Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovitta małgo

Pytanie do wszystkich dziewczyn- czy Wasi faceci są przystojni? Szczerze...

Polecane posty

Gość lovitta małgo

Czy liczy się dla was głównie charakter i wnętrze? Mój facet (nie oszukujmy się), jest brzydki. Ale ma cholerne powodzenie, bo jest inteligentny i ma coś w sobie. Dziewczyny go podrywają na imprezach nawet w mojej obecności! Ja jestem atrakcyjną dziewczyną, i jak każda kobieta, chciałabym mieć w przyszłości ładne dzieci. Nie wiem czy z nim byłoby to możliwe. Ale kocham go, rodzina też go zaakceptowała bo jest dobrym człowiekiem. Co prawda jest niewierzący, ale powiedział, że dla mnie powróci do chrześcijaństwa. Kochamy się. A jak jest z waszymi facetami?

Gość Zauroczona Mężatkaaaaaa
dla mnie jest naprzystojnieszy na swiecie

Gość nbvfgh
odpowiem za moją dziewczynę:P.. tak jest przystojny i to bardzo

Gość yhga
Mój jest kochany , mądry i zaradny.Dla mnie najcudniejszy na świecie . Jest najwierniejszym przyjacielem że wszystkich istot na tym wrednym świecie

Gość yhga
Mój jest kochany , mądry i zaradny.Dla mnie najcudniejszy na świecie . Jest najwierniejszym przyjacielem że wszystkich istot na tym wrednym świecie

Gość Moj facet jest BARDZO
przystojny. Ale liczy sie dla mnie glownie charakter i wnetrze.

Gość *liliann
Mój facet wg mnie jest bardzo przystojny.

dla mnie nie ma nikogo przystojniejszego, niż moj facet. Myślę, że obiektywnie jest przystojny, choć to pewnie zależy od gustu. Jest wysoki, ładnie zbudowany, ma bardzo męskie, "góralskie" rysy twarzy i ciemne, gęste włosy. Ale pewnie wiele kobiet by uznało, że przystojny nie jest. ;)

Gość teraz wychodzi na to ze
kazdy polak jest zajebiscie przystojny :classic_cool: szkoda ze na ulicach same paszczury i pasztety i smierdziele :classic_cool: chyba tych przystojniakow w klatkach trzymacie :D

myślę, że to żadna tajemnica, że poznając kogoś nowego (potencjalnego partnera) najpierw zwraca się uwagę na zewnętrze, mimo że wnętrze jest ważniejsze, ale to dopiero później. :)

Gość ona5465467655
Carrie, myślałam, że jesteś ładniejsza :S

Gość Miliana23
mój nie jest piekny z twarzy za to reszte ciała ma taka jaką chciałam by facet miał no i w spodniach co nie co poza tym jest meski i potrafi zajac sie sprawami meskimi w domu co doceniam

Gość mójbył
A teraz już nie jest. Za to mój kochanek jest super przystojny, aż się dziwię, że zwrócił na mnie uwagę i jest ze mną już 10 lat.

Moim zdaniem JEST. Reszta mnie nie interesuje:) Z natury jest pedantem, więc dba o Siebie.

Gość fdsfsdf
hahaha wszystkie mają PIĘKNYCH a na ulicach same pary-pasztety ojjj dziewczyny kogo chcecie oszukac chyba siebie samych

Gość Madziuniunia
z opini innych jest średni, ponoć nie pasujemy do siebie, ja szczupła wysoka ( wg siebie przeciętna) , on 5 cm wyższy , 8 lat starszy, posiadający brzuszek.. itd, poza tym ma wiele wad, ale cenie go jako człowieka, bo jest bardzo mądry i potrafił sie mną zając , niestety w domu nie robi kompletnie nic.. :(

Uważam, że jest bardzo przystojny. Ale to nie mialo znaczenia w naszej znajomości.