Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkakakakak456

dajcie szybko odpowiedz bo ja już nie wiem co jest grane ://

Polecane posty

Gość krystian z malborka
kasiu jaja smierdza i owszem ale jednak odór jaki wydostaje się z damskiego odbytu i organów płciowych jest nie do zniesienia,wszyscy ci którzy zasmakowali w twojej rozklapiosze napewno zwrócili w ubikacjii treść żołądkową ,mozesz być pewna

Gość kaśkakakakak456
pytałam się go ostatnio czy mu się podobam własnie ze wzgledu na ten dziwaczny seks to powiedział że bardzo mu się podobam ale mimo że zdaje sobie sprawę że mu się podobam to nie wiem czy go podniecam skoro tak reaguje :o

Gość kaśkakakakak456
Apasz24 :)

Gość krystian z malborka
oj kasiu ,pewno ,ze podniecasz,mnie też podniecasz,ale jednak ten smrodek.. no sama rozumiesz

trudna sprawa.. bo albo chce skonczyc jak najszybciej bo cos mu nie pasi albo mysli tylko o sobie, o swoich zapotrzebowaniach

Gość kissu
skoro kazdemu po 30 tak sie robi, to mam przesrane bo mam chlopaka co ma 25 lat, a ja mam 17 i jeszcze nie zaczelam z nim no wiecie

Gość kaśkakakakak456
no własnie też się boje że tylko o sobie myśli :o każdy inny facet przecież by się chociaż starał wytrzymać albo tak to rozgrywał żeby od razu nie kończyć

Gość krystian z malborka
kasiu ja wytrzymuję zawsze do końca czyli do momentu aż partnerka nie odleci,może chciałabyś spróbować z mistrzem, orgazmoznawcą i sexualnym tajgerem w jednym ?

może nie warto sie z nim spotykać, bo jesli podczas seksu nie stara sie, co jest dziwne bo kazdy na poczatku chociaz chce pokazac jaki jest dobry i ze potrafi troche wytrzymac a potem zaczac od nowa... to moze nie mysli o tobie powaznie. a ile ty masz lat?

Gość kaśkakakakak456
ja 27

Gość jiufd9hwfr
HEEELOOOOOOOOOOŁ TO JAK TO W KONCU JEST jak facet konczy szybko to chyba znaczy że mu się laska bardzo podoba czy nie ?

Gość krystian z malborka
27 ? hmmm w takim razie będziemy musieli zacząć edukację od poczatku,skąd jesteś kasiu ?