYZJA

Idealny facet musi być inteligentny, musi być partnerem, nie despotą, musi być zaradny, naprawić coś w domu a nie nie wiedziec co się robi ze śrubokrętem np. Musi miec w sobie to coś, i nie musza byc to błękitne oczy blond włosy, bo może pociągac mnie w nim coś innego. Musi dbac o siebie ale nie przesadnie, miec czyste i zadbane dłonie i paznokcie, ale generalnie o siebie dbać. Mieć jakies wyczucie i klase. odrzucają mnie bazarkowi wiochmeni.

Pierwsze na co zwracamy uwage to wygląd, ale jak otworzy usta a tam braki w uzebieniu, pieprzy głupoty, i w gratisie robi błędy ortograficzne, niestety ale takiemu panu dziękujemy.

no to tez wybralam sobie wlasnie takiego jakiego chcialam, boskie cialo, seksowna twarz, charakaterek, jeszcze mu rogi nie wyrosly :)

Gość alien z dupy
mnie pociagaja takie dupeczki jak na studiach czyli: szeroka dupa i waska talia do tego cycki nie musza byc duze ale fajnie jakby byly juz mam dosc desek bo 90 % moich dziewczyn bylo deskami. jedna miala doslownie tylko sutki. Lubie jak dziewczyna na codzien jest normalna mila i przyjazna i wspomaga czlowieka psychicznie w ciezkich momentach ale w lozku jest zwykla szmata i kurwa, O tak to jest fajne. Moja jedna magda taka byla wogole magdy to kurwy ale to lubie o tak to lubie. KObieta nie moze miec zbyt agresywnego charakteru, nie moze przyjmowac zbyt oczekujacej postawy i prezentowac licytacji zadan. Nie moze byc zbyt wulgarna ani emocjonalnie

Podczytuję regularnie wasze wynurzenia, panowie z forum, i dochodzę do wniosku, że nijak was zadowolić się nie da. Niscy jęczą, że 'przegrali życie', bo 'kobiety lecą na wzrost'. W tym topiku padły teksty o tym, jakie to kobiety nie są naiwne i łatwe do zbajerowania (co powinno raczej cieszyć tych niskich 'pokurczów' i 'brzydali', bo dobra gadka - rzecz nabyta). Odkrywczo stwierdzę, że wy po prostu uparliście się nienawidzić kobiet :D

Ale nie martwcie się dziewczyny. Zasada działa w obie strony. Ci wszyscy przystojniacy widywani są najczęściej w towarzystwie mało urodziwych Pań. Takie pokręcone te damsko-męskie relacje. Co do mojej dziewczyny. Nie zarabia na dawaniu mi dupy... Ma z tego korzyści, ale nie takie jak ci się może wydawać.

petard --> to o zarabianiu nie bylo do ciebie. ludzie to generalnie sie tak roznie dobieraja ze ciezko cokolwiek stwierdzic na pewno, widuje i przystoniakow z chujowymi laskami i lasencje z brydalami, tyle czynnikow decyduje o dobieraniu sie w pary ze ciezko zrobic liste.

Gość niski nieraz
jest 10 razy seksowniejszy niz wysoki. Mam taki zywy przyklad 2 mlodych sasiadow .

Gość marikka.255
Petard ty pewnie jestes bezrobotny bo non stop pierrdoolisz na kafe czy dzien czy pozną nocą:-(i robisz z siebie bog wie co niby jakis ynteligent a gowno bokiem ci wylazi🖐️

marikka.255 Bynajmniej pizdeczko. W ciągu dnia nie mam czasu się wysrać. Nie mówiąc już o forum. Sypiam po 3 h na dobę, bo raz, że wiecej nie mogę, a dwa- zapierdalam na lepsze jutro. Podczas gdy ty o 6 rano bedziesz jeszcze smacznie kimać- ja rozpocznę pracę, którą skończę ok 19 Mam nadzieje, że poczułaś się zadowolona...

Gość marikka.255
3 godz na dobe???hahaha nie no petard do rekordow Guinessa sie zapisz-to nie mozliwe-nawet nie przyzwyczajisz organizmu -a natury nie oszukasz kutasniku🖐️pierrdoolennie babulenie

Da się moj facet sypia po 3-4 godziny, czasem jak da rade to uskuteczni drzemke 30minut do godziny w ciągu dnia.