Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecietniak z złamanym sercem

Jak mozna oceniac szanse partnera\partnerki na podstawie wygladu???

Polecane posty

Gość no ciekawe
Hm... w realnej rzeczywistosci jak jakas powie mi, ze facet zaczyna sie od tylu I tylu I gardzi itp. to wbije takiemu scierwu nos do srodka. Ciekawe czy wtedy jakis facet ja zechce, gdy juz bedzie oszpecona.

Gość rzeka020020
kogoś oszpecisz bo sam jesteś oszpecony jebany flustracie :D nie ma to jak przemoc pozdrawiam cię i liczę że idioto skończysz w więzieniu za oszpecenie kogos prędzej czy później, jedynie współczuje twojej obecnej lub przyszłej ofierze...

Gość mentaI cut
ale pierniczycie bzdury, że tylko w dzisiejszych czasach tak jest. zawsze tak było jest i będzie, takie jest życie i bardzo dobrze, szkoda że mimo brzydoty albo niezaradności ludzie dobierają się w pary i płodzą swoją brzydotę i pierdołowatość :D

Gość no ciekawe
do rzeka. wlasnie tak scierwo. Podaj priva, to mnie zwyzywasz juz bez widowni.

Gość rzeka020020
ty ty nie zapędzaj się tak :D lepiej oddaj sie w ręce osób mądrych psychopato, bo sądząc po twoich tekstach to możesz być skłonny do przemocy jak ci laska powie prawde w ryja, ty kurwa niebezpieczny jesteś :D

Gość no ciekawe
ja niebezpieczny ? o_O psychopata? o_O A wypraszam sobie. Ja jestem spokojny I wrazliwy czlowiek, dlatego tak mnie to poruszylo, ze gardzi sie ludzmi nizszymi I wysmiewa. Nastepnie Ty mnie obrazilas personalnie, wiec logicznym jest, ze zaproponowalem przejscie na priv, poniewaz uznalem, iz masz cos do mnie. W ustronnym miejscu moglibysmy to sobie wyprostowac. Nie uwazasz ? :d

Gość no ciekawe
tak naprawdę chcę cię wyruchać :classic_cool:

up up podchodzcie i zagadujcie jak wam się podoba

hop hop

Gdyby tylko piękni ludzie łączyli się w pary, nasza cywilizacja dawno już wyginęłaby. Znam masę par typu piękna i bestia i są bardzo szczęśliwi, więc muszę stwierdzić, że Wasze uogólnienia są bezpodstawne.