Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hella...

Dlaczego faceci...

Polecane posty

Gość hella...

kończą znajomość bez podania przyczyny? Od tak sobie. Nie zadając sobie nawet trudu, żeby powiedzieć, że nic z tego nie wyjdzie, spier.alaj...po prostu z dnia na dzień przestają się odzywać... pomimo, że przecież nic nie wskazywało na to, że tak mogłoby się stać... Czy to nie jest gorsze dla dziewczyny, kobiety???

Gość jestem peychopatą
boją się mnie

Gość hella...
niby czemu ciebie? hehe Jestes jak Boogieman???

Gość hella...
Tez mi się wydaje, że zdrowomyslący facet nie powinien tak glupio tchórzyć... Czy nie jest prosciej, powiedzieć, że cos jest nie tak i chce się zakończyc znajomośc. No ewentualnie, nawet sms napisać. Cokolwiek...

Gość hella...
no wiem, że slabe. ALe chyba lepsze niż nicniezrobienie. Zasada "niech sie sama domysli" to jakiś poziom przedszkolny...

Gość hella...
No i przez to własnie domyslanie...tak potraktowana osoba, mysli i mysli, zamiast olac sprawę...no i po co to wszystko....

Gość a dlaczego
wiele kobiet (nie wszystkie) koncza znajomosc bez podania przyczyny, lub podaja jakis zmyslony z kosmosu powod, bo czesto sie spotkalem z takim zjawiskiem.

Gość hella...
No tak. Czyli teraz już wszystko na świecie sie poplatało...nie ma ani prawdziwych mężczyzn alni prawdziwych kobiet...

Gość freak of nature
"kończą znajomość bez podania przyczyny? Od tak sobie. Nie zadając sobie nawet trudu, żeby powiedzieć, że nic z tego nie wyjdzie, spier.alaj...po prostu z dnia na dzień przestają się odzywać... pomimo, że przecież nic nie wskazywało na to, że tak mogłoby się stać..." A od kiedy to kobiety wzorowo kończą formalnie znajomości? "Nie, nie jest prosciej, latwiej jest uciec od odpowiedzialnosci i powaznej rozmowy. Aha i zerwanie przez sms tez jest slabe." Jakiej odpowiedzialności? Niektóre kobiety nie zasługują na to aby z nimi formalnie zakończyć znajomość, a niech im się zwoje grzeją. A niektórym odbija jak im się zakomunikuje koniec znajomości, bo są nieprzyzwyczajone, że to facet kończy z nimi znajomość i czują wtedy ogromy dyskomfort - lepiej im tego oszczędzić. :)

to kwestia neizdecydowania owego faceta, "nie zalezy mi ale nei chce palic mostów, bo moze kiedys coś" :O - moim zdaneim żałosne

Gość hella...
No ale...zachowując się tak, a nie inaczej, taki facet ewidentnie most za sobą pali...no przynajmniej jezeli chodzi o mnie. Choć kazdy ma swoje doświadczenia...

Gość mezczyzni to...
Mężczyźni są słabsi psychicznie od kobiet. Udają nie wiadomo kogo, super macho, a tak naprawdę są tchórzliwymi królikami. Zresztą spójrz w społeczeństwie: samobójcy, jąkały, analfabeci, alkoholicy- we wszystkich grupach dysfunkcyjnych faceci mają liczebną przewagę. Często mają popieprzony chromosom Y i dlatego są jacy są. Spójrzcie na te nieszczęsne wątki na kafeterii, faceci nękają fizycznie, psychicznie kobiety, są psychopatami itp. Tak jak ktoś juz wspomniał boją się odpowiedzialności, boją się konsekwencji, boja się, że jak powiedzą: koniec znajomości, kobieta się wścieknie, zacznie wyzywać, rozpłacze się itd Myśli, że jak nic nie powie będzie miał spokój.

Gość hella...
Czyli stwierdzenie, że kobiety to slaba płeć...zostało obalone.... :)

Gość a dlaczego
do: -mezczyzni to... ja bym do tego wywodu dodal, ze nie wszyscy, zdecydowana wiekszosc tak.

Gość ja trafiłam
tylko na jednego, który mi wprost powiedział że nie chce sie spotykać. Reszta olewka z dnia na dzień, bez podawania przyczyny.