Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erudeo

Wszystko o odchudzaniu

Polecane posty

Gość erudeo

hej! :) Chciałam się dowiedzieć co polecacie sprawdzonego, by schudnąć -10 kg, mam 173 wzrostu i waga 60 kg. Na brzuchu mam boczki, grubsze uda i pupe przy czym pełno cellulitis ;). Stosowalam już różne diety przy czym nawet przeszłam juz bulimię echh.. Nie chciałaym wracać do tego samego piekła, więc piszę tu bo wiele osób jest doświadczonych i każda osoba robiła różne rzeczy. Ja osobiście piłam ostatnio ocet jabłkowy przez miesiąc czasu + czerwona herbata + dieta ale po occie czułam się okropnie pod koniec.. czułam się jakbym była po przedawkowaniu leków.. Teraz postanowiłam jeść ciemne pieczywko pić dużo wody , czerwonej herbaty kupiłam również masło ujędrniające ZIAJA z czarnej serii :) zamówilam sobie spodnie + pas neoprenowy i będę biegać;> ale potrzebuje porad , jak jeść co jeść ;> wystarczy że ktoś podzieli się swoimi osiągnięciami i jak je dokonał;> NIE PISZĘ TU PO TO ABY KTOŚ MNIE KRYTYKOWAŁ Z GÓRY DZIĘKUJĘ:)

Gość wczoraj czytałam
o occie jabłkowym, mysle żeby taki zakupić i pić

Gość wczoraj czytałam
kurde ucieło mi wiadomosc. chcialam zapytać jaki kupić żeby być pewnym, że jest dobry i naturalny? gdzie go kupowałaś?

Gość erudeo
Kupowałam go w rossmanie :) w ciemnej butelce powinien być i mętny przede wszystkim jest to ocet BIO :)

Gość erudeo
Jest to duża butelka 750 ml i wiesz nie pamiętam dokładnie ile za nią dawalam ale NAPEWNO mniej niż 10 zł wydaje mi sie ze pomiędzy 6-8 zł :)

Gość wczoraj czytałam
dzięki. a jak rozcienczałaś?

Gość erudeo
Dawałam dwie łyżki do szklanki lub kubka wody ;> tylko że dodawałam sobie trochę miodu lub soku malinowego bo smak był okropny na początku aż mnie ciągneło na wymioty pozniej sie przyzwyczaiłam :) ! piłam 3 razy dziennie : Przed sniadaniem 30 min, przed obiadem 30 min, przed kolacją 30 min :)

Gość wczoraj czytałam
dzięki :) kiedyś piłam ale tylko tak jednorazowo i pamietam ten smak, ale dla mnie to nie problem ;)

Gość wczoraj czytałam
ja jedynie co mogę Ci polecić to picie siemia lnianego mielonego. mi poprawia przemiane materii, dodatkowo dowiedzialam sie, że dobrze wplywa na kondycje skory i wlosow ;)

Gość erudeo
No własnie tak myślałam czy nie zacząć pić :P

Gość O MOJ BOZE
przy wzroscie 173 chcesz wazyc 50kg ? :O dziewczyno opanuj się ! ja jestem Twojego wzrostu,wlasnie schudlam do 63 i wszyscy mowia,ze juz STOP bo wygladam teraz super. Jak pomysle,ze wazylabym jeszcze 13 kg mniej? O matko...nawet rozmiar 32 bedzie na Ciebie za duzy :|

Gość halooohalo
tez tak mysle chudosc brzydko wyglada

Gość 97fdtr77
odchudzanie z kosci na osci hihihi masakra