Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaaaa26

mam juz dosc swojego chudego ciala:(:(

Polecane posty

Gość ej wariatki, wariatki
mam 166,waze 57 kg i marze o 45 kg uwielbiam chude dziewczyny i uwiezcie mi, zadna sie z was nie smieje a ja patrze z zachwytem. :)

Gość ona5465467655
oooo, miło słyszeć:D zamienimy się? :D

ona5465467655: a mi sie zachcialo google chrome i mam motyw z puchatkiem ustawiony jak tam wchodze:) hehe:) hehe uwierz mi ze pytania: a Ty masz anoreksje sa wlasnie w stylu wysmiewania sie:( poza tym brak biustu ech...

Gość ona5465467655
Właśnie, najgorsze są podejrzenia o anoreksję! A nie miej jednego dnia apetytu! Oooooo, to już wogóle! "Bo nic nie jesz! Bo wpadniesz w anoreksję! I dlatego wyglądasz jak kościotrup!" .... ehhh

^ z ang takie cos nazywa się bodyshame'ing, to w skrócie brak akceptacji wyglądu bo odbiega on od przyjętych społecznie standardów. Najpewniej posiadasz zdrowa i szybka przemianę materii i Twoja waga się dużo nie zmieni, chyba że przez zachowanie zdrowia. Wniosek: pierdol co mówią

Gość ona5465467655
Marek, ogółem się staram;) ale każdy ma czasem gorszy dzień, a tu jeszcze ktoś ci tak dowali...;(

Gość Księżycowa Kotka
oho, to ja myślałam, że jestem chuda 167 cm 52 kg, ale widzę, że są tu dużo chudsze dziewczyny :) nic się nie martwcie, na pewno lepiej to niż nadwaga, odmawianie sobie jedzenia, pocenie się itp., a z wiekiem metabolizm się zmiejsza, więc większość z nas przytyje . (Ja nie chcę :P )

Gość ona5465467655
Brak potrzeby odmawiania sobie działania chyba najbardziej działa na plus:D

Marek ojj tam z tym puchatkiem:) hehe :) a co do ludzi to zawsze mowie patrz na sobie a dopiero komentuj bo kazdy ma kompleksy i tym zamykam ludziom usta:) Marek a stanie sie cos jak odinstaluje internet explorer bo z pulpitu go wywalilam ale i tak mam na kompie nie korzystam a tylko miejsce zajmuje

Gość ona5465467655
lepiej nie usuwaj explorera! potem może ci się coś z systemem porobić....(chyba)

Gość ona5465467655
Aleś się Marku uczepił tego Kubusia no! :D

Gość ona5465467655
niegrzeczna jesteś normalnie no!

hehe a jak:) no to teraz sie popisalam inteligencja;) przez przypadek odinstalowalam gg sciagnelam jeszcze raz i jest ale nie ma loga :) haha chyba z niego zrezygnuje calkiem bo reklamy sa wkurzajace:)

Gość rewrwrwerwe
często sa to problemy z wchłanianiaem, podejrzewam, że kwestia znalezienia dobrego lekarza i specjalistycznych badań mi sie chudosc sama w dobie tez podoba, ale akurat osoby z tym złym wchłanianiem swietnie nie wyglądają, często są blade i ogólnie wyglądają chorobliwie

rewrwrwerwe: wyniki mam swietne, problemow zdrowotnych zadnych, blada nie chodze i co najlepsze moja lekarka mowi mi ze ja od dziecka jestem taka drobna wiec Twoja teoria jest bledna.

Gość Lavliett
Moja koleżanka miała niedowagę, też bardzo chciała przybrać choćby trochę, zaczęła jeść pączki, i teraz ona sama wygląda jak pączek, a wiesz jak tego żałuje, nie wiem ile masz lat ale w późniejszych latach twoje ciało zacznie nabierać kształtów i nie będziesz już taka chuda, więc radzę utrzymać linię, a tak to ci zazdroszczę ze chudzinka jesteś ja i inne dziewczyny możemy tylko pomarzyć