Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnesa 2

Praca w Holandii "Philips" w Eindhoven. Wyjazd 02.06. Ktoś się wybiera??

Polecane posty

Gość Agnesa 2
KJK gdybyś się dowiedział czegoś więcej daj znać proszę. Z góry dzięki.

Gość kjk
Ja napisałem czy pracuje taki Pan ... Czekam na odpowiedz. Jeszcze kasy nie wpłacałem bo boje się jakiegoś wałku,nastawie sie na 2 czerwca a nie pojade, a w tym czasie może wpadnie inna oferta . Znajomy dzwonił do Wrocławia,ale obecnie nie moge sie do niego dodzwonić. Cały czas czekam,oferta dobra i gdyby sie potwierdziła to tylko jechac i zacierać ręce hihi...:)

Gość kjk
Wporządku i nawzajem.

Gość Agnesa 2
Dokładnie! Oby było ok. Ja podobnego maila wysłałam. Pozostaje czekać. Pozdrawiam.

Gość kjk
Undutchables Poland Wrocław Ul. Powstańców Śląskich Lok. 134 Pod tym adresem mieści sie Urzą Pracy Wrocłąw. a agencja mieści sie na Armi Krajowej. W Poniedziałek zajdzie tam nasz znajomy i sprawdzi co i jak,to dam znać.

Gość kjk
ndutchables Poland Wrocław Ul. Powstańców Śląskich Lok. 134 Pod tym adresem mieści sie Urzą Pracy Wrocłąw. a agencja mieści sie na Armi Krajowej. W Poniedziałek zajdzie tam nasz znajomy i sprawdzi co i jak,to dam znać.

Ludzie, błagam Was, dajcie sobie z tym ogłoszeniem spokój. Owszem, taka firma posredniczaca prace w Holandii istnieje, ale w porównaniu do tego ogłoszenia nie pobiera ŻADNEJ kaucji!!!!! Facet ewidentne chce oszukać jak najwiecej ludzi i pewnie mu sie to uda. pracowałam w Holandii rok i wiem jak to wyglada. Najbezpieczniej jechać przez Polska agencje pracy, moze nie zarobi sie kokosów ale na pewno nikt Was nie oszuka. Pozdrawiam i jeszcze raz proszę - nie dajcie sie oszukać.

Gość luczjana6665
Witajcie My też mamy wyjechać 02.06, ale nam jeszcze nic nie wiemy i czekamy na te niby kontakt od niego ale jak ostatnio pisał to już się nie odezwał. Dajcie znać jak coś się dowiecie, a jak my będziemy coś wiedzieć to też napiszemy. Pozdrawiam

Gość Agnesa 2
A wpłaciliście już pieniądze?

Gość luczjana6665
Tak. A Ty wpłaciłeś??

Gość fewfeefw
Naiwniacy... 100 zł poszło się... :D

Gość lol lo
Ciekawe ile ludzi się wkręciło ??

Gość KJK
To juz pewne to oszust!!!!!!!!!! Firma jest na Armi Krajowej,ale taki Pracownik tam nie pracuje... Trzeba to zgłosić na Policje. Przykro mi bardzo...

Gość KJK
Słuchajcie ,proponuje nie zamykać wątku. W kupie siła. Każdy z nas sledzi oferty pracy,tak??? Możemy sie tu dzielić cennym wiadomościami i pomagać nawzajem. Co w na to??

nie rozumiem, jak można sie dac tak podpuscić :o od kiedy to za prace się płaci pracodawcy? Bilet samemu się kupuje, to od poczatku waliło sciemą 🖐️

Gość zrypanezycie
naiwne polaczki bardzo dobrze wam tak :D sie pracy zachcialo za granicą...

Gość Agnesa 2
Sprawę jutro zgłaszam na policję.

Gość luczjana6665
Agnes a powiedz mi skąd jesteś? a radziłaś się już kogoś co możesz z tą sprawą zrobić?

Gość KJK
Agnesa 2 w jakim województwie mieszkasz???

Gość jestemzły
Witajcie :) Musimy połączyć siły i dobrać się do gościa bo każdego z nas oszukał na stówke i to jest mała szkodliwość majątkowa i może mu to obejść płazem dlatego każdy oszukany powinien z kontaktować się jak najszybciej z policją. Im szybciej tym lepiej!!!

Gość wczesna pora
Pewnie macie dane na które szedł przelew ? Jesli to rachunek prywatny i jego własciciel nie jest z rodzaju tych, co w Polsce zakładają rachunek dla kogoś, to można go wytropic ... tam są przecież w banku dane tego kolesia

Gość KJK
Facet jest dalej aktywnt,przed chwilą mi odpisał... Trzeba dzwonić na Policje i niech go łąpią.

Gość oziębła suka
Zanim oni się ruuuusząąąąą .... :0 Chyba, że już go mają gdzies zgłoszonego i toczy się jakieś dochodzenie

Gość pestka banana
Mieszkam w Eindhoven, w Philipsie co chwilę słychac o masowych zwolnieniach. Ludzie wychylcie czasem głowy poza swój zaścianek i poczytajcie choćby fora Polaków mieszkających w Holandii. Zwolnieni z Philipsa zalewają teraz rynek pracy. Poza tym...na Boga! Kto jest na tyle głupi by pracować przez polską agencję pracy:-O

Gość Agnesa 2
śląskie Ważne żeby to zgłaszać. Mój kumpel został oszukany w podobnej sprawie. Koleś dostał za swoje, siedzi. Tego typka też to spotka jestem pewna. Ważne żeby to zgłosić na policji. Dlatego jutro z samego rana mam zamiar tak zrobić. KJK - a co ci napisał?

Gość Agnesa 2
śląskie Ważne żeby to zgłaszać. Mój kumpel został oszukany w podobnej sprawie. Koleś dostał za swoje, siedzi. Tego typka też to spotka jestem pewna. Ważne żeby to zgłosić na policji. Dlatego jutro z samego rana mam zamiar tak zrobić. KJK - a co ci napisał?

Gość Marcin345
Czesc wszystkim mam dla was dobrą nowinę podobnie jak wy zostałem oszukany, zglosilem sprawe na policji we Wrocku i powiedzili mi ze koles jest im znany i prawdopodonie zlapia go lada moment. facet kopiowal cudze oferty pracy i podszywal sie pod rozne firmy juz raczej nikomu nie grozi oszustwo

hEJ JA DOSTAŁEM DZIŚ TAKĄ WIADOMOŚĆ ALE OD INNEGO KOLESIA PRZECZYTAJCIE SOBIE. I CO TU JEST GRANE??? Witam, Kaucja niestety jest wymogiem i częścią procesu rekrutacyjnego. To jest odgórne polecenie i niestety nic nie możemy z tym zrobić. Mogą Państwo również zgłosić się do naszego biura: Undutchables Poland Wrocław Ul. Powstańców Śląskich Lok. 134 I tam podpisać deklaracje o podjęciu przez Państwa pracy na tym stanowisku, wtedy kaucja nie będzie od Państwa pobierana. Pozdrawiamy, Edmund Pawłowski Przedstawiciel Undutchables Poland

Gość dolomotto
czyli jedna zasada: nie płać za nic przed wyjazdem:( współczuję wam