Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johnny uwaggga 15c/9

15c/9 mała praczka czarne włosy

Polecane posty

Miała się wyprowadzic i co? To jak moje słowa nic nie znaczą? Jak twoja rodzina szanuje, uczy sie szacunku do mnie? Vanessy nie szanowali i co znowu to samo? Nie zycze sobie aby tam mieszkała. Mowiłam jej jak była na balkonie. Ta dalej swoje. Dzis słownie ja upomniałam, głos jej przekaze, bo pewnie nie ona. Głos rozpoznam. Mam słuch absolutny. I tez nieładnie, bo słyszał bo mowiłam. Dobrze słyszałas. Maz stoi po stronie zony. kto ZNIEWAZA ZONE TO TAK JAKBY ZNIEWAZYŁ MEZA..oczywiscie maz musi zone kochac. No wiec jak to jest? Ja mowie, pisze ze ma sie ta mała praczka wyprowadzic a ona BEZCZELNIE wiesza pranie a to 1 spodnie a to wyjdzie specjalnie jak ja jestem..pokazuje: zobacz kazałas a on io tak ma to gdzies. Nie szanuje ciebie. Pisałam wyraznie john ja albo ona. Your choice. Lepszy widok: ty z dziecmi wieszasz pranie. 2 facetow i ona..co to ma byc? Lubi na 2 baty, na penisy, sa rodizny ze spia ludzie i z kuzynami itp? jak sie seksza to słyszysz? nie podoba mi sie to. I ma tam nie mieskac/ Drugi powod taki, NIE LUBIE JAK KTOS NIE SZANUJE MOJEGO SLOWA. JA MOWIE WYPROWADZ SIE MAŁA, A TA DALEJ SWOJE. Niech mieszka nawet w 2 miescie. Byle nie na moich oczach. Jestes bogaty, stac cie. Mojemu choremu ojcu lekow nie wysłałes, kasy brak..prawie umiera odech sławy leki 8000 tys na miesiac...rodzina to wie, widzi jak nie szanujesz kobiet, które podobno kochasz.. cos jets nie tak. Nie uwazasz? w mojej rodiznie liczy sie honor i szacunek. Moja sp babcia jak poszłes..to jedna babka mowi do niej Nineczko..po imieniu zdrobniale(mojej cioci opowiadala) a babcia spojrzała SROGO przez ramie i rzekla: Pani! A co na ty były? to ze z toba była nie znaczy ze z nia. Ja honor szacunek mam w genach. Ta mała praczka juz przeholowała swoim zachowaniem. Miała sie wyprowadzic! I to tej nocy, stac was znalezc ogloszenie i ja wywiezc. Choc ja uwazam, ze powinna jak ja nie stac wracac do kraju swojego albo socjalne. Ja sobie na brak szacunku nie pozwole. Kazdy łysy ma u mnie znak Fu, wiec lepiej na łyso nie chodz. Niby sie chcesz podobac a na łyso..A ja z daleka widze łysy to łysy czyli ten co mnie upokorzył w sklepie..kasą..i kupował małą kawe. dosyc. teraz bedzie radykalnie, nie słownie, jak ona sie nie wyprowadzi. Nie chce tej gowniary widziec. Jest za smarkata do mnie. I jako starszej osobie nalezy mi sie szacunek. A nie zona wie o tym i lata po balkonie i ciuchy wiesza specjalnie kochajacy facet jest po stronie zony. SZANUJE JA tak mawiała moja sp babcia bo miała łądego ale fajnego meza.

na slubie jej nie chce. I paru innych osob ect.

Ja albo ona. Your choice. Pisałam tak i co? I mała lata po balkonie i wiesza po 1 rzeczy... U mnie krótka piłka jak u mojej sp babci: ja albo ona. Po co odzywac sie do faceta który nie szaunuje zony i kazdej kolejnej? skarzyłam sie w modlitwach o te sledzenie i zagladanie do okien. Ja wam w okna nie zaglądam wiec jak ja tak i wy mnie czyncie. nie czyn komus co tobie niemiłe. I dachowaliscie. autem.to była kara Boza..UPOMNIENIE>.a wy nic. skrazyłam sie babci w modlitwie...przysniała ci sie..Poszłes kwiaty dawac. Sam? A ja? Maz robi wszystko z zona. Nie z rodizną. I nie o kwiaty babci chodziło ani swieczki. Prosiłam aby was postraszyła troche stuki poki chodzenie..było? takie w nocy. Macie zatwardziałe serce. Nie pasujemy do siebie ja jestem duchowa wy materialni i złosliwi. A los i Bog po mojej stronie. A ty? I co teraz uzeram sie z ta malota? Jest zasmarkata. Ma sie wyprowadzic. To jest ostateczny warunek.

Gość offerma pomaga
up