Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

kim są 30 letnie prawiczki?

Polecane posty

WP, :) w stanie wyższej konieczności wolę jednak paluszek :P nie potrafię pieprzyć się tak na zimno, zresztą nie lubię :( ale z facetem, którego dążę uczuciem mogę bawić się o czym wcześniej wspominalam :P

"nie potrafię pieprzyć się tak na zimno, zresztą nie lubię ale z facetem, którego dążę uczuciem mogę bawić się o czym wcześniej wspominalam" uczuciem , czy może z który wzbudza w tobie odpowiednie emocje ? ,a to mozna po kilku godzinach

były prawiczek-Nie znasz mnie i tyle. Kiedyś chciałem zabić jednego człowieka dla pewnej kobiety, nic mi nie dała, nic do mnie nie czuła a ja dla niej chciałem kogoś zabić, aby miała w życiu lepiej, bo przez tego skurwiela to w życiu ciepriała, wiedziałem że jak go zapierdolę to pójdę siedzieć na 25 lat, ale miałem to w dupie. Odpuściłem bo zabiłem to gorzałą, inaczej bym mu przestrzelił łeb, do teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem. Skoro tak mnie wzięło, to mogę sobie wyobraźić jak by mnie wzięło, gdybym kochał sie z jakąś laską, więc skącz pierdolić, skoro nie znasz ludzi co mają honor, zasady i ideologię.

Gość prawiczus pospolityy
kimkolwiek są , są przegrani

Gość do były prawiczek
a kiedy straciłeś prawictwo? ile miałeś lat? i ile kobiet? tylko jedną?

carolina_free-Sama widzisz, problem polega na tym, że jesteś kobietą a tym samym jesteś naiwna, łatwo facetowi podejść kobietę. Więc możesz pewnych rzeczy żałować, nie wiesz czy facet wasze igraszki nie nagrywa ukryta kamerę a gdy się rostaniecie to czy je nie ujawni w necie. Setki takich filmów w necie oglądałem, chyba żebyś chciała aby inni patrzyli na twoje igraszki z twoim facetem....

Gość WP. ty sobie
dupy i jajec nie odparzysz siedzac tak 24/24 przed kompem? no chyba, ze tych jajec nie masz co na to wskazuje

Oj, Były Prawiczku ;) nie łap mnie za słówka :P to oczywista oczywistość, że chodziło mi o uczucia wyższe, do których niektórzy nie są zdolni :( co jest to przykre ale prawdziwe :( Gdyby było inaczej nie siedziałabym tu z Wami w sobotę :D

były prawiczek-Słusznie, lepiej żebyś takich jak ja nie poznawał, bo nieźle byś po ryju w dobrym przypadku dostał. Po prostu nie lubię cwaniaczków i cweli.

carolina_free-czyli jesteś sama, czy jesteś sama i się puszczasz?

Gość Zuzanna Amelia & 12
były prawiczek - kiedy straciłeś prawictwo ?

były prawiczek-Słusznie, lepiej żebyś takich jak ja nie poznawał, bo nieźle byś po ryju w dobrym przypadku dostał. Po prostu nie lubię cwaniaczków i cweli. W imię czego byś mnie chciał pobić ? Bo nie rozumiem teraz twojego ataku na mnie skro podczas zwykłej dyskusji tak spinasz dupę o nic w zasadzie może czas się wybrać kolego tam gdzie sobie i innym krzywdy nie zrobisz ?

WP, to nie tak, że kobieta jest naiwna, chyba po prostu chce komuś bezgranicznie zaufać, komuś silniejszemu, mnieć w tej osobie oparcie etc., a że druga strona ma nieczyste intencje i nadużywa zaufania, to już inna para kaloszy. Ja stosuję się do zasady: zasada ograniczonego zaufania, ale tylko na początku :)

były prawiczek-W imię tego że zaczynasz wielce cwaniakować, ze jakiegoś tucznika przeleciałeś. Araby i turki kozy rżną i raczej nie jest to ich powód do dumy. A ty chcesz wielce pokazać swoją wyższość i poniżać innych. Uwierz mi że w realu byś się zesrał na mój sam widok, a jak bym cię postraszył to dobrowolnie oddał być mi swoją kobietę i byś uciekł. Nie lubię takich cwaniaków jak ty.

Gość Zuzanna Amelia & 12
były prawiczek - co jest ? wstydzisz się przyznać ?

carolina_free-Kurwa, chyba coś w tym jest co napisałaś. Jak komuś zaufasz a ten ktoś cię zawiedzie(zdradzi czy wykorzysta) to potem masz uraz na całe życie. Ale przyznasz mi chyba rację w tym, że kobiety są zazwyczaj "ślepe" czy też starają się być "ślepe" i oszukują same siebie. Zawsze mnie to dziwiło że wolą być ślepe niż widzieć prawdę. No ale skoro tak macie, to wasze nieszczęście jest normą.

"A ty chcesz wielce pokazać swoją wyższość i poniżać innyc" ty to tak odebrałeś "Nie lubię takich cwaniaków jak ty." ,a ja nie lubię jak ktoś pieprzy teoretyczne brednie i zarzeka się jaki to by nie był pomimo ,że nie przeżył np jak to faktycznie jest być z kobieta Z resztą nasze rozmowy mijają się chyba z celem więc żegnam

Gość hjghjvhjbvhjb
19:46 [zgłoś do usunięcia] Bielyje Rozy WP. "Ale widzę że ty byś nawet kozę przeleciał, ja do seksu potrzebuję atmosfery, ideologi, romantyzmu itp. Bez skupienia tego to nawet wysikać się nie umiem." Potrzebujesz romantyzmu żeby się wysikać?// :D:D:D:D:D

jestem sama, ale się nie puszczam, jeszcze na głowę nie upadłam WP :P ale gdybym tylko chciała wystarczy pstryknąć palcami ;) Chociaż nawet nic nie muszę robić, chłopaki sami mnie zaczepiają :( nawet mogę Ci przytoczyć przykłady: raz idę sobie chodnikiem, stoi jakieś auto, jakiś facet mnie z niego wołał, obracam się na pięcie, podchodzę, myślałam, że chce spytać o drogę, a on wyskakuje z pytaniem czy chcę się przejechać. Kiedyś wracałam ze szkoły, mężczyzna zaczepia mnie i pyta się czy nie chcę zarobić :D :O albo ktoś inny, że mnie podwiezie do domu, choć jechał w przeciwną stronę :O Pracowałam też w klubie muzycznym jako kelnerka, i tam też nie obyło się bez tego typu propozycji :) np. 'czy chcesz zobaczyć?' etc. Ehh :) brak słów

carolina_free "ale gdybym tylko chciała wystarczy pstryknąć palcami" Pfff, raczej każda tak ma, w razie WU zawsze ktoś chętny się znajdzie.

carolina_free-Mieszkasz w Polsce? Chyba nie, a jak już to w dużym mieście, innej możliwości nie ma. Jesteś dziewicą?

""ale gdybym tylko chciała wystarczy pstryknąć palcami" kolokwialnie rzecz ujmując to w waszym "interesie" jest oddać się temu właściwemu ,a nie byle komu. Z kolei faceta mało kiedy kobieta chce przelecieć w taki prosty sposób Mi osobiście raz się zdarzyło ,że na imprezie po %% jakaś panna bardzo kleiła sie do mnie wręcz nachalnie po czym chciała się spotkać się na trzeźwo ;] ..no ,ale ja wtedy byłem jeszcze niewinnym wystraszonym prawiczkiem ,a ta pani była ode mnie tak z 5 lat starsza ,a to dla mnie wtedy było dużo i nie do pomyślenia ...z resztą nachalność kobiety jest dla mnie jakoś obrzydliwa bo zabiera jej cały seksapil i urok.

nie ma czegis takiego jak "własciwy facet" poprostu panna sie wyseksi z innymi a na meza bierze sobie frajera który bedzie je utrzymywał

Rózia, pewnie masz rację :) Pomarańczko, nie wygladam na galeriankę 💤 chociaż? Pytają mnie jeszcze o dowód, choć lata już nie te, więc może :O ale nie ubieram się jak galerianka więc nie wiem czemu mnie zaczepiają 😭 WP, mieszkam w Polsce we Wrocławiu, nie, nie jestem już dziewicą ;)