Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieganie strój

chciałabym biegać a nie mam specjalnego do tego stroju

Polecane posty

Gość bieganie strój

mam przylegające i luźne koszulki (które lepsze?), mam zwykłe adidasy ale spodnie mam tylko takie dresowe luźne a wszyscy biegają w przylegających leginsach, biegalibyście w luźnych dresowych spodniach czy byłoby wam głupio?

Gość bieganie strój
no właśnie nie wiem czy to problem czy nie szczerze, nie chcę wyjść na jakąś wieśniarę ale nie mam kasy na jakiś strój do biegania teraz

Gość o ja jebieeeee
:O ^ Oto moja reakcja na takie durne tematy. Ja pierdole, tak wstyd jak nei wiem jest biegać w dresowych spodniach! W ogóle na sportowo się nie waż ubierać! FUCK :O:O:O:O:O Pozdrawiam Cię serdecznie, mam nadzieję, że zmądrzejesz

Gość bieganie strój
dlaczego tak ostro, tylko pytam przecierz

Gość PrzecieŻ się pisze
Ż a nie rz :)

Gość no bez jaj,
a dresy to niby jakie spodnie? sportowe, więc niby czemu miałyby sie nie nadawać? z resztą nawet jakbys chciala moglabys w dzinsach biegać bo gowno komu do tego. się przejmujesz

Gość mirianda
nie trzeba miec od razu stroju za 600zl by biegac, moim zdaniem jedyna rzecza w jaka naprawde zainwestowac, gdy zaczyna sie biegac to buty i na nich nie trzeba oszczedzac. jesli chodzi chodzi o fajne buty to polecam www.sklepbiegacza.pl - maja fajne wyprzedaze, a jak spodoba ci sie bieganie to znajdziesz tam i odpowiednie stroje. a na poczatek - polecam dresy z bawelny, t-shirt tak samo, by bylo wygodnie i przewiewnie

Gość no takkkk
te legginsy,o ktorych piszesz, sa przewaznie ze specjalnego materialu, ktory nie przepuszcza wilgoci. W takich zwyklych dresach bardzo sie spocisz. Oczywisice, ze da sie we szystkim biegac, ale chodzi o to, zeby bylo wygodnie.

Gość gość
Ja nie do końca się zgodzę. Mi bieganie w bawełnianym stroju sprawiało duży dyskomfort, szczególnie latem (chociaż w sumie zimą również, bo przez źle dobrany strój można nabawić się infekcji:/). Natomiast dobry strój pomaga naprawdę polubić ten sport, bo zapewnia duży komfort - odprowadza wilgoć i odpowiednią temperaturę ciała, zapobiega przegrzaniu i wychłodzeniu ciała. Tutaj znajdziesz duży wybór www.forpro.pl

Mi by było niewygodnie biegać w zwykłych dresach, bo plątałyby mi się nogawki. Myśle ze bawełniana koszulka + legginsy do biegania ale niekoniecznie te najdroższe to dobry zestaw. www.trening-extreme.pl/odpowiedni-stroj-dla-biegacza/ o coś takiego np. Ale to nie jest najważniejsze, możesz zaczac biegać w zwykłych leginsach i jeśli poczujesz ze to jest to wtedy zacznij sobie inwestować w wygodne ciuszki :)

Gość gość
Ja mam kilka rzeczy z jednej firmy, buty i bluze termoaktywna kupiłam sobie z New Balance, koleżanka mówiła, żeby kupić z tej firmy, bo jest bardzo dobra. No i rzeczywiście, jakościowo stoją bardzo wysoko, buty wytrzymałe, bluza fajna, ładnie wygląda i też jest z bardzo dobrego materiału

Gość gość
Dobrze jest mieć dri fit dla komfortu. Leginsy i koszulka +bluza. Obuwie dobierz dobrze bo to kluczowa sprawa

Gość gość
Nic nie stoi na przeszkodzie byś sobie go kupiła. Strój i buty to nie jest aż tak duży wydatek. Jeśli już kupujesz to zainwestuj dobrą markę np. under armour bo buty bazarowe szybko Ci się rozlecą i zaczną śmierdzieć. Sprawdź sobie np. w sklepie http://senseishop.pl/.

Gość MartynaJaneczek
Nie no ja nie wyobrażam sobie biegać w luźnych dresowych spodniach i luźnej bluzce dlatego mam tak jak większość przylegające getry i dopasowaną koszulkę a wszystko z rough radical. Dlaczego?Po pierwsze ciuchy mają świetną jakość.Po drugie można kupić je w dobrej cenie a po trzecie rough radical to polska firma a wiadomo...warto wspierać naszych.

Gość lokkar

hmm zerknij na www.stelman.com.pl. Mam od nich strój do biegania i jak za tą cenę to nie można narzekać. Jakość wykonania bardzo dobra, a same materiały przyjemne w dotyku na czym mi głównie zależało.