Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maska mleczna

Blokada na szafki i szuflady

Polecane posty

Gość maska mleczna

Mozecie jakies polecic corka ma 9 miesiecy i odkrywa swiat otwiera szafki i szuflady boje sie ze przyczesnie sobie paluszki

Gość maałłggoossiiaa
jakiekolwiek ja zakleiłam taśmą z rzepem

Gość danp
Przepraszam ze co sobie zrobi ?

jak przytrzansie sobie to nast razem juz nie bedzie wkladac łap tam gdzie nie trzeba i blokady bedą zbędne

Gość danp
Jak ty tak możesz w dobie wychowania bezstresowego dziecko narażać na smiertelne zagrożenie ze strony szafki ;)

Gość danp
Lepiej sobie moskitiery zamontuj bo cos ostatnio bękarty mają pociąg do latania .

masko polecam tasmy na rzepy, na allegro znalazłam kiedys po 1zl za sztukę, mieliśmy różne inne zabezp ale szybko wyrabiały się, fakt, że nie były wwiercane w meble tylko doklejane, wyszło, że te taśmy najtańsze i na najdłuzej nam starczały;)

Gość ikeaow\\\\
W ikea są fajne zabezpieczenia. My użytkujemy i jesteśmy zadowoleni

Gość JA POLECAM TE
http://allegro.pl/zabezpiecznie-do-lodowki-clippasafe-i2332386595.html w tytule jest napisane,ze to do lodowki,ale tam bym tego nie zakladala. Sama mam takie i sa rewelacyjne.Ciezko sie je otwiera i maluch sobie z tym nie poradzi. Moj rozrabiaka 3 rozne rozpracowywal w ciagu paru dni,a tych uzywam od roku i nie daje sobie z nimi rady.

Gość gość
Świetne są różnego rodzaju blokady, nie są drogie a bez wychodzenia z domu mozesz je kupic przez internet:) jak maluszek podrośnie można je usunąć bez problemu...:)ja kupowałam na:www.piambo.pl

A niech sobie przytrzaśnie. Nauczy się na następny raz.

Gość gość
Każda mama wie że im więcej blokad tym większa ciekawość maluszka co to jest:) ale moim zdanie takie blokady są bardzo pomocne.Nie ma jak czujne oko mamy ale każda pomoc się przyda:) jeśli chodzi o bezpieczeństwo dziecka....mogę polecić sklep Piambo znajdziecie tak zabezpieczenia do całego domu.