Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gddsds

kupilam zel i krem do sk tradzikowej za 51 zl, teraz zaluje.

Polecane posty

Gość gddsds

bo wiem, ile to jest pieniedzy i ile rodzice musieli na to pracowac. kupilam taki, bo moja skora, chyba ze stresu wyglada teraz po prostu strasznie. to byl jakby akt desperacji. dotychczas kupowalam zele same za do 25 zl, teraz sie skusilam na taki w prezencie :O zaluje, juz go nie kupie... :( aha, i jeszxze go nie uzywalam... to jest tak duzo ? :(

Gość urea
tanio ale co ty za smieci kupujesz? nie lepiej jakiś zdrowy hydrolat z Mazideł, tani i eco, najlepsze dla skóry

Gość luizaaaaaaaaa
Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam ....gdzie takich glupich sieja ?

Gość
Sprubój takiej maści Tormentiol się nazywa jak masz cerę trądzikową , ona mi bardzo pomagała jak wyskakiwały wikwity ropne w każdej aptece ja kupisz bez recepty i kosztuje parę złotych

Gość gddsds
ok, zaraz kazyd tu napisze inny lek ktory mu pomogl. na kazdy dziala inny. ja juz od stycznia albo mniej stosuje takie drobne leki, bo sie wkurzylam na te wszystkie leki bo mi nie pomagaly, wiec dalam skorze odpoczac.. nic nie stosowalam, procz zwyklych kremow nawilż. i nawet bylo ok, jesli tak to mozna nazwac. teraz sie porobilo. w okresie matur :O

Gość urea
to moje nowe odkrycie kosmetyczne:) mocznik numis med - polecam

Gość
Ale zaszko\dzić ci ona napewno nie zaszkodzi Powinnaś iść z tym do lekarza Dermatologa a nie użalać się

Gość gddsds
wizyte mam dopiero pod koniec czerwca :O

Gość gddsds
ok, na pewno ją kupie. nigdy jej ni stosowalam, a slyszalam o niej, stosuje teraz czasem beznacne, ale to juz kilka lat.

Gość jaja jak, berety
kup masc na bazie zywokostu a jak wiesz jak wyglanda zywokost to sama mozesz zrobic taka masc

Gość
Ona kosztuje niecałe 10 i na noc ją stosuj zapach ma ja kako i jest lekko brącowa , ale pomaga

Gość
Kakao***