Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewama_

Mam juz dosc zycia w chorym i patologicznym domu..

Polecane posty

Gość Ewama_

Ojciec caly czas pije i awanturuje sie gdy mama jest w pracy musze calymi dniami siedziec w domu i go pilnowac zeby gazu nie odkrecil zeby nie obsikal lozka itd.a on w tym czasie caly czas sie na mnie wyzywa mowi mi ze jestem szmata do niczego sie nie nadaje itd.matka obwinia mnie o wszystko co on robi np o to ze sie zesikal na fotel a ja tego nie dopilnowalam.gdy on po 2tyg trzezwieje udaje pana domu i matka wielce go kocha usluguje mu obiadki itd a mnie traktuja jak powietrze a on caly czas sie na mnie drze i wyzywa a matka mu na to pozwala.gdy ja juz nie wytrzymuje wypominam mu wszystko i czasem wyzywam bo mam juz tego dosc wtedy moja matka zawsze trzyma jego strone i mowi ze jestem do niczego.gdy on znowu pije ona udaje dobra matke i znowu musze go pilnowac.mam juz dosc takiego zycia mam 19lat.

Gość Ewama_
W towarzystwie wsrod znajomych udaje normalna ale i tak zawsze bylam inna niz wszyscy bardziej powazna zamknieta w sobie..teraz juz sie to troche zmienilo odkad poznalam innych ludzi ktorzy mieli na to wplyw.jednak wciaz nie daje sobie rady z zyciem czesto mysle,ze jestem gorsza od innych itd..

Gość Ewama_
Dzieki

Gość llooll240301
a nie możesz się wyprowadzić?

Gość gość
współczuję ci. a najbardziej współczuję ci komentarzy czy nie możesz się wyprowadzić. ciężko w tych czasach tak po prostu się wyprowadzić i każdy kto wynajął mieszkanie dobrze o tym wie jak jest ciężko się utrzymać wynajmując lokum.pewnie odetchniesz dopiero gdy znajdziesz faceta i kupicie własne mieszkanie.

Gość gość
mozesz podac gg?