Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

mamy chymn na euro

Polecane posty

Kopiesz pilkie wprost do bramki, szukasz baby, szukasz damki. chcesz jej stzelic teraz gola, taka jest kibicuw wola. melepeta z Ciebie taka, na boisku jak pokraka, nic nie umiesz chlopie drogi lewe rece, lewe nogi. obciach polsce przynosicie, chanbe w kraju nam zrobicie, zamiast pilkie wciaz posuwac, lepiej zacznij chlopie fruwac. idz na lekcje do donalda, on gra lepiej od ronalda.

Gość witaminkaa c
hymn-samo h kibiców-ó zamkniete sorry ale rażą mnie te błędy

A wy jak zwykle czepiacie sie o taek glupoty, lepiej wslochajcie sie we slowa tego rymu I poczojcie jego przeslanie.

A ty masz dzide w dupie. Lepiej Ci?

jak ciebie czytam to gorzej, ale lubie wchodzi na te tematy i patrzec jak gadasz sama ze soba bo wszyscy cie jada! 🖐️

Greene ajs uczepilass sie jak zep psiego ogona. Chcesz wojny? damolko :-* witamy

Witamy zwiazdy moje, chymna napisalysmy dla polskiego narodu.

Gość Karinarese
ale ten fiel to zjeb

Jestem dxiewczyno idioto I mam swietne wyczucie chumoru.

Nie, zwiazdy. Mamy swojo muzykie. Pod piosenkie bogdana smolenia hej salalas salalas.

[zwiazdeczko🖐️ Dobra lecę-muszę dokonczyć rundkie w golfa a nasz melex padł-i trza iść pieszo:-( Trzymajcie sie kochane🌼 Feelka Ty kobieta???niezle robisz wszystkich w wała-hehe-a ludzie to łykajo:-D🖐️

Gość rokss
fiel weź sprzedaj komputer nikt cie nie chce na kafe bo takie durne tematy dajesz

Feelka jak Cie nikt nie bedzie chciał-to ja Cie wezme pod skrzydla;-) Bedziesz moim ogrodnikiemi kierowcą-bo ja lubie walnac se kielicha to mnie bedziesz wozić-a żeś przystojny to kolezanki beda mi zazdrościć:_)

Polsko pilsko wygraj mecz, opolsko polsko zrub nam skiecz legia warszawa, legia legia warszawa.

Myslalam o spzedarzy ale nie dla tego ze mie nie chco a dlatego, ze by kase miec.

Damolko ja sie znam na. Wszystkim co mie w rwence wpadnie. Ogrud zakladam, posialam bloszcza osattanio wienc doswiatczenie mam. Snieg tez nogo odgarnialam?