Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas mloda mama

jakas chetna mloda mama do rozmowy?

Polecane posty

Gość Mama Wiola:)
MamaMałpki ja miałam dziś straszny dzień. synuś od 7 rano ciągle wrzeszczy z tylko sobie znanych powodów..

Gość madzilllla
mama wiola- :) no czasem jest cięzko:)

u mnie niestety bardzo często bywa ciężko.. są dni że mały nawet przez 10 sekund nie jest spokojny.

Prawdaboliiii mimo, że jestem młoda to moje dzieci, mają dom, rodziców, pełną rodzinę i przede wszystkim szczęśliwą rodzinę. To, że ktoś za młodu ma dzieci to nie znaczy, że jest gorszy.

u mnie niestety bardzo często bywa ciężko.. są dni że mały nawet przez 10 sekund nie jest spokojny.

moze zeby? ja tez jestem szczesliwa z drugiej ciazy chociaz sie boje moja babcia miala 7 dzieci w bardzo krotkim okresie czasu i dala rade piorac pieluchy itd wiec czemu ja mam nie dac

moze zeby? ja tez jestem szczesliwa z drugiej ciazy chociaz sie boje moja babcia miala 7 dzieci w bardzo krotkim okresie czasu i dala rade piorac pieluchy itd wiec czemu ja mam nie dac

prawdaboliii, mimo, że jestem młodą matką to moje dzieci mają dom, wspaniałego ojca, szczęśliwą i pełną rodzinę, i są szczęśliwe. To, że ktoś jest młodą matką to nie oznacza, że jest gorsza.

prawdaboliii, mimo, że jestem młodą matką to moje dzieci mają dom, wspaniałego ojca, szczęśliwą i pełną rodzinę, i są szczęśliwe. To, że ktoś jest młodą matką to nie oznacza, że jest gorsza.

Gość BasiaSekrata
MamaMałpki nastepna wpadka i nie doswiadczona pinda Nie gadajcie z nia bo na innym topicu wam dupe obrobi jak wiekszosci tu z kafetariuszy dwójka dzieci i 22 lata ? masakra !!!!!!!! mi by bylo wstyd dupic sie jak króliki dziecko za dzieckiem i taki mldoy wiek Wpadka widac ewidentnie

teraz doszły do tego wszystkiego zęby ale on jest taki od początku.

przy takiej dwójce trzeba się nabiegać, ale przynajmniej zrzuce zbędny brzuch po ciąży hihi :)i zrobiłam baaardzo duży błąd przy dzieciach, a więć ...NAUCZYŁAM ICH RĄCZEK! kurde nawet nie wiecie jakie to jest uciążliwe, nic nie można zrobić dopuki nie zaśnie...nie no dobra trochę tam poleży :P

Gość PrawdaBoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
lietta2 nikt nie mowi ze jestes gorsza tylko ze wstyd nie zabezpieczac sie nie pilnowac tego Po za tym teraz masz meza a co moze byc niedlugo ??? takie zwiazku malolatow szybko sie koncza niestety takie sa statystyyki i nie wmawiaj tu ze chcialas 2 dzieci bo nikt ci w to nie uwierzy

Gość BasiaSekrata
lietta2 samo to co napisalas o raczkach swiadczy o tym ze jestes nie doswiadczona i nie dojrzala by byc matką

basiasekrata jeśli masz jakieś ale to opuść ten wątek i pogadaj sama do siebie

lietta ja dokładnie wiem jak to jest. też niestety muszę go ciągle nosić a dodatkowo nie zaśnie bez bujania.

basia to ty musisz być jeśli w ogóle jesteś zwyrodniała matką skoro nie weźmiesz swojego dziecka jeśli płacze. Sama sobie przeczysz, jestem doświadczoną matką dwójki dzieci

Gość madzilllla
mama wiola- życze cierpliwosci:) i pomoocy bo czasami same nie damy rady a faktycznie przy dzieciach trudno cos zrobic, szczegolnie jak pomagają :) a prawdeboliii co cię obchodzi czy to wpadka czy nie, ważne że kochane

mamawiola jedyne pocieszenie, że nie długo dzieciaczki zaczną chodzić to będzie trochę lżej :)

raczki? hm to zazwyczaj blad starszych mam z pierwszym dzieckiem a dlaczego ktos ma prawo mowic komukolwiek ze jego dziecko jest wpadka to dopiero swiadczy o niedojrzalosci jak mowi moja ciocia z dupa zartow nie ma jak sie spi z chlopem to sa i dzieci przeciez ona nie ma 16 lat tylko 22 i jak jej dzieci beda dorosle to wciaz bedzie mloda i bedzie mogla korzystac z zycia a nie potem matka idzie odebrac dziecko ze szkoly i mowia ze babcia

Gość BasiaSekrata
lietta2 dziewczynko nikt tu nie napisal ze nei weznie wogole ale zeby dzieci uczyc na rece caly czas :D i nie jestem zwyrodniala a ty nei nazywaj siebie doswiadczona matka Co to za matka bękartów z wpadki Tylko szkoda dzieci ze maja taka gówniare za matke

dziękuję za miłe słowa:) mam nadzieję że będzie lepiej chociaż jeżeli wdał się w mojego męża to gdy pójdzie na nogi będzie jeszcze gorzej:)

Gość PrawdaBoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Wezcie sie nei osmieszajcie bo bedzie mloda matka Jak jej dzieci dorosna to beda sie wstydzic ze matka sie puscila tak wczesnie Kurwic sie latwo a dzieci nie potrafi wychowac

Gość madzilllla
o Matko! Co za zacofane społeczeństwo, ludzie już nie mogą się podzielic swoimi pogladami kulturalnie bo przyjdzie jakas zacofka i będzie ci wmawiac ze twoje dziecko jest wpadką, no koszmar ;/;/

kurwa baska skad wiesz ze wpadka co to wogole za okreslenie kazdy zyje jak chce a ty tylko bys krytykowala spojrz w lustro

motyleczek zgadzam się z tobą w 100% , najważniejsze że dzieci są kochane. Nie raz mają dzieci stare baby i co??? porzucają, albo samotnie wychowują...i nie szkoda dzieci? czy młoda czy stara zawsze takie same ryzyko, że dzieciom będzie źle. A siedzą ładnie w wózku wasze pociechy?

Gość a ja powiem wam że....
Wedlug mnie ta lietta2 to nie dojarzala matka i widac to ewidentnie po jej wypowiedziach Przykro ze zaliczylas wpadke jedna ale po co pakowac sie w druga ?