Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

kim są 30 letnie prawiczki?

Polecane posty

żeleczek "no i za co to?! co takiego zrobiły Ci ameby?!" Chyba faktycznie przesadziłam... To prawdziwy blamaż dla takiej biednej ameby. :D

Gość pomaranczowa zaba
Podobno PBW ma dziewczynę.

Gość TWardY KoguT
Masz dziewczynę ? Posuwasz ją ?

Hmmm. czyli czytając te wszelkie nieprzebrane tematy o prawiczkach można dojść do wniosku że jedyną metodą wzbudzenia zainteresowanie swą osobą jest przynależność do tego jakże nobilitującego grona (a i wiek jest ważny). ;)

!offerma-Co to za stopka? Lubisz ideologię "piechurów", bo ja tak, uwielbiam chodzić, na nogach wbrew pozorom to można naprawdę kawał świata zwiedzić, Masz jakieś plany?

nie wiem co to jest "ideologia piechurów". lubię łazić i żeby się zmotywować wymyśliłem sobie "pieszo dookoła polski", czyli dystans 3511, taki jak długość granic. no i codziennie czy tam co drugi dzień postaram się wyjść. licząc z 5 km średnio dziennie to mi ze 2 lata zajmie :D ale może zrobię więcej.

!offerma-Myśmy w wojsku mieli często dystansy 50 km przejść z pełnym oprzyężedowaniem, zajęło nam to jakieś 12 godzin, teren parugowato-leśny , potem spanie 6 godzin, spanie i z powrotem z 30 kg na plecach.

Pielgrzmki są bez sensu. Lepiej chodzić lasami.

Gość prawy prawik 31
tez jestem przegrancem :(

ja to jestem najwiekszy przegraniec, nie pije nie pale nie mam znajomych nie mam wyksztalcenia ogolni nic nie mam i rodzice mnie utrzymują

wróciłem. ale kicha bo gps mi się coś rozłącza. muszę albo zmienić telefon, albo kupić jakiś krokomierz czy coś takiego albo chociaż zmienić program do liczenia odległości bo o ile wczoraj było OK to dzisiaj się dwa razy rozłączył i do dupy. jak wyznaczyłem trasę na bikemap.net to wyszło 18 km, ale wpisałem 12, niech już będzie.

Gość Zbyt duże wymagania, panowie.
prawiczki mają zbyt duże wymagania co do kobiet. oni to by chcieli jakieś miss, modelki, hostessy czy inne lasie na które zwyczajnie nie mają szans

Gość Yaldes
Ledwo mi na opłacenie rachunków starcza, a co dopiero na kobietę :(

"a jaki jest sens bycia z koms kto sie nam nie podoba? " nie ma sensu ale trzeba powiedzieć że niektóre prawiki to faktycznie oczekiwania z kosmosu mają. czasami tutaj wypowiadaliśmy się na temat różnych lasek to niektórym się faktycznie żadna się nie podobała. to chyba jest jednak jakieś skrzywienie psychiczne.

mi sie większosc lasek podoba , nigdy nie miałem duzych wymagań jesli chodzi o wygląd a z charakteru aby była znosna i nie była worem na sperme . widocznie to za duze oczekiwania więc zrezygnowałem :)

Gość dindina
smutne -to ich zycie z błona praawicza

Gość m,.kl;
Zbyt duże wymagania, panowie. "prawiczki mają zbyt duże wymagania co do kobiet. oni to by chcieli jakieś miss, modelki, hostessy czy inne lasie na które zwyczajnie nie mają szans" Puknij się kobieto w cymbał! Jako prawiczek powiem, że chciałbym przynajmniej przeciętnej w miarę zadbanej porządnej kobiety, która nie miała przygodnego seksu. Faktycznie to duże wymagania przecież dziś nie ma porząnych kobiet.

Gość LAURA50
POWIEM TAK NAUCZYŁAM 27 LETNIEGO PRAWICZKA SEKSU ,NAWET CZEGO OCZEKUJĄ KOBIETY OD FACETA (NP ZAMIAST ZAGADAĆ WOLAŁ SĄCZYĆ PIWKO Z KOLEGAMI)NO BO PRZECIEŻ NIKOMU SIĘ NIE PODOBAM ,ALBO ŻADNA MNIE NIE ZECHCE ITP.) ALE JAK JUŻ MÓJ MISIACZEK ZROBIŁ SIĘ CAŁKIEM PEWNYM SIEBIE FACETEM TO COŚ JA JUŻ MU SIĘ ZNUDZIŁAM I POSZEDŁ SZUKAĆ WRAŻEŃ U INNYCH POWODZENIA MU ŻYCZĘ I NIE POLECAM

Gość trafiłaś niechybnie
co nie znaczy, że wszyscy są tacy taki typ kolesia trafiłaś

Gość gonerilla
ciekawosc zwykla? czy on sie przestraszył widoku golej baby?