Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violka1975

PORONIENIE BIOCHEMICZNE - CIĄŻA BIOCHEMICZNA

Polecane posty

Gość violka1975

witam wszystkie kobietki Ja mam pytanie odnosnie poronienia poronilam 04.05.2012 bylo to samoistne poronienie ciąża mala 3/4 tygodnia dlugo niekrwawilam bo tylko do srody lekarz który mnie badał w piatek bo mialam kontrolę powiedział ze wszystko jest ok i macica jest czysta ,ja mu zadalam pytanie kiedy mogę sie starac o następne poczecie odpowiedz uslyszalam ze juz mogę sie starac a ja niewiem kiedy w takiej sytuacji mam owulację i od kiedy powinnam zacząc, psychicznie i fizycznie jestem gotowa i bardzochcę zajsc znów w ciążę i jeszcze co mi lekarz powiedzial ze jesli teraz poronilam to nieznaczy ze tez drugą poronie ze wtakich sytuacjach ta druga ciąża po poronieniu jest przewaznie donoszona i ze niepowinnam się martwic a ja chce zajsc tylko trudno mi teraz wyliczyc dni plodne po tym poronieniu bardzo prosze o szczere wypowiedzi zgory bardzo dziekuje i pozdrawiam wszystkie kobiety i przyszle mamy violka

Gość mnxiklskas
ja mialam ciaze obumarła w 11 tygodniu... starania zaczelismy po 2,5 miesiaca po zabiegu łyzeczkowania... po kolejnych 2,5 mies. zaszłam w ciaze,ktora donosiłam i urodzilam synka.... a dni płodne? nie wiem kiedy mialam bo po zabiegu moje cykle były 26-50 dniowe..