Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regtrrwgr

co się dzieje?

Polecane posty

Gość regtrrwgr

hej wiecie co jakos tak mi ciezko i musze sie wyżalić....maz wrocil z podrozy słuzbowej nie było go prawie miesiac a ja mam wrazenie jakby stal sie zupelnie innym czlowiekiem...bardzo tesknilam za nim myslalam ze jak wroci to nie bedziemy mogli sie soba nacieszyc w sypialni a tymczasem on oznajmil ze jest zmeczony i nie mylsli o seksie...bardzo mi bylo przykro...i jeszcze zarzuca mi brak zrozumienia ze on przecoez zmeczony a ja nie rozumiem i nie moge uszanowac.owszem dwa dni pozniej kochalismy sie ale jakis niesmak mi pozzostal. i albo histeryzuje albo stal sie jakis obojetny. bylismy co prawda jak wrocil caly dzien w miescie razem z coreczka, na lodach, na obiedzie w praku ale brakuje mi czulosci z jego strony, przytulania, spontanicznych calusow. on mowi:ale o co ci chodzi przeciez spedzilismy caly dzien razem....on nie rozumie...

Gość a a a...
A Ty pracujesz czy siedzisz z dzieckiem?

Gość a a a...
to dziwne, że po miesiącu abstynencji nie ma ochoty na seks? On pracuje fizycznie bo tylko po takiej pracy można być az tak zmęczonym? Chyba że nie było przerwy w życiu seksualnym???

Gość regtrrwgr
tak pracowal fizycznie bo byl na szkoleniu...ja poki co jeszcze z dzieckeimw domu

Gość regtrrwgr
:(

Gość do autorki..........
pewnie ma kochanke, albo lazil na dziwki i tyle..

Praca fizyczna do tego zmęczenie po podróży. Próba ogarnięcia wszystkiego po tym miesiącu nieobecności. Trochę chyba przesadzasz... Dla niego to też wyrwane z życia tygodnie.

Gość d3cyvw
jebie cie na boku kochana., spierdalaj

Gość fsfdfdf
na bank ma kochankę mój mąż jak nie widział mnie tylko dwa dni to pukał mnie pól nocy z tęsknoty a co dopiero miesiąc

Gość d3cyvw
dokładnie.

Gość regtrrwgr
dzieki:/

Gość gpu30
To samo- moj mąż po 5 dniach mojego okresu to zajechałby mnie na smierc chyba ;)

Gość ineqzza31
Obecnie mój mąż bardzo ciężko pracuje fizycznie bo rozkręca własną firmę i zdarza się że pracuje po 16 a nawet 17 godzin 6 dni w tygodniu a do tego zdarza się że i w niedziele klienci dzwonią. Przekłada się to niestety na nasze pożycie intymne. Nie mamy jakiegoś mega wielkiego temperamentu ( pod tym względem jesteśmy dobrani) ale tak 3 razy w tygodniu był namiętny sex ( 4 rok małżeństwa). W obecnej sytuacji jest raz w miesiącu żeby nie powiedzieć raz na dwa miesiące. Dlatego też Autorko podejdź to tematu z dystansem. Nie każdy facet jak wyjeżdża to zdradza itp jak to sugerują poprzedniczki. Przyczyn może być wiele, poczynając od zwykłego zmęczenia poprzez niedyspozycyjność i zdradę kończąc.

Gość regtrrwgr
:(

Gość regtrrwgr
odkad wrocil wciaz sie kłócimy.......

bo takie wyjazdy niestety nie są dobre dla małżeństwa. Kłócicie się , bo na nowo musicie się docierać. Z tym seksem ta przesadzasz :)

Gość regtrrwgr
ehh

Gość fcuker
ej tam, niekoniecznie kochanka, wystarczy, ze raz, po pijaku, za namowa kolegow, przyprawil Ci rogi i teraz go to meczy albo rzeczywiscie kochanka na szkoleniu (samo to zestawienie przyprawia o dreszcze :) ) ale na odzwyczajenie sie od seksu po miesiacu abstynencji nie powinnac liczyc wszyscy dobrze wiemy, kiedy zmeczeniem sie zaslaniamy GDY NIE MAMY OCHOTY :)