Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsulinkaRuda

faceci, jakie kobiety wolicie?

Polecane posty

Gość ziutkaaa
to po co sie pytasz?

ślimak kwasożłop Tak wszystko fajnie co piszesz ,tylko na kasę to lecą też HARPIE i rozpoznaj która to Harpia a która tzw normalna ? Z harpią nie chciałbym się wiązać bo jeszcze wychodowała by harpiątka,wtedy to już bym się załamał.Zresztą harpie nadają się tylko jako wkład do łóżka ,pewnie takie panie się obrażą na to co napisałem ale nie interesuje mnie to.

Gość AsulinkaRuda
pytam, poniewaz popelnilam (tak mi sie wydaje) kilka bledow postepując z facetami. rozmawialam o tym z przyjaciolka, o tym jaka jestem, ale wolę wysłuchac opinii osob, ktore mnie nie znaja. Mialam tez sytuacje z facetem- jego wybor kobiety- wydawal mi sie nieracjonalny- ale teraz zastanawia mnie, czy jednak to ja sie nie mylilam.

Gość AsulinkaRuda
nawet gdybyś lizał moją łechtaczkę przez 1000 lat to i tak nie będę z tobą szczytowała

Gość AsulinkaRuda
bez podszywów proszę!

Gość paulina_malina
Samotny Romantyku mnie chyba szukasz:)

Gość ziutkaaa
AsiulinkaRuda no i do jakich w koncu wnioskow doszlas? i jakie bledy popelnialas wczesniej?

AsulinkaRuda Każdy przypadek jest trochę inny ,można coś tam wyciągnąc dla siebie(wnioski) To że moja dziewczyna była spokojna to mi się podobało ,miała sztucznie się uśmiechać robić z siebie idiotkę ,jestem rozrywkowy ale bez przesady,moja dziewczyna musi mieć jakiś poziom a nie tylko hehe lub haha co na jedno wychodzi.Chodziła ze mną na imprezy,dyskoteki do znajomych nauczyła się dobrze tańczyć no troszkę się przy mnie "otrzaskała" i fajnie się nam razem żyło. Początkowo było trudno bo oprócz niesmiałości bardzo wrażliwa była wszystko brała do siebie i bardzo serio .Co do pytania czy mogła do mnie przyjechać ,co by to zmieniło? Ona w Niemczech ja np w Mołdawi bo i tam byłem w delegacji.Wybrałem kasę taka prawda.

Gość AsulinkaRuda
sama nie wiem, ale wyglada na to, ze wszystko robię na opak. Gdy jestem zdecydowana, pewna siebie itd- facet wybiera tą "miłą, cichą", a nie mnie. Gdy znowu poznałam kogos, dla kogo bylam taka "ciepłą kluchą" jak w opisie na poczatku (nie udawałam, tylko tak czułam ;) ), to znow wydaje mi sie, ze tym przegrałam, moze bylam "za spokojna". Sama juz nie wiem. Nie udaje nikogo, kim nie jestem, ale najwyrazniej wszystko robie zle i na odwrót.

Gość kubus puchatek ///
musi miec troche z nr 1 i troche z nr 2 zalezy w jakich sytuacjach

Gość AsulinkaRuda
BluMen, ale czy udało Ci sie o niej "zapomnieć", tzn poukladac juz sobie zycie z inna kobieta podobną/ różna od niej?

Gość ziutkaaa
a nie pomyslalas, ze wszystko zalezy od konkretnego faceta? Ze jedni wola takie, a inni takie?

Gość AsulinkaRuda
pomyslalam, nie kazdy jest taki sam, ale to nic nie zmienia. ja tez przeciez nie bede udawala, ze jestem inna, niz jestem.

Gość ziutkaaa
Czasami trzeba:) Ja na przyklad czesto udaje glupsza niz jestem, potulna, spokojna, jak widze ze facet takie lubi, a jak widze, ze woli zdecydowane to jestem bardziej zdecydowana itp;)

Gość el chulo.
Jak już to bym wybrał 2.Taka żeby siedziała w domu i za dużo pytań nie zadawała.Może to dla was dziwne ale z taką życie jest łatwiejsze.Dwie osoby które mają silne swoje zdanie,będą się często kłócić a w chacie wolałbym spokój.

Gość hhnmhnm
A nie możesz być sobą poprostu ? Bo wyglada to tak, że zachowaniem podpasowujesz się do faceta. Najwyraźniej nie trafiasz z rolą, przez co on wybiera inną :P

Gość kubus puchatek ///
musisz mu dobrze loda robic i uprawiac sex kiedy ma na to ochote wtedy bedzie bardzo kochal

Gość AsulinkaRuda
hnn no własnie napisalam, ze bylam sobą- nawet jak bylam raz taka czy inna, to dlatego, ze tak czułam, a nie po to by sie "przypodobac" komus, czy cos udawać.

Gość AsulinkaRuda
ziutka, tylko po czym to poznac, ze woli takie lub takie? przeciez facet nie powie ci tego na wstepie?

Gość ziutkaaa
mozna sie domyslic, cieple kluchy bez zdania zazwyczaj wybieraja panowie, ktorzy maja troszke problemy ze swoim meskim ego i nie lubia twardych kobiet, bo zle sie przy nich czuja, z kolei panowie spelnieni i pewni siebie nie maja problemow z kobieta w typie 1

Gość AsulinkaRuda
ziutka, a co z facetem, który: jest spełniony, pewny siebie, ale wrażliwy na punkcie swego ego?

Gość AsulinkaRuda
Faceci którzy nie pozwalają sobie zrobić loda są dla mnie zerem

Gość AsulinkaRuda
bez durnych podszywów

Gość ziutkaaa
wrazliwosc na punkcie meskiego ego zazwyczaj z czegos wynika, ale w tym przypadku lepiej udawac potulna;)

Gość AsulinkaRuda
no i tu zaczynaja sie schody- czy udawac potulną (wersja 1) czy wlasnie babka z temperametem (2) by go owinela sobie?

Gość AsulinkaRuda
fiku miku, bo nic mi nie wychodzi:( jestem sobą, a jak widac nie przynosi to efektow.