Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carmillaa

Orgazm, w końcu się udało ! :)

Polecane posty

Gość Carmillaa

Dzisiaj miałam pierwszy w życiu orgazm pochwowy :) Już zdążyłam się pogodzić z myślą, że taka już moja natura i nigdy nie będę czerpała z seksu takiej przyjemności jak inne kobiety, aż tu nagle, niespodziewanie się pojawił ! Dziewczyny nie traćcie nadziei :)

Gość Apasz24
Myślę, ze powinnaś zrobić z tej okazji jakiś drobny poczęstunek dla rodziny i sąsiadów... na którym ogłosisz szczęśliwą nowinę

Gość Carmillaa
I to nie z marnym polaczkiem tylko z arabem ! A że jestem młoda bo mam 17 lat to myślałam co mi tam i się udało...:-) I nie żałuję że spróbowałam bo wreszcie prawdziwie odleciałam

Gość Carmillaa
@Apasz24 cóż za zgorzkniała i cyniczna wypowiedź ;) Wyobraź sobie, że to forum o życiu erotycznym i niekoniecznie jedynymi tematami tutaj muszą być 30 letni prawicy i puszczające się żony, więc mój post nie jest tu nie na miejscu 🖐️

Gość Carmillaa
Nie musi Cię interesować ten temat, nie musisz się wypowiadać, ale są kobiety, które nigdy nie miały orgazmu i uwierz, że to może być bardzo uciążliwy problem.

Gość Apasz24
Nic nie poradzę na swój cynizm :P

Gość Carmillaa
Doskonale Cię rozumiem, sama jestem cyniczna, ale Twoja wypowiedź pasuje do 99% tematów na tym forum, więc wygodniej sobie oszczędzić tego typu komentarzy, no chyba, że chcesz pisać go w większości dyskusji na kafe ;)

Gość Apasz24
Tak właśnie chcę ...tak sobie wymarzyłem

Gość fapperrus
Carmilla, pochyl sie mala to ci zapewnie orgazm analny :)

Gość d.c.p.
został jeszcze orgazm migdałkowy :)

Gość Buha ha ha!
Do autorki: a miałaś wcześniej orgazm łechtaczkowy, czy żadnego? Moja żona ma tylko łechtaczkowy i chociaż bym ją zajechał przez pół dnia, to i tak nie dojdzie inaczej niż przez masaż łechtaczki.