Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Wczoraj miałem fajną randkę, ale boję się czy nie jestem dla niej za brzydki

Polecane posty

Ona ma piękną figurę (chyba mogłaby być modelką), długie ciemne włosy i brązowo-zielone oczy, 178 cm wzrostu. Jest naprawdę ładna. Niestety jestem nieśmiały i ani razu jej nie dotknąłem, bo mnie trochę powaliła. Co dzisiaj do niej napisać? Dwie rzeczy mnie zaniepokoiły u niej. Studiuje kierunek z serii "wydział gier i zabaw" i spotyka się z różnymi facetami (a ona jest dla mnie pierwszą dziewczyną z sympatii).

Da sie gorzej? Tak pytam bo kolezanka z AM z wydziału gier i zabaw była wczoraj też na randce. Swoją drogą, co jest gorsze?

A co napisać? Opowiadała Ci co ma dzisiaj w planach robić?

Nie mów tak, czemu za wysokie? Skoro się z Tobą umówiła to musisz mieć coś w sobie co się jej spodobało.

Gość 2523523
napisz do niej! nie licz na to, że ona coś napisze ona pewnie teraz czeka a jak coś, to dostaniesz kosza, każdy w życiu dostaje ale musisz spróbowac

Fajna z niej dziewczyna, taki typ włoski, najfajniejszy był moment jak się przekomarzaliśmy na temat koloru jej oczu. Usiadła i dotknęliśmy się czubkami nosów.

Gość Sobczak
Ile zapłaciłeś ?

Gość Looooser pomarańczowy
Bierz się za nią.

Śmieszny Student Miała bardzo śliczne nogi, to mi się najbardziej podobało w niej. Wiecie co, już nawet akceptuję brunetki. Najpierw siebie zacznij akceptować dopiero później zacznij akceptować innych :D

Zawsze studencie miałem cię za debila, a teraz jestem tego pewny, skoro podobają ci się brunetki to musisz być debilem. W życiu bym takiej nie dotknął.