Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mooniaa1986

kobiece sekrety-bez tabu

Polecane posty

w samolocie troche za malo miejsca w kibelku jest :P kiedys jak z moim mezulkiem pojechalam do rodziny bylismy pod prysznicem gdzie byly bicze wodne i deszczownica, bylo bardzo przyjemnie, polecam tez w saunie :D mega wypas

norton jakie fantazje spelniles? podziel sie jakie fantazje maja faceci?

Gość ewa maja
mam cos takiego że ogarnia mnie fala , taka przyjemność a później blogosć czy to jest orgazm ?

A ja wracałem od moich znajomych z imprezy schodziliśmy schodami z 3 piętra między piętrami przycisnąłem swoją żonke do ściany i zacząłem ja pięścic było super odwróciła się potem i wypiela swój cudowny tyleczek wziąłem ja ostro od tyłu tak jak lubię orgazm mieliśmy oboje w tym samym czasie jak facet wyszedł na klatkę zobaczyć co się dzieje

Gość ewa maja
ale czy to jest orgazm ? zadałam pytanie

Gość onaaa___waw
ewa zależy w jakich okolicznościach masz takie odczucia

Zabawialem się z żona w wielu miejscach winda klatka schodową przebieralnia w autobusie miejskim a nawet z dwoma kobietami na raz teraz chce zrobić to w samolocie albo w balonie na jakiejś dużej wysokości

Gość onaaa___waw
Norton no nieźle, sąsiad musiał być lekko poruszony hahaha

Gość onaaa___waw
norton ale jedna z tych dwóch kobiet, była twoja partnerka ??

na trojkat bym sie nie zgodzila bym nie mogla zniesc widoku mojego faceta jak caluje, piesci inna , na sama mysl jestes wsciekla :] nas kiedys facet w lesie przylapal, poszlismy w glab lasu ubieglego lata i weszlismy na najwyzsza gore , nie wiem skad ten facet sie tam wzial jak nigdy tam nikt nie chodzi :P

Ewa moja jak ma ochotę to zaraz robi się wilgotna i nawet jeśli ja akurat nie mam ochoty to i tak potrafi mnie zaciągnąć do łóżka pod prysznicem też polecam sauna mniej mi się podoba a na pewno lubicie jak facet lize wasza cipke a jak jest z tyleczkiem kiedyś pieszczac moja języczkiem przekręciłem ja na bok i zacząłem lizac jej drugi otworek i wkładać język miała taki odlot że jej nigdy tak podnieconej nie widziałem wy też tak dziewczyny lubicie

fuu lizanie tylka, tamtedy wychodzi.... ble ja uwielbiam 69 :D bardzo szybko odlatuje

Gość onaaa___waw
Norton ja lubie jak mnie facet całą języczkiem pieści:) mega odlot wtedy, polecam każdej kobietce :)

To było akurat przed ślubem po imprezie wylądowałem z dwiema koleżankami w łóżku było super gdyby nie ziółko to chyba bym nie podołal bo kociaki były napalone

Gość onaaa___waw
Norton, to chyba fantazja każdego faceta, dwie kobietki w łóżku :)

Karotka zapewniam ci że ja też widząc jak żona wije się z rozkoszy czerpałem z tego przyjemność nie wiem co w tym obrzydliwego widzisz czyli cipke lubisz mieć lizana a tyleczka nie widać nie próbowałaś polecam

Gość Oonnaa19
Ja lubie anal z moim skarbem:)

Moja też lubi anal ale nie zbyt ostro wystarczy jak wejdę troszkę żeby mnie tylko poczuła w tym otwórku:-):-):-):)