Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecietniak z złamanym sercem

Jak mozna oceniac szanse partnera\partnerki na podstawie wygladu???

Polecane posty

teksty typu nie twoja liga bo osoba ktorej chce sie poznac jest atrakcyjna sa dla pustych ludzi bo powinno sie słuchać serca a nie płytkich wzrokowców ktorzy kieruja sie według wygladu! Jesteś dobra ułożoną osoba ktora ma serdeczne checi a nie jestes zbytnio atrakcyjny? śmało zagadaj do swojej ukrytej miłości/koleżanki/kumpla i nie suchaj mediów płytkich ludzi ktorzy odbierają ci szanse na szczęście

Gość rzeka020020
taki mądry jestes i dajesz takie rady a samotny jestes? puknij sie pustaku w łeb!! w jakich ty czasach zyjesz?? ktos brzydki w dzisiejszych czasach jest gównem zgniecionym

trudny temat? widocznie niektórych bardzo boli

Gość rzeka020020
chyba ciebie boli idioto :) na co ty liczysz, kogo chcesz wyprowadzić na manowce? raczej siebie!

Gość rzeka020020
dzisiaj zajebiscie przystojni faceci i laski nie siedzą wieczorami na kafe tylko mają zrzut i korzystają z zycia

wypowiadaj sie kulturalnie a nie obrazaj

Gość rzeka020020
a myslisz ze skąd ta moja agresja? chyba z tego ze sama nie moge sie z tym pogodzić, ale tak niestety jest i nie wciskaj tu kitu i nie ubarwiaj wirtualnie rzeczywistości

nie rozmawiam o kafe tylko o realnym zyciu i na prawde nie kierujcie sie opiniami jak osoba wyzej tylko podbijajcie zagadujcie do osób ktorych warto nawiazac kontakt

Gość rzeka020020
ty sobie człowieku chyba jaja robisz... naćpałeś sie czy jak? teraz już młode gimgówna są podzielone na grupy ze względu na wygląd, nie łapiesz sie do tych lepszych to masz tępienie przez całe lata, próbujesz o siebie zadbać mimo że ktoś jest brzydki to i tak jest się nadal pośmiechowiskiem wśród innych. brzydkiej mordy nie da sie zakryć

Gość el chulo.
Ciekawe czy tez byś tak gadał jakby do ciebie uderzała jakaś brzydka gruba nie-laska.

to ze kobieta/facet jest atracyjny nie oznacza ze nie mamy szanse na szczescie !!! nie wykluczajmy uczuc ze względu na wyglad!!!

Gość rzeka020020
no to masz człowieku problem, bo urodziłeś się w innej epoce i z takim skrzywionym poglądem na dzisiejszy świat, że wygląd to nie wszystko i będziesz liczyć jak cię jakaś fajna ładna laska przygarnie to jesteś w błędzie! siedź tak dalej i przegapiaj laski na swoim poziomie, az zgnijesz z samotności, a przynajmniej przy takiej mógłbys wyglądać na równi z nią.

Gość im little monster
rzeka020020 wylewa się z ciebie frustracja :D pewnie jesteś grubaską albo masz tak spierdolony charakter że nikt cie nie lubi :)

Gość rzeka020020
po prostu czytam z niedowierzaniem o takich niemotach życiowych, którzy wmawiają sobie, że liczy się wnętrze a teraz wszyscy patrzą na wygląd i wszędzie jesteśmy dzieleni na grupy. TAKIE JEST ŻYCIE i powinniście się obudzić! teraz ładne laski są zdradzane przez facetów bądź ładni faceci przez laski a co dopiero jakaś brzydka niemota zyciowa... nawet na kafeterii wszyscy są oceniani na podstawie wyglądu, jesli jakas osoba sobie wstawi zdjecie i nie jest zbyt ładna to po niej jedziecie ostro więc jebnijcie się w łeb by mi prawić jakies morały, bo życie jest chamskie i jakim cię widzą takim cię piszą

Gość im little monster
powieś się bo na jebnięcie się w łeb jest już dla ciebie za późno :)

przykro i ciebie rzeka

Gość rzeka020020
autorze tematu odpisuj mi pod innym nickiem :P ty wylewaj swą flustracje, zresztą po to załozyłes/łas taki temat by się pocieszyć i oszukiwać, przynajmniej w necie masz taką możliwość

mi*

Gość rzeka020020
Kobieta zaczyna sie od 1,75 a facet od 1,86 reszta to nieudacznicy i cioty.

pisze tylko pod jednym nickiem

Gość ŚmiesznyStódent
kobieta zaczyna się od 175 mężczyzna od ....w wzyż

Gość im little monster
co to jest "flustracja"? :D

Gość rzeka020020
Tylko urodziwi i z kasą sie liczą teraz, a pozostali to nie ma ich w ogóle

Gość wyglad sie niestety
Liczy. Bardzo sie liczy. Zawsze kazdy ocenial i bedzie ocenial po wygladzie. Takie zycie. Nie wyobrazam sobie byc z facetem ktory jest, coz, brzydki. Seks z brzydalem na pewno nie jest fajny. Mozemy sie kumplowac, ale zwiazku zadnego nie bedzie. Proste

Gość rzeka020020
tak tak podszywajcie się teraz za mnie :D ależ was uraziłam! ale przynajmniej nareszcie was niemoty obudziłam ;) facet zaczyna sie od 175 i to prawda... poza tym nie wiem na co wy liczycie i co wy robicie! wyżywajcie się dalej na kims kto powie co nie co prawdy i od której uciekacie by tutaj się zagnieździć :) ale ten temat przeszedł już sam siebie kompletnie! ty lepiej biedaku martw się nad swoim złamanym serduszkiem by go poskładać w całość i chłopie ogarnij sie :D bo nie tylko wygląd masz zjebany ale mysle że i charakter i krzywe spojrzenie na świat,że ludzie cię nie widzą i każda śliczna laska będzie do ciebie podchodzić kochanie to nic jak wyglądasz cześć pokaż mi swoje wnętrze :D teraz laski a szczególnie te ładne łażą po imprezach, dobierają się w grupki oczywiście nie gorsze od siebie i "wyrywają ciacha", wypatrują i patrzą tylko na wygląd. :)

Gość rzeka020020
biedakami i niskimi należy gardzić, bo i tak nie mają szans w niczym

Gość rzeka020020
kto powiedział by gardzic? mnie osobiscie nie interesują tacy ludzie i nie mam zamiaru im dokuczać z tego powodu ;) nigdy tego nie robiłam, ja po prostu powiedziałam całą prawdę jaka jest a od której autor próbuje uciec, a teraz podszywa się za mnie :D

Gość rzeka020020
I kurwa chłopie nie wyżywaj się teraz na mnie i nie miej do mnie pretensji, że stwierdziłam jaki świat jest ciężki i niesprawiedliwy :) w dzisiejszych czasach na osobę ciężko chorą niestety patrzy się z jakimś obrzydzeniem i dystansem, komuś się krzywda dzieje to jaka jest ignoracja wśród ludzi :)

Gość wyglad ale niestety
gardze kurduplami ponizej 186 I brzydkimi, takimi powinno sie w piecu palic, a laska mniej niz 175 to nieutacznica I tyle w temacie. Tylko I wylacznie wyglad sie liczy I pieniadze.