Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pati 1212

Mój mąż nie lubi ludzi...

Polecane posty

Tak mnie to wkurwia , bo przeprowadzilam się do innego miasta z dała od rodziny i znajomych i za każdym razem jak ktoś ma przyjechać to wielkie żale bo nie będzie mógł leżeć w spokoju i będzie musiał z kimś gadać , dobrzy są tylko jego kumple żeby wyjść na dwór i pogadać , jakbyśmy nie mieli dziecka to kopla bym go w dupe , że wcześniej tego nie widziałam że to taki lelus , ciągle siedzimy w domu przed tv , wszystko przez jego mamunie rozlelala synusia i teraz jest jak taka pizda

Gość i dobrze
ma chłop rację,ja też lubię spokój,a rodzinę i znajomych mam w dupie

Gość Miliana23
współczuje ci zanudzisz sie na śmierc to moze poszukaj koleżanek on z dzieckiem i ty zacznij wychodzić skoro on nie lubi ludzi to ty masz na tym cierpieć?

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
A ja romzumem Twojego męża bo też nie lubię jak ktoś do mnie przyłazi, męczy mnie to. Cała szopka z sztucznymi rozmowami i uśmiechami :-o Wychodzę jak mam ochote i humor a w domku chce sie czuc swobodnie.

Gość Hujguyygugyguy
Och a moze on nie lubi twojej rodziny? Z kumplami gada, wiec nie jest tak zle ;) Nie kazdy lubi jak mu sie rodzina zwala do domu na kilka dni i wymaga gosciny.

Gość dfrger
chcialabym faceta ktory nie ma potrzeby wyjscia i chlania z kumplami itp, rodzina tez nam nie potrzebna. Troszke pomyslu i nie trzeba sie nudzic we dwoje

Gość el chulo.
Ja taki jestem,że nie potrzeba mi kontaktu z kumplami,jedynie jak coś mi lub im potrzeba konkretnie,ale dla samego gadania o pierdołach nie spotykam się z ludźmi.

Też nie lubie spedu , ale chodzi np o koleżankę z która widziałam się może 3 razy w ciągu 2 lat pierwszy raz miała do nas przyjechać ,też ma małe dziecko a jak jak zwykle coś wymyslilam żeby z nim się nie kłócić i nie przyjadą, zawsze go bronie i wymyślam głupie kłamstwa takie żeby nikt nie myślał że to przez niego, zawsze gdy pił i coś się działo to ukrywalam że jest mi źle, teraz czuje że dostaje na łeb duszę się z nim i nie mogę wytrzymać z nim w domu

Gość wredny wuj
pewno masz poje­bane towarzystwo jakis malarzy poetow czy innych chu­jow i facet ma dosc. zobaczysz w koncu przez ciebie zostanie gejem jak twoj tato:(

Twój tatuś pewnie cię opuścił bo musiales byś od małego już popierdolony :D nie wiem w jakie tobie towarzystwo pasuje ale wygląda na to że wieśniaków.

Gość tez mi sie wydaje,
MÓJ MĄZ TEZ STRONI OD LUDZI I BAAAAARDZO GO ZA TO KOCHAM. NAJLEPIEJ CZUJEMY SIĘ W E WŁASNYM TOWARZYSTWIE. NIEKIEDY WYCHODZIMY DO RODZINY,ALE TO SPORADYCZNIE. CAŁE SZCZĘSCIE.

Moze jest jakaś różnica w tym że ja siedze z dzieckiem całe dni w domu i co w tym złego że chciała bym z kims pogadać, chyba każdy potrzebuje sie urwać chociaz na chwile z domu, wyjsc pogadac, nie mowie ze isc na jakas impreze, ale pogadac z kolezanka, a nawet tego sie czepia ze przyjedzie ktos na godzinke , to nie przesada??

Gość 588585
Ja też nie lubię jak ktoś przyłazi choć widzę że ta tępa szmata z którą żyję aż szcza ze szczęścia gdy mamy gości :o

Ale co jest powodem że nie lubisz?? bo nie moge zrozumiec Ja nie szczekam, duzo czasu spedzamy we trojke z naszym synkiem i jest ok ale tez napewno gadasz ze swoimi kolegami

Gość puszkełe
zależy czy ta twoja koleżanka ma przyjechać na 2 godziny czy na 2 dni... jeśli tylko na trochę to nie rozumiem twojego męza, ale jeśli ma wam siedzieć w domu caly dzień badź dłużej to na jego miejscu też bym się na takie coś nie zgodziła

kasia00 - Kobieto, litości! To nie o Tobie temat więc się uspokój, bo nie dość, że bredzisz bez sensu to jeszcze się dopieprzasz do każdej wypowiedzi i zadajesz głupie pytania. Ktoś nie lubi mieć gości i tyle, to jego sprawa. Wyraziłaś już swoją opinię i wystarczy. Nie musisz negować opinii innych tylko dlatego, że Ty masz inną :O

Bedzie przejazdem także godzina góra dwie i pojedzie do domu, też ma małe dziecko a my mieszkamy z jego rodzicami i nie mam warunków żeby kogos przechowywać, tzn miała być.. napisałam ze przyjade z małym jak bede u swoich rodziców, bo mam dosc daleko.. najgorsze jest to ze wszyscy myślą ze mój mąz to ideał, grzeczny miły pomocny.. taki jest w pracy a w domu leży cały dzien przed tv :) jak wypije to jest taką swinia ze szkoda gadac.. szuka zaczepki zeby sie wyrzyc.. a potem wraca do pracy i znowu jest super grzeczny i ułozony.. Sama go tego nauczyłam, bo miałam przykład z życia, mój tata jest alkoholikiem jego też.. i on czasem też sie zachowuje jakby miał problem, ale nie chce sie przyznac do tego, żyje w takim świecie gdzie wszystko jest piękne, no ale niestety.. coraz czasciej sie kłócimy.. i tak go nauczyłam ze zawsze ukrywałam jaki jest, odpuszczałam wszystko co robił.. nigdy nie miał konsekwencji żadnych.. ale chyba czas dorosnąc, mamy dziecko a on ma juz 30lat. i mysle ze juz sie nie zmieni, i nawet bedzie coraz gorzej..