Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsulinkaRuda

faceci, jakie kobiety wolicie?

Polecane posty

Gość AsulinkaRuda

jakie kobiety wolicie/wybieracie na żony - 1- zdecydowane, przebojowe, pewne siebie, z ktorymi czasami sie klocicie, ale maja charakter, czy 2 - uczuciowe, ciepłe kluchy, spokojne, poktorych wiecie, czego sie spodziewać, niekłótliwe. a więc???

Gość y r ty jjkuk
Uczuciowe, ktore sa zdecydowane, pewne siebie i nieklotliwe

Gość AsulinkaRuda
ślimak- do wyboru tylko 1 lub 2 :) a na obcasach i ta i ta moze chodzic:)

Gość Apasz24
Takie z dobrym tyłkiem i pokaźnymi cyckami

Gość jawybieram
zdecydowane, przebojowe, pewne siebie, niekłótliwe, uczuciowe, spokojne

2 - uczuciowe, ciepłe kluchy, spokojne, poktorych wiecie, czego sie spodziewać, niekłótliwe. + szpile 10 cm ,mini (tylko bez przesady) naturalny wizaż .Niunie z punktu pierwszego mi nie są potrzebne bo ....sam taki jestem a chcę mieć w domu spokój.

Gość AsulinkaRuda
BluMen- czy to dotyczy tylko ciebie, czy większość facetów zdecydowanych, pewnych siebie tak ma? tzn czy wybierają raczej te spokojne, ciche i ułożone? jak to jest?

zbytnie uogolnienia. uczuciowa dziewczyna to nie musza byc cieple kluchy. tak samo przebojowa nie musi byc zdecydowana i pewna siebie... tak sie nie da porownac bo znajde ci pewna siebie i uczuciowa dziewczyne, a do tego bedzie przebojowa....

Gość AsulinkaRuda
zbereznik, to poprostu napisz, jaka Tobie najbardziej odpowiadałaby na zonę?:)

asiulinka nie ma reguly, ale zazwyczaj to faceci slabi i zakompleksieni wola typ nr 2, bo kobiety nr 1 zwyczajnie sie boja. Przy kobiecie nr 2 czuja sie bardziej "mescy":) Czyli jest odwrotnie niz napisalas.

Gość RafcioPafcio007
Wybieramy takie, które nie są głupimi, tępymi pizdami!

dla mnie: ladna, cierpliwa, jednak uczuciowa, co ma swoje zdanie, swoje plany na zycie, co nie pisze co 5 minut 'co robisz', ktora ma swoich znajomych, i ktora umie czasem (kiedy potrzeba) chlasnac mnie w gebe i powiedziec - dominik wez sie kurwa ogarnij!!! ;) mialem kiedys taka...

Gość AsulinkaRuda
SamotnyRomantyk, ale nikt tu nie napisał, że wygląd nie jest ważny dla faceta. I 1 i 2 mogą być obie brzydkie lub obie piękne. Teraz przechodzimy dalej, po kwalifikacjach związanych z urodą:)

Za wszystkich menów nie mogę odpowiadać(nie mam upoważnienia) ale cytując Ciebie "spokojne, ciche i ułożone" cóż mogę więcej od kobiety oczekiwać ?No jeszcze musi mi się wizualnie podobać ale to oczywiste.Szczególnie spodobała mi się ta ostatnia cecha którą wymieniłaś "ułożona" aż się rozmarzyłem.Wczoraj pisałem o tym że miałem bardzo nieśmiałą dziewczynę i bardzo fajnie wspominam ten związek.Szczególnie to że miałem do niej całkowite zaufanie,swoje nastroje też miała hehe więc to nie był nudny związek jak komuś by się wydawało.

Gość AsulinkaRuda
zbereznik, a jakim ty jestes facetem - uogolniajac oczywiscie - tym 1 czy 2?

Gość AsulinkaRuda
BluMen, dlaczego więc nie jesteście ze sobą?

Inteligentne, racjonalne, trzeźwo patrzące na rzeczywistość, zaradne i z charakterem. Aby nie cyborg kuchenno-łóżkowy czy wieczna "nAsto1atKa".

Gość AsulinkaRuda
zbereznik, ok, ale napisz prosze, jaki jestes - zbilizony do 1 czy 2. ;)

AsulinkaRuda miałem przed nią swoją pierwszą dziewczynę ,później ojczyzna wezwała(wojo) i z tą pierwszą nasze drogi się rozeszły.Ta nieśmiała była drugą nie wiem może to prawda że przeciwieństwa się przyciągają ,ja najpierw zwróciłem uwagę na jej urodę , kłamać nie ma co .Tak mi się podobała że niezrażałem się jej nieśmiałością,parą byliśmy jakieś 3 lata, później miałem możliwość dostać niemieckie obywatelstwo skorzystałem z tego ,znalazłem pracę w Niemczech niestety to była często praca w delegacji nawet w Azji ,czyli nasz związek stał się związkiem na odległość .Z pracy nie chciałem zrezygnować, pieniądze które tam zarabiałem były dla mnie nie wyobrażalne wcześniej dzięki temu mogłem pomóc finansowo swojej rodzinie ,żyć na poziomie nie osiągalnym wcześniej w Polsce,może mamona przesłoniła mi to co ważniejsze nie wiem. Ciągnęliśmy tą naszą znajomość jeszcze jakiś czas ,ale to nie miało przyszłości ,ona tu w Polsce ja gdzieś daleko bez sensu to było.

Bluemen i bardzo dobrze zrobiles wybierajac prace. Rozejrzyj sie dookola ile pieknych lachonów stapa po tej ziemi ;) kazda spragniona grubego portfela

Gość AsulinkaRuda
BluMen, rozumiem, różnie się w życiu układa. a nie mogła przyjechać do Ciebie? i czy taką dziewczynę nie uwazałeś za nazbyt spokojną, moze trochę ulegającą wpływom?

Gość ziutkaaa
AsiulinkaRuda to zakompleksiona kobieta z modelu 2, to widac golym okiem;)

Gość AsulinkaRuda
Ziutka, ani z tego, ani z tego. Zakompleksiona nie jestem, mega przebojowa tez nie.