Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mooniaa1986

kobiece sekrety-bez tabu

Polecane posty

Gość mooniaa1986

ostatnio spotkalam sie z kumpelkami, gadalysmy o zyciu intymnym niezle przy tym sie bawiac :P okazalo sie ze wszystkie mamy swoje pragnienia i lubimy czasem same sobie zrobic dobrze :) zaczynamY ja pierwsza lubie kiedy moj facet dominuje w lozku :) podnieca mnie to lubie tez robic sobie dobrze prysznicem :)

Gość kassstta
to ze kobiety mowia otwrcie o seksie to juz sa szmatami? dziwna jestes albo ze wsi po prostu

Gość mooniaa1986
ja sie niczym nie chwale - pogadac nie mozna? cos sie nie podoba ci to wypad!

Gość mooniaa1986
KONIEC ZE STEREOTYPAMI! TYLKO FACECI MOGA GADAC O SEKSIE OTWARCIE A KOBIETA NIE? W TYCH CZASACH NIE MA TABU, GRANICE SIE PRZETARLY, KOBIETY JUZ NIE SIEDZA W DOMU TYLKO PRACUJA I TEZ MAJA SWOJE POTRZEBY :) A MILO OTYM POGADAC Z KIMS KTO TO ROZUMIE ;)

Gość olsaaa
a czym sie przejawia dominacja twojego faceta w lozku ? ja lubie swojego calowac po brzuszku tam nizej oczywiscie tez

Gość mooniaa1986
lubie kiedy jedna reka przytrzymuje mi rece za glowa a druga dotyka mnie i krepuje ruchy swoim cialem :] az sie rozmarzylam :) no a potem wiadomo co taki ostry seks

Gość spierdalaj kurwo...
ile mozna o tym piep rzeniu pi eprzyc? spadaj KU R WO na forum erotyczne

Gość mooniaa1986
sama tez lubie czasem podominowac a moj mezczyzna wtedy szybko odlatuje

Gość mooniaa1986
widac ze sa na forum ludzie ktorzy nie maja udanego zycia seksualnego i nie moga sluchac takich wypowiedzi, skoro cie to gorszy to wyjdz z tematu i tu nie wracaj :)

Gość akarara
a ja jestem ze wsi więc wg kassstty nie mogę mówić otwarcie o seksie

Gość kasajaaa
ja kocham robic loda mojemu po prostu kocham to robic

Gość a ja lubię
gdy kobieta dominuję, lubię być w łóżku u stóp kobiety :-)

Gość spierdalaj kurwo...
mnie nikt dobrze nigdy nie przelecial i poprostu jestem zakompleksionym czlowieczkiem i musze codziennie robic to reka bo mnie nikt nie chce ;/

Gość a ja lubię
mooniaa1986 a do tego kobieta też ma prawo domagać się w łóżku spełnienia fantazji

Gość mooniaa1986
uwielbiam seks ale tylko z moim faetem :) no i czasem sama ze soba :) moj men wzial mnie ostatnio na pralce podczas wirowania. co ja na to? WOW;)

Gość mooniaa1986
kiedy tylko mi wpadnie do glowy jakis pomysl od razu dziele sie nim z moim narzeczonym i go realizujemy :P teraz czekam na lato i kiedy bedzie lalo na dworze- marzy mi sie seks podczas deszczu na dworze

Gość laćkiem w twarz
""KONIEC ZE STEREOTYPAMI! TYLKO FACECI MOGA GADAC O SEKSIE OTWARCIE A KOBIETA NIE?"" na tym forum mówi się tylko i wyłącznie o seksie przktycznie:D:D Może więc nie wyważaj otwartych drzwi w dodatku używając argumentu bez sensu.... Faceci nie rozmawiają o tym jak sobie walą konia i do czego...jak już to w konekście żartu albo fersy

mooniaa1986 Jak dlugo jesteś już ze swoim facetem? Czy mial dużo kobiet przed tobą ? I mniej więcej po jakim czasie zaczął cie dobrze pierdolić? Czy już od pierwszego razu byłąś zadowolona?

Gość mooniaa1986
mieszkamy ze soba 3 lata i poprostu dobrze sie dobralismy pod tym wzgledem . wszystkim tego zycze

Gość psiuulka
na pewnej stronce znalazlam fajne instrukcje :P zaraz je wyprubuje 1. Zwiń ręcznik lub mały kocyk, kołdrę w kulę. Następnie nago połóż się na brzuchu, włóż kocyk(ręcznik, kołdrę) między nogi i intensywnie ruszaj biodrami, tak by pocierać łechatczką o kocyk. 2. Otwórz zużyty dyzodorant w kulce, wypłukaj opakowanie. Gdy pojemnik będzie już czysty nalej do niego oliwki i zamknij. Kulką pocieraj o łechtaczkę, będzie ona bardzo dobrze nawilżona co spotęguje doznania. 3. Zrób z miękkiej szmatki lub dużej ilości chusteczek higienicznych twardą kulkę. Włóż ją w majteczki. Załóż majteczki i spodnie. Pozostając w ubraniu, siedząc ruszaj biodrami aby pocierać łechtaczką o kulkę. Dzięki temu możesz np. siedzieć przy biurku cytając książkę.

Gość ncbxhj
ja lubie jak moj chwyci mnie za glowe i przysunie do swojego ... :P ale niestety rzadko to robi bo uwaza to za brak szacunku do mnie :D no cóż :P marzy mi się, żeby wrócił z pracy i już w drzwiach wyciągnał małego i kazał mi się wypiąć :P

Gość ncbxhj
psiulka punkt 1 to mój jedyny sposób na orgazm, inaczej nie jestem w stanie go osiągnąć ... to chyba problem z wieku dojrzewania :/

Gość psiuulka
ja kiedys gwalcilam poduszke ale cz ktos tego nie robil?

Gość mooniaa1986
lubię jak mój facet trzyma mnie za włosy z tyłu i pcha mi w gardło kutasa aż się krztuszę i dławię , drugą ręką trzyma za gardło i popycha przez skórę

Gość psiuulka
spadaj podszywie!

mooniaa1986 Podnieca cię świadomość, ze sąsiedzi slyszą twoje jęki jak się dupczysz?