Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fililililizanka

Pytanie do facetów 22-30 lat

Polecane posty

Gość fililililizanka

Faceci ,czy wy gdy zakochacie sie w jakies dziewczynie , zanim ja zdobedziecie (o ile wogole) zwierzacie sie ze swego uczucia kolegom/przyjaciolom? Bo wiadomo ze dziewcczyny tak robia ,na ogol zawsze obgaduja takie sprawy z psiapsiolkami...A jak to jest u was faceci? Chodzi mi szczegolnie o taka sytuacje gdy sie zakochacie i nie jestescie pewni czy macie szanse u wybranki serca.

Gość Bolszewik
Milosc u kazdego zdaza sie tylko raz. Najczesciej jest to zawsze ta pierwsza milosc. Potem to juz substytut. Zycie to nie jebajka

Gość el chulo.
Nie.

Gość hehe zart
niby komu i poco. prawidziwi faceci nie maja przyjaciela bo to gejowo, my mamy kolegow do picia browarow pogadania ale nei do zwierzania sie czy cos.

Gość hehe zart
to tak jak ze szczaniem , my szczamy na stojaco, a jak ktorys usiadzie na kibel to ma tam siedziec az sie nie zesra.

Gość hehe zart
spisz tez z matka ?? bo na bank z nia mieszkasz ... nie mozesz sie okreslac w tym wypadku jako facet.

Gość Bolszewik
Troche gejowska wypowiedz najmadrzejszy na swiecie. Chyba lubisz bolcowanie w kakao co?

Gość ggrgrrtrt
podnosze topic

Gość Apasz24
Nie, jedyne pytanie jakie facet może zadać facetowi, to czy przeleciał już daną partnerkę, Odpowiedź brzmi tak lub nie... nikt w żadne szczegóły nie wnika. Faceci rzadko się sobie zwierzają ...bo też po chuj ...:)

nie, nie zwierzam sie kolegom predzej kolezance

mój facet przyznał mi się, że zwierzył się kumplom, że to chyba "to" po paru tygodniach naszej znajomości. :D

Gość UPPPERUPPPER
do gory

tez jestem facetem i to co piszecie to przykre, skoro nie macie chociaz jednego prawdziwego przyjaciela - takiego kamrata jak brata to wspolczuje ;)