Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas mloda mama

jakas chetna mloda mama do rozmowy?

Polecane posty

no ja nie wiem kto tak powie jak jej cora bedzie miec 20 lat to ona 40 a nie np 16 i 32 to jest normalna roznica wieku miedzy pokoleniami

Gość BasiaSekrata
lietta2 a skad kto ma wiedziec ze je kochasz ?? skoro nie wiadomo czy to wpadka to chyba rowniez czy te twoje dzieci sa kochane Niedojrzale jestescie dziewczyny i tak to jest jak takie malolaty zachodza w ciaze I czy tego chciecie czy nie mlode matki sa negowane

dajcie spokój z tą idiotką nie po to tu jestesmy żeby odpowiadać na debilki zaczepki. Totalna zlewka :)

Gość madzilllla
mam wrazenie że pisze sama do siebie, ale to tez zawsze jakas frajda:) lietta moja wariatka nie siedzi ladnie w wozku, woli go albo pchac albo latac:) ale jesli juz musi usiasc to nogi ma w gorze i wymyśla rózne pozycje co by tylko ją wyjąc:)

Gość MatkaPolka40
Tak to jest jak dzieci mają dzieci moje drogie :) I taka prawda Jeszcze rozumiem jedno bo wpadła itd ale nie dwójka Dziewczyna 22 lata i dwoje dzieci ;/ Wstyd dla rodziców dziewczyny ze nie upilnowali córki Ciekawe co wy powiecie jak dziecko wam przyjdzie w ciazy w wieku 17 latu czy 18 Wtedy bedziecie madre :) Ale skoro tak je nauczycie i nasladowac beda chcialy matke to tak bedzie :) Tak rodzi sie patologia

Gość PrawdaBoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
lietta2 jak widac nie tylko ja sie czepiem bo pare osob i nikt nie czepia sie innych dziewczyn z topicu tylko ciebie :D

Gość Mama Wiola:)
ja miałam 19 lat jak urodziłam a dziecko było planowane bo byłam już ponad rok po ślubie.

motyleczek daj sobie spokój z nimi zawsze w jakimś topiku znajdzie się nieuk

motylek sie stawia bo tez wpadla hahahahahaha Siebie warte dupodajki

Gość MatkaPolka40
lietta2 nieukiem to raczej ty jestes skoro zamiast studiowac czy ruszyc dupsko do pracy to sie kurwisz ze naplodzilas z nieodpowiedzialnym mezem tylko bachorów

czy na tym forum jest jakis admin? pewnie te wszystkie swiete kozy to jedna i ta sama osoba tylko udaje i pisze z roznych nickow

prawda w oczy kole :)

Gość a ja powiem wam że....
A kto tu prawde napisze ze jest bez slubu ze ma nie slubne dziecko Wezcie sie kopnijcie

matkapolka i tu cię zagne. Właśnie kestem na 3 roku studiów zaocznych. A mój mąż skończył rok temu studia i jest lekarzem. Do tego prowadzimy własną firmę A co myslałaś że młode matki muszą być bez szkoły? i tu się mylisz moja droga

Gość BasiaSekrata
motyleczek2788 To forum dla wszystkich kazdy ma prrawo sie wypoowiedziec a to ze was boli opinia innych to juz wasz problem A gdybys byla madrzejsza to bys nacisnela [zgłoś do usunięcia] jest taka opcjaale skoro masz oczy pita zarosniete to dlatego nei widzisz :)

Gość MatkaPolka40
lietta2 piekne bajeczki :) tylko szkoda ze wczesniej nie napisalas bo teraz to mozesz tu pisac nawet poematy :D A nawet jesli prawda to nie dziwie sie ze poelciaalas na takiego faceta i narobilas bachorków Co pieniadze z ludzmi robia :)

Gość No to i ja
Boże co tu się dzieje!! Nie ma co odpisywać tym sfrustrowanym babom bo tylko przez to się jeszcze bardziej nakręcają.Wszystko wiedzą i umieją najlepiej.Wróżkami są i wiedzą że każda z nas wpadła na 100% nie ma męża itp.To wszystko wynika z ich nieudanego życia.Tutaj wylewają swoje emocje... Ja teraz czekam na drugie dziecko:).I już się nie mogę doczekać :P .

Gość No to i ja
motyleczku ja ciebie skądś kojarzę.Musiałyśmy pisać w innym temacie.

Gość No to i ja
motyleczku ja ciebie skądś kojarzę.Musiałyśmy pisać w innym temacie