Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

kim są 30 letnie prawiczki?

Polecane posty

Gość przeciez to prawik
na dodatek jeszcze mlody bo ma nad wyraz chore teksty :D

!offerma-Nie podnieca mnie seks za kasę. Nie umiesz tego zrozumieć?

Bielyje Rozy-Nie znam żadnej z racji różnicy wieku. Ale ostatnio odkryłem ciekawe fakty "krwawej wilczycy". Nasi dziadowie walczyli w tej samej armii, do tego podejrzewam że ona pochodzi z moich okolic, ale nie chce z mną gadać na ten temat, nie wiem czemu?:(

"Zelerk opamietaj sie !!!! przeciez tu sa prawiki !!!" Na szczęście wszycy są pełnoletni :D

pfff, też mam fajne nogi i tyłek, a ruszam się lepiej. cholera, mogłam zarobić na studiach :o :P

żeleczek-Wolałaś być dziewicą bo się nieszcześliwie zakochalaś a potem z frustracji dać prawikowi z kafe, więc nie narzekaj.

Gość Zuzanna Amelia & 12
Argen - co z tego ze pelnoletni skoro nadal nietknieci i niewinni

"Nie podnieca mnie seks za kasę. Nie umiesz tego zrozumieć?" nie, nie umiem tego zrozumieć bo to kłamstwo. na naturalne reakcje organizmu nie ma rady i nie ma znaczenia czy wódka jest z meliny, upędzona samodzielnie czy ze sklepu - i tak się nią uchlasz. tak samo jest z podnieceniem - nie ma znaczenia czy za kasę czy bez kasy. a może by byłeś kiedyś u dziwki, nie bardzo ci poszło i teraz próbujesz sobie wmówić, że to dlatego że "za kasę"? a tego twój szlachetny penis nie zniesie :D

"a może by byłeś kiedyś u dzi**i, nie bardzo ci poszło i teraz próbujesz sobie wmówić, że to dlatego że "za kasę"? a tego twój szlachetny penis nie zniesie" off, jesteś boski :D

nie wiem jaki twoje brednie mają związek z tym co powiedziałem ale trochę ci współczuję impotencji w takim młodym wieku. kup se viagrę.

WP. "Właśnie oświadczyłeś że jesteś pedałem albo Bi i wszystko ci jedno, byle była by dziura." Jeden post lepszy od drugiego. :D

Bielyje Rozy-W najlepszej w ówczesnym czasie na świecie, czyli w potężnym Wermachcie.

WP. "W najlepszej w ówczesnym czasie na świecie, czyli w potężnym Wermachcie." Uuu, to może jesteś krewnym Tuska. :D

"Offerma - czy nalezy rozumiec ze TY bzykalbys wszystko co na dzrzewo nie ucieka ?" niezupełnie. mnie nie chciał :D🖐️

!offerma nie wiem jaki twoje brednie mają związek z tym co powiedziałem ale trochę ci współczuję impotencji w takim młodym wieku. kup se viagrę." Przy mojej obecnej potencji, czyli średnio 2-3 razy dziennie to potrzebował bym brom a nie Viagrę.

Bielyje Rozy-Tusk się wstydzi dziadka w Wermachcie a takich skurwieli nie lubię na równo z komunistami.

Gość Zuzanna Amelia & 12
offerma a TOBIE ktora sie bardziej podoba ?

to odłóż pryzmat i patrz normalnie, zadałem ci proste pytanie, która ci się bardziej podoba?

Ja tam wolałbym tą elenę :D

ja rozumiem wp, że z nich nie podnieca cię żadna ale któraś chyba jest lepsza od drugiej?

Gość Zuzanna Amelia & 12
Argen - Ty jak przystalo na porzadnego cnotliwego mlodocianego prawiczka w ogole nie powinienes patrzec na zadna z nich.

"a gdyby ona ci powiedziała że kiedyś była facetem to jaka by twoja reakcja była?" na pewno bym się nie ucieszył ale sam kiedyś czytałem jakiś artykuł w którym były zdjęcia 10 najseksowniejszych przerabianych na laski facetów. nie ma co ukrywać, szarpałbym jak reksio szynkę. ale wróćmy do ciebie i tych dwóch zdjęć. no to która? ja bym się zgodził gdybyś napisał że dziwki cię brzydzą i nigdy z nich nie skorzystasz, ok, twój wybór. ale to czy cię coś podnieca czy nie to nie jest sprawa wyboru więc albo odpowiadaj albo skończ pierdolić jak potłuczony.

"Argen - Ty jak przystalo na porzadnego cnotliwego mlodocianego prawiczka w ogole nie powinienes patrzec na zadna z nich." Bla bla bla... Przecież tylko teoretyzuję ( i tak zresztą na dziwki bym nie poszedł) Ale ciało to ma zajebiste , nie powiem.

Gość Zuzanna Amelia & 12
Offerma - to jest akurat sprawa bardzo dyskusyjna czy to co Cie podnieca jest takie zupelnie od Ciebie niezalezne. Podniecenie nie jest cecha stala, zmienia sie jak wszystko inne a wiec moze takze podlegac rozwojowi czy modyfikacjom. Ale to juz raczej dyskusja dla fachowcow z dziedziny seksuologii a nie dla prawikow.

!offerma-Żadna z nich nie jest szatynką ani blondynką, po za tym nie widzę oczu, więc ci nie odpowiem. Ale już ich kolor włosów mnie obrzydza, traktuję ich jak facetów. Jak nie jesteś pedałem, to żaden facet ci się nie podoba, tak samo mnie nie podobają się kobiety z innej rasy.

"Podniecenie nie jest cecha stala, zmienia sie jak wszystko inne a wiec moze takze podlegac rozwojowi czy modyfikacjom." z podnieceniem to różnie bywa, oczywiście. ale w to że laska gościa nie podnieca "bo za kasę" to nie uwierzę żeby nie wiem co.

"no odpowiadaj WP, jak już byś musiał, jakby cię niemcy gonili" z psami!!!!!