Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkakakakak456

dajcie szybko odpowiedz bo ja już nie wiem co jest grane ://

Polecane posty

Gość kaśkakakakak456

spotykam się od niedawna z facetem 32 lat przystojny fajy inteligentny no i niby wszystko ok ale seks z nim to jest coś przedziwnego. W skrócie to wygląda tak : rozbieramy się dotykamy bla bla bla on zakłada gumkę ja na niego siadam mija 20 sekund i on już kończy :o a potem ma takiego flaka że już nic się z tym nie da zrobić jezu to jest jakaś masakra :o zdarzyło się tak 3 razy pod rząd a on mówi że to przez to że pije napoje energetyczne :o czy on jest impotentem czy o co chodzi :/

Gość pestka banana
Po raz enty czytam temat tej treści na kafe. Faceci po 30 widocznie tak mają:D

Gość dsfgdfgsddf
Kup mu durex performa, pomoże :classic_cool:

Gość kaśkakakakak456
ja miałam 3 facetów i każdy z nim mógł to robić po godzinie a ten :o co to w ogóle ma być 20 sekund i koniec ? ja pierdziele ale jestem zła a on jeszcze zwala na napoje energetyczne, moi byli też je pili a jakoś dawali radę

Gość stella...
to raczej wynika ze stresu albo zbyt dużego przejmowania się seksem tzn może on tak bardzo chce żeby było dobrze że wychodzi odwrotnie

Gość kaśkakakakak456
no ale przecież jak chce dobrze to chyba chciałaby to przedłużeć a nie od razu wystrzelić :o

Gość trochę słońca
rzuć go :o to nie facet.... a robi chodizac Ci diobrze rękom albo minetą?

Gość kaśkakakakak456
ręką robi świetnie ale minety w ogóle nie robi nie wiem dlaczego :o

Gość krystian z malborka
bo ci z pizdy wali

Gość Apasz24
Pocieszę Cię, że jemu jest dobrze :D

Gość kaśkakakakak456
nic mi nie wali debilu bo cholernie o siebie dbam, żaden mój facet nie narzekał wręcz przeciwnie a minetki uwielbiali mi robić.

moze inna pozycja, taka w ktorej bedzie miał wicej on do "gadania"? moze nalezy wolniej zaczac? jak na niego wsiadziesz to ty kontrolujesz i nie daje rady :D moj facet tez ma 30lat a stoi mu bez przerwy ;D

Gość trochę słońca
to pewnie prawiczek, gej albo nie uprawiał seksu od kilku lat :/ miałam podobnego partnera:(

Gość krystian z malborka
wali ,wali i zdupska pewnie też ,ty nie czujesz bo swojej rozklapichy nie liżesz ale smród masz tam jak w chlewie

Gość kaśkakakakak456
ale czy faktycznie to może być od tych napoi energetycznych bo już sama nie wiem ? A może z nim coś nie tak :o A najlepsze było to że chciałam mu powiedzieć żeby nie kończył we mnie no i nawet nie zdążyłam .... :o

pogadaj z nim, tutaj nie dowiesz sie dlaczego tak szybko konczy.. napewno jestes dobra :) moze ma jakies stresy.. bo chyba nie jest gejem..

napoje to wymówka raczej.. moj tez pije to swinstwo, piwa i zawsze jest gotowy do akcji

moze inna pozycja, taka w ktorej bedzie miał wicej on do "gadania"? moze nalezy wolniej zaczac? jak na niego wsiadziesz to ty kontrolujesz i nie daje rady :D moj facet tez ma 30lat a stoi mu bez przerwy ;D

Gość kaśkakakakak456
myślałam nad zmianą pozycji ale on znaje tylko pozycje kiedy ja jestem na górze, bez przerwy mówi siądz na mnie a jak chce żeby to on na mnie był to jakoś nie idzie :o Skoro wie że w takiej pozycji na jezdzca szybciej skonczy to po cholere prosi żebym na nim usiadła I to prawda od 2 lat nie miał partnerki więc może to stąd...

Gość rozalinka,.,.,.
a co wy tak z tymi gejami :D:D geje tak szybko kończą ???????? :D

Gość krystian z malborka
smród z twoich czeluści skutecznie odstrasza nieszczęśnika :-(

Gość kaśkakakakak456
krystianku ale nie mierz wszystkich swoją miarą to że tobie tam capi i twoim dziewczynom to jeszcze nie znaczy że każdemu, zresztą dla ciebie to mogę śmierdzieć gównem mam to gdzieś.

Gość krystian z malborka
kasiu nie denerwuj sie tak,to że kobieta smierdzi jest wiadome od zawsze i niezmienne,zeden facet ci nie powie liżac twoją rozklapichę fuj ale capisz,liże bo lubi i tyle ,a smród niestety jest nieodłącznym elementem tego rytuału

Gość Apasz24
Krystian heheehe co za imię :D:D:D

Jeśli mu sie podobasz i jest wszystko miedzy wami ok to moze poczekaj troche, 2 lata to naprawde bardzo dlugo moze zdziczał troche ;) dawno nie mial takiego orgazmu z dziewczyna i mu pewnie jest jak w niebie.. moze nie dlugo unormuje mu sie.. ja na twoim miejscu zagadałabym jakos tak zeby go nie urazic.. moze zacznij od tego ze sie przejmujesz bo moze mu sie nie podobasz i jest ci zle z tym ... itp wymysl cos zeby pogadac

co za idiota.. pewnie wcale nie jestes facetem tylko jakas gruba zakompleksiona smierdzaca "laska" albo poprostu jestes gejem i jedynym zapachem ktory lubisz jest smrod spoconych jaj :DDDDD

Gość Apasz24
Koleś dawno nie ruchał i stąd te jego szybkie tryskanie. Ruchajcie się często to mu się unormuje ...

Gość ja też szukam butów .
ale jakby mu się nie podobała to by nie konczył w sekunde tylko ją zajechał żeby miec orgazm

Gość Apasz24
Nie, on nie jest babą on jest po prostu Krystianem :D:D:D. Co za gejowskie imię hehe, gorsze jest chyba tylko Dominik

Gość Apasz24
Nie, on nie jest babą on jest po prostu Krystianem :D:D:D. Co za gejowskie imię hehe, gorsze jest chyba tylko Dominik