Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefaaannnnn

mam nadzieje ze Tusk i Palikot..

Polecane posty

nie wiem o co ci chodzi ze "stefkiem" jednak w odróżnieniu od ciebie nie jestem matołem który zdechnie pod płotem wychwalając jednocześnie ukochanego donalda. a tymczasem na naszej "zielonej wyspie", po pięciu latach "cudów": "Od pierwszego lipca chorzy na białaczkę czy szpiczaka będą pozbawieni co najmniej czterech ważnych leków w leczeniu szpitalnym. Eksperci podkreślają, że przede wszystkim Melphalan to podstawowy lek w leczeniu tych chorób." http://wiadomosci.onet.pl/kraj/klopoty-chorych-na-bialaczke-zabraknie-lekow,1,5128514,wiadomosc.html że o "nowoczesnych autostradach" które w ramach "polski w budowie" miały "połączyć największe polskie miasta" litościwie zamilczę.

Gość stefaaannnnn
offerma tych przykladow to jest na potege nie tylko dwa!! mdno jest takie u Nas ze juz szlam czuc...

oczywiście że jest pełno ale przykład pokazujący jasno że ludzie w polsce umierają bo donald tusk i jego złodziejska paczka trampkarzy opowiada wprawdzie jak to "polska rośnie w siłę a ludzie żyją dostatnio" ale tak naprawdę to cofnęła nas prawie że do średniowiecza i niedługo będziemy się "leczyć" chlebem zagniecionym z pajęczyną jest po prostu brutalniejszy niż inne. no ale skoro do lemingów rzeczywistość nie dociera to i to nie dotrze.

Gość stefaaannnnn
straozytnosc kur*** ma czeka bedziemy sie grzac przy ognisku o ile ogien bedzie;)

Gość stefaaannnnn
do oferrma czyta na wp ze polska moze stracic 600 mln dotacji bo autostrada minska maz jest zle zbudowana ten frajer od euro 2012 domaga sie pol miliona premi nosz kur**** na drogacj dziury ze zaiweeszenie pada co 20tys paliwo drogie a przez to zywnosc i oplaty uslugi drogie bo kazdy na paliwo i zyycie zarobic musi haha i sie kurw*** kolo zamyka

Ciekawe kiedy to wszystko rypnie, jak uważasz, offerma? Po Euro?

Ciągle te podatki w górę i w górę. W innych krajach to już by były masowe protesty a u nas? Naród ma to w dupie. Tylko na ACTA się zjednoczyliśmy.

Gość aż się wpiszę
ja kuzva nie rozumiem tego narodu, Donald i jego kolesie położyli kraj na łopatki, najgorszy rząd po 89, piszą , skomlą, że pracy nie ma, ze komornik, kredyty, podwyżki, bida jak huj, dużo głodnych dzieci, a ten mądry naród , mam na myśli tą " mądrą" część i tak idzie głosować jak matoły w następnych wyborach na Donka i jego kolesi, a on pewny siebie że zrobił ludziom wodę z mózgu, bo zrobił swoim pijarem skutecznie, cieszy się jakich to ma głupich wyborców, wstyd normalnie wstyd nie tylko tu ale i w europie.Normalnie Donek jest fenomenalny...głosujta dalej jełopy

"po prostu Tusk okazal sie pszutem z bardzo dobry PR-em" e tam tusk, tusk to jest tylko podstawionym pajacem. czyżbyście zapomnieli że on w polityce jest już od lat? najpierw w kld, potem w unii demokratycznej i jakoś zupełnie bez sukcesów. dopiero "zagrożenie kaczyzmem" przy kompromitacji sld po aferze rywina spowodowało że "starsi i mądrzejsi" nastręczyli go głupim lemingom na "męża opatrznościowego", jak to powiedział czołowy lizus PO a obecny minister transportu sławomir nowak "dotkniętym przez boga geniuszem". i przygłupie lemingi w tę bajeczkę uwierzyły tak jak gotowe są wierzyć we wszystko co mówi "pani z telewizji".

w odróżnieniu od ciebie nie jestem matołem który zdechnie pod płotem wychwalając jednocześnie ukochanego donalda krytyka jarka to milosc do donalda :) jakie to proste co? jak hasla na transparenty przedstaw plan naprawy kraju oferma i sprobuj nie pisac nic o smolensku

Gość stefaaannnnn
wlasnie mialem to napisac ze euro w niczym nam raczej ni epomoze ani nie zaszkodzi o ile do niego dojdzie i spoleczniestwo nei zbojkotuje;) ale Polacy nie sa Grakami nie wyjda na ulice i nie beda sie bic w to nie wierze...sczegolnie z policja ktora tez dzis tusk zlaatwil heheh sluchajcie spadam milego wieczoru wszytskim jak temat sie podtrzyma jutro tu zajrze;)

Gość aż się wpiszę
żeby było jasne Kaczyński też nie jest moim królem, choć z dwojga złego wolę jego , przynajmniej jest patriotą.

i przygłupie lemingi w tę bajeczkę uwierzyły tak jak gotowe są wierzyć we wszystko co mówi "pani z telewizji". czekaj jak to bylo? jaroslaw! polske zbaw! sto lat sto lat!

"Ciekawe kiedy to wszystko rypnie, jak uważasz, offerma? Po Euro?" takich rzeczy to ja nie wiem. czy musi w ogóle "rypnąć"? skoro w grecji nie "rypło" tylko docisnęli grekom śrubę i wszystko toczy się dalej to i u nas nie musi "rypnąć". ot zrobi się kolejną "reformę" ograniczy jeszcze bardziej dostęp do leków, lekarzy, wydłuży wiek emerytalny i ci najbardziej kosztowni sami wyzdychają.

żeby było jasne Kaczyński też nie jest moim królem, choć z dwojga złego wolę jego , przynajmniej jest patriotą. szkoda ze wolskim :)

"euro w niczym nam raczej ni epomoze ani nie zaszkodzi" jak to nie zaszkodzi? widziałeś w jakim stanie są teraz obiekty po olimpiadzie w grecji? jak myślisz, ile kosztuje samo utrzymanie tych stadionów? same się nie utrzymają a madonna co tydzien do polski nie przyjedzie koncert robić. czizas, żeby było jasne, nie odpowiadam na twoje "argumenty" bo ich "siła" mnie powala. jeszcze o "małpie w czerwonym" wspomnij.

czizas, żeby było jasne, nie odpowiadam na twoje "argumenty" bo ich "siła" mnie powala. jeszcze o "małpie w czerwonym" wspomnij. naturalnie off to juz mamy ustalone :)

"krytyka jarka to milosc do donalda" no ba, przecież wiadomo że w kraju którym od 5 lat rządzi PO od dwóch lat ma swojego prezydenta to jedyne co należy krytykować to jarka. każdy leming o tym wie.

off trzymaj sie lepiej ustalen bo lecisz nie na temat

"sprobuj nie pisac nic o smolensku" a dlaczego mam nie pisać o smoleńsku? przecież to kolejny dowód na to że ekipa rządząca polską ma tę polskę kompletnie w dupie. nie ma takiego kraju na świecie który olałby kompletnie katastrofę w której zginęły najważniejsze osoby w państwie i nie zrobił nic żeby ją wyjaśnić. wręcz przeciwnie, kolaborował z tymi którzy niszczą dowody i zacierają ślady. mówi się że "gdybym nie wiedział że to głupota to bym pomyślał że sabotaż". tylko ja nie wiem czy to głupota, trudno mi w taką głupotę uwierzyć.

Gość aż się wpiszę
czizas jak cię w dupę prawda kole, to przynajmniej żuć logiczny tekst, ewidentnie jesteś zwolennikiem/ ką Donka ... to jest wolne forum, a twój " król" twierdzi że od dawna mamy demokrację, tylko jakoś przy AKTA o tym zapomniał, a mój Wolski pamiętał, dziwne co, dopiero jak zobaczył co znaczy siła internetu i demonstracje , nóżki mu się zatrzęsły i wysłał do Lisa, Boniego z przeprosinami i chęcią współpracy z internautami, taki jest twój " Król' , wszystko zamiata pod dywan, każdą aferę, wywołuje potem następny " sztuczny " temat by elegancko zasłonić swoje machloje, taka jest prawda czy ci się to podoba czy nie. A tak swoją drogą to Wokulski, piękna postać i do tego klasyka polskiej literatury Bolesława Prusa.

sprobuj nie pisac nic o smolensku" a dlaczego mam nie pisać o smoleńsku? przecież to kolejny dowód na to że ekipa rządząca polską ma tę polskę kompletnie w dupie. hahaha dobranoc off

Gość on niech do 97 pracuje
z tymi 67 latami niezle tusk nas zalatwil 😠

Gość baranekk..
przypominam , że wyznawcy Słońca Peru oraz palkmiociarnia nie powinni zapomnieć o shabbasowej dzisiejszej modlitwie . Donald Franciszek Thusk - Polak z krwi i kości, a jednocześnie Europejczyk, laureat wielu prestiżowych nagród niemieckich i laudacji. Bywalec na europejskich salonach. Pieszczoch Merkel i Putina. Obrońca i piewca polskości. Erudyta i orator. Na intelektualne wyżyny wznosił się już w akademiku ... rozwiń całośćnaprzemiennie wąchając trawę i malując kominy. Birbant i utracjusz. W czasie swoich rządów zadłużył Polskę na 300 mld zeta, jednocześnie ratował kraj w amoku wyprzedając ostatnie rodowe klejnoty. Gospodarczy wizjoner. Sprawił, że niemieckie interesy w Polsce rosną jak grzyby po deszczu i kwitną jak majowe wiśnie. Miłośnik sportu, szczególnie dbały o fizyczną kondycję narodu. W czasie swoich rządów zbudował wiele stadionów i jednocześnie wydatnie wydłużył dzieciom czas oczekiwania na zabieg u lekarza specjalisty. Dla wszystkich małych Polaków zbudował jakże potrzebne tanie żłobki i przedszkola. Wprowadził bezpłatne leki dla dzieci i obniżył VAT na odzież dziecięcą. Zwiększył becikowe i zasiłki rodzinne. Aby Polska rosła w siłę!!! Zmniejszył ilość urzędników i obniżył nasze daniny na rzecz Państwa. Zbudował na Euro ponad 3 tys. km autostrad. Przyśpieszył wzrost gospodarczy i radykalnie obniżył stopę bezrobocia. Dzięki wrodzonej intuicji gołymi rękami zdusił inflację i szalejącą drożyznę. Troskliwy i współczujący. Na własne oczy widzieliśmy jak po katastrofalnej powodzi w 2010 roku odziany w ubogą kurtkę osobiście umacniał wały wzdłuż całej Wisły, aby już nikt nigdy więcej nie musiał pływać w zimnej wodzie. Miodousty altruista. Kwotą 25 mld PLN wsparł francuskich i niemieckich bankierów, a pośrednio także greckich bezrobotnych i emerytów od kilkudziesięciu lat żyjących ponad stan. Z wyjątkowym pietyzmem pochylił się nad losem polskich bezrobotnych, emerytów i rencistów - obecnych i przyszłych, którym dał możliwość pobierania dużo wyższych świadczeń. Umocnił rodzinę na nie swoim i osłabił Franka. Sprawił, że Polska stała się zieloną wyspą, a młodzi Polacy zaczęli masowo wracać z emigracji. Oddany śledztwu miłośnik prawdy smoleńskiej i zdecydowany obrońca praw polskiej mniejszości w Holandii. Jego donośny, metalicznie brzmiący jak cytra głos, nasycony honorem i prawdą jest dniem i nocą słyszany i komentowany na całym świecie. Wzmocnił armię. Pod jego rządami Polska stała się partnerem dla największych światowych potęg gospodarczych i militarnych. Za jego sprawą w obliczu wojny Ameryki z Iranem kupione za ciężkie miliardy F-16 dostąpiły nawet zaszczytu wspólnych, odstraszających manewrów nad przestrzenią powietrzną Izraela. Dlatego zawsze będę głosowal tak , jak mi serce podpowiada.

baranek cala prawda o slonce peru mistrzu bajeru samozwanczym liberalem zapomniales dodac ze utalentowany wokalnie i obdarzony niebywalym sluchem probowal swoich sil w szansie na sukces :D haha marny spiewak pominal chyba sie z powolaniem wpiszcie sobie w youtube tusk sznsa na sukces

Gość stefaaannnnn
jaki spiewak taki i rzadzacy heheh;)

Gość zachowac sie nie potrafia
wstyd miec takich politykow