Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefaaannnnn

mam nadzieje ze Tusk i Palikot..

Polecane posty

sila grawitacji? to chyba sie mierzy w g a nie iq tak, to na 100% jest na g :)

Gość anya ryjbyyyk
mam u siebie babcie ktore sa przed 70 i jak na nie patrze to nie wyobrazam sobie tych swoich pacjentek w roli pielegniarki w tym ich wieku, mimo iz owe babcie przyjechaly jako zdrowe okazy lecz z malym defektem jak kamien w woreczku zolciowym np. czasem trzeba naprawde sie nazasowac, zwlaszcza jak ma sie dyzur 12h i 20kilku pacjentow, w tym takich co sa lekko uposledzeni lub niepelnosprawni i trzeba ich po pierwsze baardzo pilnowac, biegac bez przerwy do nich i pomagac przy najdrobniejszej rzeczy, przy czym mamy tez innych pacjentow ktorzy czekaja na leki, kroplowki, zmiany opatrunkow itp. a i praca papierkowa. jak babcia majaca 65 lat moze biegac, doslownie biegac przy takich ludziach przez 12h?! no ale mamy przeciez naszego kadafiego wiec cieszmy sie z tego a nie narzekajmy:) tvn nam go polecil, merkelowa i putin po plecach klepia wiec musi byc cool :classic_cool:

Gość ten POdobno szczery to jakiś
czyli inżynierek projektancik od zbieżnosci komputerowej rur , króre przewaznie nie są zbieżne ...jak , autostrady itp....za które wzięto grubą kasę, a inp. autostrad nie ma

Gość stefaaannnnn
dokladnie, nie zal Wam znajomych, osob z rodziny ktore pracuja za marne grosze ze tak piep**** trzy po trzy? jak 8 lat temu zaczynalem pierwsza swoja prace zarabialem1.5 tys zl na reke i myslalem ze gorzej byc nie moze a teraz po tylu latach niektorzy nie maja nawet tego ZENADA I WSTYD!!

Gość stefaaannnnn
stuacja zyciowa ich zmusza

Gość stefaaannnnn
smieciowe umowy dzieki ktorym i pracownik i pracodawca oszukuja panstwo tylko ze pracodawca ma w dupie i jezdzi na wycieczke za ta kase a pracownik sie martwi by mu starczylo do ostatniego

stuacja zyciowa ich zmusza a kto na nich te sytuacje zyciowa wymusil?

a pracownik sie martwi by mu starczylo do ostatniego i z tego zmartwienia pewnie wydaje kase na wode i fajki co? zeby zapomniec o zmartwieniach i na dodatek sie plodzi na potege, bo yyy nie stac go na gumki?

Gość stefaaannnnn
kazdy zyje jak chce i ja to nie wnikam a dyskusja z Wami opiera sie na zasadzie co bylo peirsze jajko czy kura? zamiast pogadac o tej chorej sytuacji

kazdy zyje jak chce i ja to nie wnikam hahahahaha no jak to? przeciez pracodawca wykorzystuje a pracownik jest zmuszony sytuacja zyciowa, prawda?

Gość stefaaannnnn
jeden pracuje po to by miec na fajki wino i na chleb inny na to by zyc godnie oszczedzac a nie moze

a dyskusja z Wami opiera sie na zasadzie co bylo peirsze jajko czy kura? zamiast pogadac o tej chorej sytuacji stefek o tym powinienes pogadac ze specjalista

Gość stefaaannnnn
policz sobie ile miesiecznie wydajesza a ile zarabiasz i jaki otrzymujesz wynik?

Gość damacenka
wyborcy tuska to DEBILE

Gość stefaaannnnn
ja pracuje na stalej pensji do tego mam premiew/g okreslocyh zasad wiec nie wiem ile powinienem zarabiac na godzine

wiec nie wiem ile powinienem zarabiac na godzine nie pytam cie orangutanie o to ile ty powinienes, zarzucasz ze ludzie zarabiaja za malo to pytam ile powinni zarabiac na godzine ile ty bys dal komus za godzine na przyklad sprzatania domu

prawdziwy polak z rodziny pisuarow, duzo szczeka, na wszystkich ma kwita ale jak przychodzi co do czego to nie potrafi wydukac najprostszego pomyslu

Gość stefaaannnnn
sprztanie to moze byc praca dorywcza sprztaczki to akurat zle nei zarabiaja tak samo jak opiekunki i pracownicy fizycznie z fachem w reku taki prace ma zawsze w roznych miastach sa rozne koszty utrzymania powedzimy warszawa krakow wrocław trojmiiasto minimum 2tysie

ile ty bys dal komus za godzine na przyklad sprzatania domu podaj w krzyzykach bedzie ci latwiej, a na pewno godniej

Gość stefaaannnnn
hah tematy z forum( ciekawsze);):): Ile razy dziewczyna musi być zgwałcona, aby pokochała gwałciciela? jak się dowiedziałem skąd się biorą dzieci to cieszę się że nie jestem kobietą KOCHANEK zabrania mi sexu z mężem

"stefek przedstaw lepiej swoj plan naprawy kraju zamiast pitolic 3 po 3" niezły tekst :D szczególnie biorąc pod uwagę że "nasi dobroczyńcy" od dwudziestu lat nic nie robią tylko "reformują" i "naprawiają" a po każdej "reformie" i "naprawie" długi jakie musimy spłacać i podatki jakimi jesteśmy obciążani są coraz większe. no ale skoro są idioci którzy się ciągle na to łapią to znaczy że warto.

Gość stefaaannnnn
nie wiem czy jestescie ulomni czy tylko takich udajecie i nie rozumiecie tej patologicznej sytuacji milo bylo pogadac spadam pojezdzic rowerkiem wreszcie kobita mi z pracy wrocila;):)