Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lunnaaa

jakie krzesełko do karmienia?? na co zwracać uwagę??

Polecane posty

Gość lunnaaa
pomóżcie ;) a jakie Wy macie??

Gość lunnaaa
o dzięki a może ktoś napisać co sądzi o tym co ja wybrałam?/

Gość ochooooooo faktycznie
fajne :) i ra również takie kupie :)

Gość hfdgsdgdz
ja mam dokładnie takie jak w linku autorki; dla mnie jest spoko; tylko mały nauczył się odpinać tacę i spycha ja nóżką więc trzeba go pilnować

Gość hfdgsdgdz
poza tym ostatnio przetarła sie gumka na kółeczku, ale to dlatego że u nas to krzesełko jest intensywnie użytkowane od pół roku gdzieś; jak jestem w pracy do dziadkowie wożą w nim małego i usypiają. A tak ogólnie to jestem z niego bardzo zadowolona, świetnie spełnia swojafunkcję

Gość dsfgw
nie polecam z obiciem materiałowym, pranie co 2 dni murowane- o ile da sie ściągnąć. jakbym kupowala, to tylko cerakowe obicie, tylko przetrzec szmatką i juz. a mozna sie domyslec, ze polowa jedzenia tam ląduje.....

Moim zdaniem fajne, ja akurat potrzebowałam takiego które łatwo można złożyć i po złożeniu jest malutkie, ale jeśli nie masz takiej potrzeby to to krzesełko jest super :) Tylko powiem od razu że ja miałam taką wkładkę bawełnianą, jasną i użyłam jej raz- była cała w szpinaku... materiał mam niby sztuczny, ale nawet w ciepłe dni się dziecko w krzesełku nie poci więc z wkładki zrezygnowaliśmy, musiałabym codziennie prać. Ale może Twoje dziecko będzie "czysto" jadło :) Sama mam takie: http://m3.agitomedia.pl/image/700x700/0/krzeselka/delti-nam-green.657758.2.jpg to jest zdjęcie bez wkładki. No i taniutko kupiłam.