Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnesa 2

Praca w Holandii "Philips" w Eindhoven. Wyjazd 02.06. Ktoś się wybiera??

Polecane posty

Gość Agnesa 2

Witam Zastanawiam się nad ofertą pracy w Eindhoven w Holandii. Czy ktoś już się tam wybiera? Praca polega na pakowaniu i sortowaniu elektroniki według zamówień złożonych przez klientów, w znanej i renomowanej fabryce firmy "Philips" w Eindhoven. Szukam kogoś żeby nie jechać tak całkiem sama w ciemno. Może ktoś już ma zaklepany ten wyjazd? Z kimś zawsze raźniej...?

Gość KJK
Mam ten sam problem

a co to przeszkadza? ja wyjechalam sama6 razy na wakacje.poznalam wielu ludzi,fajny okres:) tyle,ze ja jechalam przez firme,wiec nie musialam sie martwic o mieszkanie.

Gość gggggggguten tag
Skad jestes??? ja bym pojechala.

Gość Agnesa 2
Rybnik, Śląskie

Gość nieladnie tak klamac
a jedziesz przez jakas firme? ja bym z checia pojechala ale przez jakas agencje, ale nie znam niczego sprawdzonego jesli chodzi o Holandie

Gość gggggggguten tag
ja jestem z podkarpacia, a sa jeszcze miejsca? na ile bys chciala jechac?

Gość gggggggguten tag
a byla jakas rozmowa kwalifikacyjna?

Gość Agnesa 2
Nie trzeba wyslac cv i oni sie odzywają w e-mailu

Gość gggggggguten tag
pojechalabym naprawdę, wyslę to CV. A na ile ta praca? ja mam studia jeszcze ....

Gość gggggggguten tag
a bylas juz kiedys za granica w takiej pracy? ja nie i w ogole jestem zielona, ale potrzebuje pieniedzy i chcialabym pojechac ale nie mam z kim

Gość gggggggguten tag
a to nie bedzie glupio jak mam wyższe wykształcenie? moze sie nie przyznawać w CV? :O

Gość nieladnie tak klamac
i tak w ciemno jedziesz? a jakis numer agencji? ich siedziba? wypytalas o to?

Gość Agnesa 2
Jak dasz meila napiszę ci co mi odpisali. Tak w ciemno...czekam na telefon teraz. Niewiem zaryzykowałam, oferta wygląda ciekawie i zdecydowałam się dlatego że możliwa jest praca min. miesiąc. Dłużej nie chcę. Zazwyczaj podpisuje się kontkrakty na 3 miesiące. Też mam wyższe, w CV zostawiłam... Chcę jechać żeby trochę dorobić do własnej działalności, którą rozkręcam.

Gość gggggggguten tag
zrobilam nowy bo w swoim prawdziwym mam imie i nazwisko skrzydlaterece@gmail.com

Gość Agnesa 2
Ja też nigdy nie byłam, ale potrzebuję zarobić szybko trochę kasy. Niewiem co z tego wyniknie, ja zaryzykowałam. Teraz czekam.

Gość gggggggguten tag
w takim razie wysle to CV ale jednego nie rozumiem, to jest praca przez agencje czy cos? jest jakis pośrednik? placimy na poczatek tylko te 100 zl za przejazd? a innne koszty

Gość gggggggguten tag
czekam na maila bo jak na razie nic nie doszło :D

Gość Agnesa 2
Agencja: Undutchables Poland.

Gość gggggggguten tag
czyli ty juz wplacilaś pieniądze. ....juz nie masz odwrotu, a faktycznie ogloszenie brzmi niezlee, nie wiem co mam robić :( 2 06 to mi sie wtedy sesja zaczyna ;( no chyba ze przeniase sobie na wrzesien.... sama nie wiem.

Gość Agnesa 2
No tak zaryzykowałam tą stówę. Ciekawi mnie czy zadzwonią i czy coś mi więcej rozjaśnią i będę może wtedy mniej nieufna. Gdyby faktycznie było tak jak w ogłoszeniu to naprawdę w miesiąc można by fajnie zarobić. Jest mieszkanie, zorganizowany transport, opiekun itd + niezła stawka. No i min. można pracować miesiąc. Mam nadzieję że nie okaże się to ściemą. Poczekam na tel.

Gość gggggggguten tag
a oni podawali numer tel do siebie??? bo nie widze...

Gość gggggggguten tag
wpisałam w google nazwe tej agencjii za duzo na ich temat nie ma :/

Gość Agnesa 2
Wiem wiem.. Też już szukałam... Nie ma nic... Ktoś poprostu pyta o to samo. Kontaktuje się przedstawiciel tej firmy: T http://www.undutchables.nl/ Poczekam.

Gość Agnesa 2
Hm...Trochę dziwne że nie podają więcej szczegółów samej agencji.

Oj, nie wygląda to dobrze. Widziałam ofertę na poloniuszu. To chyba oszust:( Firma krzak, niewiele informacji... BYł ktoś w siedzibie we wrocławiu?

Gość kjk
Kolega ma rodzine we Wrocławiu i ponoć ta agencja jest,tylko że zmieniła siedzibe firmy ,boje się że to jakiś kant-oby nie. Może w poniedziałek podjedzie tam człowiek i wypyta się co i jak. Pisałem też do Holandi do tej firmy ,ale słabo z nimi. Pierwszego meila skasowali automatycznie,ale napisałem drugiego i czekam.

Gość Agnesa 2
Też napisałam do tej firmy w Holandi, czy wiedzą coś na ten temat. Wcześniej też znalazłam na ich stronie informację: As a full-service provider, the Undutchables international recruiters also provide consultation regarding intercultural employees and advice on settling in the Netherlands. Mam nadzieję że będzie ok.