Ewela1504 0 Napisano Maj 11, 2012 Prosze o pomoc! Czy moge być w ciąży? Po 7 dniowej przerwie nie wzielam pierwszej tabletki, bo zapomniałam . W tym dniu kochałam sie z chłopakiem a wziełam tą tabletkę dopiero na drugi dzień. czy coś może z tego być ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_leaf_clover 0 Napisano Maj 11, 2012 Pierwszy i trzeci tydzień przyjmowania tabletek anty jest najbardziej ryzykowany, więc... lepiej zrób teścik za jakieś dwa tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juleczka145 Napisano Maj 12, 2012 Ja zrobiłam dokładnie tak samo i też się zastanawiam, co może z tego być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 12, 2012 Może być. Ja tak robiłam parę razy i ciąży nie ma. :p No ale ja mam PCOS i polipa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewela1504 0 Napisano Maj 12, 2012 mam ginekologa 28 maja to bedzie jakis 4 tydzień to wykryje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 12, 2012 Ginekolog raczej nie wykryje. Test wykryje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sareira 0 Napisano Maj 12, 2012 Właśnie zrób test ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewela1504 0 Napisano Maj 12, 2012 zrobilam wyszedl negatywny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 12, 2012 A ile dni temu był ten stosunek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewela1504 0 Napisano Maj 13, 2012 18 dni temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach