Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnesa 2

Praca w Holandii "Philips" w Eindhoven. Wyjazd 02.06. Ktoś się wybiera??

Polecane posty

Gość kjk
To mi znowu napisał... Lepiej żeby go Policja dopadła niż ktoś z poszkodowanych. Witam, W związku z Pana mailem podaje dane do przelewu. Dane do przelewu: Kredyt Bank Undutchables Poland Wrocław Ul. Powstańców Śląskich Lok. 134 02150015751015703090770000 W tytule przelewu prosimy wpisać Imię i Nazwisko. W celu przyśpieszenia rezerwacji zalecamy wysłanie na nasz e-mail skanu dowodu wpłaty aby nie czekać na zaksięgowanie przelewu. Z każdym chętnym będziemy się kontaktować indywidualnie telefonicznie po wyczerpaniu wolnych miejsc w celu ustalenia szczegółów dotyczących wyjazdu. Dlatego jeśli nie podali Państwo numeru telefonu w CV prosimy o wysłanie go drogą elektroniczną. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt e-mail z Polskim koordynatorem. Pozdrawiamy, Kamil Naczyński, Przedstawiciel Undutchables Poland

Gość momaroon
gościu nieźle tnie kaskę :) jeśli oszuka 1000 osób na 100 zł co jest całkiem możliwe to ma z tego 100 000 zł - nieźle

Gość jestemzły
byliśmy dzisiaj zgłosić sprawe na policji i powiedzieli nam że bardzo dobrze że nie olaliśmy tej sprawy. im więcej ludzi się zgłosi tym lepiej tk nam powiedzieli

Gość Agnesa 2
Ja też zgłosiłam

Gość oszukani2
witam, wrac z chlopakiem wyslalismy pieniadze na to oferte pracy, przed chwila znalazlam to forum, juz wiem ze to oszust. czy kazdy z was zglasza na plicje ta sprawe w swoim miescie, czy moze jakis grupowy pozew?

Gość sadfdf
Najlepiej jak każdy zgłosi to osobiście. A pozew ewentualnie później zbiorowy. Jeżeli jest im już znany to tylko kwestia czasu.

Gość Nabrany!!!
I co tam ? Jak sprawa skonczyla sie w waszym przypadku? cos wiadomo? Podbno policja juz go namierzyla jesli wiecie cos wiecej to prosze napiszcie tutaj. pozdro

Gość ozzzzz
"podobno policja go namierzyła"- skąd wiesz? ja dziś idę zgłosić w ŁDZ

Gość kolejny dowód na to, że
... za głupotę się płaci. :classic_cool:

Gość elf555
On chyba się dobrze ma bo to dostałem dzisiaj Po zaksięgowaniu przelewu na koncie automatycznie rezerwujemy dla Państwa miejsce pracy. (Już teraz są Państwo wpisani do rejestru jako pracownicy na to stanowisko i od otrzymania tej wiadomości mają Państwo 7 dni na dokończenie procesu rekrutacji). Zaliczka 100 zł będzie Państwu zwrócona w dniu wyjazdu przez Polskiego przedstawiciela Work Operator The Recruitment Agency lub w pierwszy dzień pracy przez Polskiego opiekuna w zależności czy będą Państwo jechać autokarem czy własnym transportem. Jest możliwość rezygnacji z pracy oraz zwrócenie kosztów związanych z rekrutacją poprzez wyrażenie takiej woli na minimum 48 godzin przed odjazdem. Mogą Państwo również złożyć deklaracje w naszym biurze o chęci podjęcia przez Państwa pracy na tym stanowisku (w ciągu 7 dni od otrzymania tej wiadomości). Wtedy nie będzie pobierana od Państwa żadna opłata.. Wpłacenie kaucji lub złożenie deklaracji daje Państwu 100 % pewności , że otrzymają Państwo tą pracę, prosimy tylko pamiętać, że mają Państwo 7 dni na dokończenie procesu rekrutacji. Dane do przelewu: Kredyt Bank Work Operator Poland Wrocław Ul. Kazimierza Wielkiego 78 02150015751015703090770000 Adres Biura: Work Operator Poland Wrocław Ul. Kazimierza Wielkiego 78 Pozdrawiamy, Robert Kamiński Przedstawiciel Work Operator Poland

Gość Lazarencjusz
No firma się zmieniła. Ja dostałem dzisiaj maila już z tą nową firmą. Fajne warunki ale wiadomo... Nierealne bo to oszust. Ani strony inernetowej, ani telefonów... Masakra ile osób oszukał. Ja nie płaciłem, za bardzo to mi śmierdziało od pocątku. Jestem z Krakowa, też to zgłoszę na policję. Chamstwa i złodziejstwa nie będzie!

Gość Maniak0707
Widzę, że oszust jest wciąż nieuchwytny... Trafiłem na ten wątek, bo mi śmierdział ten link: http://tablica.pl/oferta/praca-pakowanie-holandia-lelystad-8-5-euro-h-netto-ID1gbBd.html#67a25dd3;r:;s: Nigdzie nie mogłem znaleźć takiej agencji pracy. Mam nadzieję, że Policja realnie coś robi, żeby wykryć takich popierdoleńców. PAMIĘTAJCIE! ŻADNA LEGALNA AGENCJA NIE WEŹMIE OD WAS ANI ZŁOTÓWKI!!!

Gość proba oszustwa
witajcie, czytam wlasnie Wasz posty i z przykroscia stwierdzam ze ten oszust dzis rowniez do mnie napisal takiego samego emaila tym razem pod nazwa firmy work.operator poland takze strzezcie sie , i dziekuje Wam ze o tym piszecie bo rowniez dalabym sie nabrac na to :(:(: