Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalaladulasrala

Najwiekszy ból jaki przeżyłyście???

Polecane posty

Gość alalaladulasrala

Jak w temacie. Pytanie kieruje do osób majacych jakie takie porównannie pomiedzy powiedzmy, bólem przy złamaniu, bólami przy porodzie, czy też przy różnych schorzeniach itp.

skurcze porodowe, a na drugim miejscu bol po nastawianiu zlamanej kosci. ale nie samo zlamanie tyko jak mne napierdalalo po nastawianiu.

Gość ból nogi
chyba zakrzepowy .... i ból ręki miałam ogromnego włókniaka który bolał do zesrania ..... juz go nie mam pozbyłam się chirurgicznie a na nogi ide wkrótce na badanie dopplerem

Gość OlkaNS1234
wybicie oka

Gość ale czy wszystkie rodziły?
miały coś raz w życiu złamane itp?

Gość ale czy wszystkie rodziły?
no ale pytam czy wszystkie, bo np ciężko mi uwierzyć że ból przy okresie mógł być mocniejszy jak przy porodzie mimo że wiem że bywają bolesne okresy

Gość 234234234234
poród ból zęba po zatruciu (chodziłam po ścianach) miałam załmana rękę, ale to ył lajcik w porównaniu z dwoma pierwszymi, tyle że złamanie było proste. Najbardziej bolało jak mi zdjęli gips i kazali nią ruszac po miesiącu

Gość tuu6tru
ból przy porodzie i ból przy korzonkach z tym, że nad tym drugim w miarę można było zapanować przez zastygnięcie w bezruchu :-P

Gość jónistera
1.poród 2.łękotka właściwie to powinno być ex aequo

Gość TeoDora z Doliny
ogłoszenie wygranej PO :(

Gość ona890
bol po usunieciu zeba -osemki, nie jadlam z bolu nic przez kilka dni, wychudzilam sie niezle, spalam na siedzaco,o ile meczenie sie z zasnieciem mozna nazwac spaniem

Gość 234234234234
Z moja załamaną ręką- poszłam dopiero na drugi dzień do lekarza... Załamałam w szkole, na trawie si e przewrociłam. Miała byc jeszcze jedna lekcja- poszłam do nauczycielki i mówię, że mnie ręka boli. A ona na to"że co ma na to poradzic" A miałam 7 lat. Siedziałam jeszcze z ta ręką całą lekcję, kolezanki sie zlitowały i poniosły mi torbe do domu. W domu powiedziałam, że mnie reka boli, ale trochę przechodzi. Tata przykładał mi kompresy, potem przyszła kolezanka i sie bawiłysmy. :p Potem mi powiedział, że jak do rana nie przejdzie, to idziemy do lekarza...

Rodziłam, ale i tak ból przy wyrywaniu zęba to była największa masakra. Chociaż boje się rodzić drugi raz to i tak wole to jakbym miała znowu rwać zęba :O Połamana też byłam, miałam kamienie w nerkach, kilka razy szyta byłam, mam zespół jelita drażliwego, yebłam na lodzie rozbijając głowę i parę innych bolesnych wspomnień Nr 1 rwanie zęba Nr 2 chyba razem poród i jelito - poród chociaż raz i szybko, bolało ale dałam radę, jelito skurcze przy których ryczałam i zwijałam się z bólu niby krócej jak poród ale jednak częściej ;) Nr 3 będzie razem ból pleców po wypadku i przesunięciu się jakiegoś tam kręgu - bo długotrwały i nawracający i tak samo nocne skurcze łydek towarzyszące ciąży, że ryczy się nocami :P Wszystko inne nie pamiętam już jak bolało ( chociaż pamiętam strach jak np jechałam z krwawiącą nogą do szpitala, albo szok po złamaniu ręki lub ból guza po upadku na lodzie, jak dotykałam ale z ciekawości dotykałam nadal ;) ) zwłaszcza, że szybko dostawałam głupiego jasia który działał jak należy ;)

nie no porod to jest bol nie do opisania i nie sadze zeby cos bardzie bolalo chyba tylko upierdolenie nogi na zywca moglo by sie rownac :)

Gość MeandryMiłości
PiS ❤️

Chyba poród, z bólu wymiotowałam. Ból głowy migrena oczna wymioty aż wywalało kichy. Uderzenie w kośc piszczelową, zareagowałam wymiotami na ten ból.

Gość dusigroszowa
słyszeliście o facecie któremu maszyna piłowała obie ręce kilka godzin ? potem jak doszedł cudem do domu jeszcze pocieszał żonę. zbierał kiedyś pieniądze w internecie przez sprawe dla reportera, to jest straszne

234234234234 Hahhahaha jakbym o sobie czytała :D Tylko ja na korytarzu szkolnym upadłam. Pielęgniarka stwierdziła zwichnięcie i ciasno zabandażowała, w domu ręka zaczęła mi sinieć bo puchła i bandaż zbyt zaciskał. Mama odwinęła i to samo - jak nie minie to jedziemy to lekarza, ale tego samego wieczora pojechaliśmy ;)

Gość 234234234234
Mój syn pozniej w tej samej szkole też złamał rękę, ale miał znacznie gorsze złamanie, tak dziwnie sterczała, tez durna pielęgniarka stwierdziła zwichnięcie i zabandazowała. A nie mozna zrobic nic gorszego w przypadku złamania jak dawac ciasny bandaz, krew wtedy nie dopływa do nerwów, które moga byc czasem nawet naderwane, zerwane, w skrajnych wypadkach ręka moze byc przez martwice nie do uratowania potem.

Porod bol przy zapaleniu pecherza i nerek chory zab bole zoladka, takie jakies skurcze, az do utraty przytomnosci bol glowy, przy ucisku miesni karkowo-szyjnych na korzen nerwowy ja wyrwalam 2 osemki naraz(lamanie , kruszenie, dlutowanie) kazdy zab problemowy i ok 40 minut kazde rwanie, bez narkozy z malym znieczuleniem i zero bolu potem, mysle ,ze kazdy ma inny prog odczuwania bolu

Gość 234234234234
MałaBlondynka- to jak, bez znieczulenia ci wyrywał???

jeszcze mi sie przypomnialo jak skaleczylam sobie kciuk szklem no i przerwalam sciegno i nerw (no i skore), i ten nerw lekko wychodzil i przy dotyku tego czulam taki przechodzacy prad przez pol reki w kierunku lokcia. to byl taki ciekawey nie do opisiania bol :)

Dostałam 3 znieczulenia :O Ale tak chujowo ząb siedział, że masakra. Dwoje mi rwało wykręcając i przyciskając głowę do fotela, później robili separacje korzenia, a później przez tydzień chodziłam na przebijanie pęcherza krwi i lekarstwa bo mi się nie goiło. Minimum jedzenia, spania, głowa napierdalała. NIGDY WIĘCEJ

Gość oj arpad to
bole zoladka, takie jakies skurcze, az do utraty przytomnosci - to jest od zaparc, jak za przeproszeniem za duzo gowna ci sie w jelitach nazbiera i to do tej pory najgorszy bol fizyczny jaki przezylam, bylam nawet 2 razy na pogotowiu z tym ale nie pomoglo zeby mam zdrowe jak kon, ani raz jeszcze mi nie rwali, do dentysty nawet ie chodze bo nie mam po co :classic_cool:

Gość oj arpad to
te skurcze zoladka to moze byc tez nerwica zoladka, zalezy gdzie cie boli i w jakich sytuacjach, mnie bolalo tam gdzie mam jelita i bol promieniowal na caly brzuch, masakra, 3 noce nie spalam bo nie mialam jak sie ulozyc