Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miało byc piękniee

Myślałam, że będzie inaczej..

Polecane posty

Gość Miało byc piękniee
Nie wiem czemu ale tym razem czuję, że straciłam go na zawsze...Nigdy jeszcze nie byłam o to tak bardzo zmartwiona i nie czułam tego ,,czegoś,, w środku.Czuję jakby się oddalił ode mnie :(

Gość ncbxhj
też wtedy miałam takie przeczucie, a jednak ... :) czemu się nie dogadywaliśmy? byłam wtedy g..wniarą :) miałam 15 lat, na spotkaniach mówiłam tylko "nie wiem, jak chcesz, obojętnie" (naprawdę tylko to, nigdy nie usłyszał ode mnie pełnego zdania ;) byłam wystraszona, nudna :) nie dziwię mu się w sumie :P dopiero po tym rozstaniu dostałam takiego kopa, taką pewność, ze już kolejny raz sie nie uda, wzięłam się za siebie, rozgadałam się i było już tylko lepiej :)

Gość Miało byc piękniee
Będę dziś milczała.Choćby mnie skręcało to się nie dam.Będę milczała dotąd aż sam się nie odezwie ...

Gość Miało byc piękniee
Sama wiem z własnego doświadczenia, że milczenie popłaca ale w jego przypadku poprostu nie potrafię się powstrzymać.Skręca mnie od rana.Całą głowę mam zaprzątniętą myślami o nim.O tym , że mogłabym go stracić i już nigdy nie mieć przy sobie :(

Gość miało byc pieknieee
Zadzwonil :)

Gość miało byc pieknieee
Zaczynamy od poczatku :)))

Gość bhehehehe
To super, powodzenia! :)

Gość Miało być pięknieee
Chciałabym aby było okej.Chciałabym abyśmy znów byli szczęśliwi jak kiedyś...Najważniejsze, że chcemy to razem zrobić.Ale powiedzieliśmy sobie, że zrobimy to wszystko pomału, bez pośpiechu, spokojnie z wielkim dystansem. za bardzo się sobą zachłysnęliśmy i dlatego...To wszytsko było za szybko.Tak bardzo za nim tęsknię, już nie mogę się doczekać kiedy się znów zobaczymy.Poczuję jego zapach, ciało... Oszalałam! :D :D