Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AreYouFuckingKiddingMeeh?

Jak pozbyc sie bylej mojego faceta ??

Polecane posty

Gość AreYouFuckingKiddingMeeh?
Nie, nie na codzien ale jak ktos nie rozumie co sie do niego pisze to chyba inaczej sie nie da. Po co sie udziela tu polowa z was ? Chyba tylko po to zeby obrazac innych i robic sobie jaja. Brak zajecia w domu.

Gość Keijsza
Muszę lecieć, bo mamy teraz polski. Za 45 minut się odezwe. Papatki!

Trzymaj się :) i jak będzie wariowala pokaż jej gdzie jej miejsce, zaznacz swoj teren, mnie najbardziej denerwuje jak jakas cipa nie szanuje tego ze moj facet jest zajety i robi sobie nadzieje na 'odbicie' mi go nie zważając na mnie kompletnie. Nie toleruje czegos takiego jak już mowimy oboje otwarcie z facetem jakiejs żeby dała sobie siana to mysle ze powinno jej byc glupio. Nie daj sobie w kaszę dmuchac:)

Juz się nie denerwuj. Powiedz lubemu żeby zlikwidował ją z fb. Albo calkowicie fb usunął. Ja nie mam i zyję, on powinien też przeżyć.

Gość Keijsza
Nie masz FB to nie istniejesz!

zawsze szczery masz jakiś poważny problem chyba ze sobą i głębokie kompleksy, tasujesz się podczas marnej próby obrażenia kogoś tutaj albo napisania jakiejś złośliwości, podnieca cię to prosty ograniczony człowieczku?:)

ivalia czytalas to?: 14:25 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery Co ja mam zrobic? Wkurza mnie ta dziewucha ;/ ty nic, to facet ma cos zrobic

czytałam. no i? co w związku z tym? Ty masz swoje zdanie, które mało mnie interesuje, ja mam swoje

Wiecie, że takie działania przyniosą odwrotny skutek? Facet powinien sprawę załatwić, a wy to gówno zdziałacie. ;)

zresztą, kończę już prace a z chwilą gdy kończę pracę wszelkie wirtualne życie przestaje dla mnie istnieć, kafe również, więc życzę Wam wszystkim miłego weekendu, a Tobie zawsze szczery miłego komentowania i czytania postów do późnej nocy. narka:)