Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie mogę przestać mysleć o przystojnym brunecie

Polecane posty

wcale nei lepszy wóbel w garści :) lepszy normalny facet :) "Szkoda, a nie ma szans byś sama jakoś ułatwiła spotkanie?" znalazłam go na facebooku, nic wiecej nei mam :O

"niech ktos wezmie sobie te walnieta wilczyce, zeby wreszcie przestala warowac i przeszkadzac w rozmowach biznesowych" To żeś przegiął , kolego :D Siema, KW 🖐️

oczywiscie wlasnie z taka rozmawiam, przestan sie krygowac, pomysl o kosmetykach, dzinsach itd i podaj wreszcie cene

Jak ktoś jest nieudolny i nie potrafi prowadzić rozmów biznesowych to mu nic nie pomoże. Fikuśna, a sądzisz, że on miał się ku Tobie? Bo jeśli tak...ale no sam mógł Cię znaleźć i napisać coś. Musisz na następną imprezę iść zeby on był i zadziałać:D

Gość to napsiz kto ten
dogadajcie sie a potem opowiesz jak było wiesz, tak solidaryzujac sie :) moze szczery nie tylko jest mozny w słowach 🖐️

"Fikuśna, a sądzisz, że on miał się ku Tobie? Bo jeśli tak...ale no sam mógł Cię znaleźć i napisać coś. Musisz na następną imprezę iść zeby on był i zadziałać" sądzę, ze mu się podobałam :) No właśnei mógł sam mnei znaleźć :( i tu moj entuzjazm opada nie mam pojecia gdzie on bywa :( nie spotkam go an imprezie

ZS każdego prawika nazywa pchłą, ale ujdzie :D

ZS, czy obecnie robisz na kafe jeszcze coś innego poza zaczepianiem i prowokowaniem zaczepek? (jak widzisz ja uległam temu drugiemu) :)

A dla Fikuśnej mam radę - zadziałaj i zagadaj do bruneta :)

"pchlo, wracaj do nory, ok? pogadaj sobie z looserem" Ulżyło? Dobra idę sobie, bo widzę że się ktoś tu niepotrzebnie wkurwia :D

"co z brunetem?" a skąd ja mam wiedzieć wolę ciemnych blondynów z szarymi, niebieskim bądź zielonymi oczami

Dobra idę sobie przynajmniej pchla wykazala sie odrobina rozsadku zuch pchla! moze beda jeszcze z ciebie ludzie