Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w sieci 546

Nigdy w życiu nie zwiążę się z facetem

Polecane posty

Bo i po co ?

Gość fdsesd
a loda juz zrobiłąs ?

Obiady mu pod nos podstawiać? Gacie i skarpetki prać? Słuchać marudzenia?

Gość Jasnowłosa Venus
masz jakieś złe doświadczenia?

Gość netowa dziewczyna
ja tez nie...same dupki

Gość harperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aha,więc teraz tylko kobiety bierzesz pod uwage

fdsesd Oby to raz ... Nie mam na myśli luźnych związków, gdy mieszka się osobno. Chodzi mi o małżeństwo,wspólne życie :-)

zagubiona w sieci 546 To jak będziesz teraz szukała facetów do skocznych, którzy będą wpadać do ciebie i zadowalać twój narząd w kroku?

,,Jasnowłosa Venus masz jakieś złe doświadczenia?" Nie mam złych doświadczeń, mimo, iż kiedyś miałam męża. ''dominik1000 Będziesz się seksić bez zobowiązań?" A czemu nie ? ,,harperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aha,więc teraz tylko kobiety bierzesz pod uwage" Nie. Preferuję facetów, ale bez wspólnego mieszkania.

''dominik1000 Będziesz się seksić bez zobowiązań?" A czemu nie ?'' Jesteś super! Takiej odpowiedzi oczekiwałem.

dominik1000 A niby czemu mam ich szukać w sieci? Przecież wokół mnie są tysiące facetów.

Gość netowa dziewczyna
dominik1000 psychoterapeuta sie znalazł...

,,Takie zranione kobietki, nie wierzące w milośc to jest to! Ile masz masz lat? " Ja nie byłam zraniona , jestem zbyt twarda na to :-) Wierzę w miłość, nawet w tę od pierwszego wejrzenia :-) Ale wierzę też w to,że prawdziwa miłość zdarza się raz w życiu. Mi już się zdarzyła...

Nie ważne czy jesteś zraniona czy nie, istotne jest to ze chcesz się pruć bez zabawy w związek. Skąd jesteś i ile masz lat?

Moim marzeniem ejst miec taką kobietę do łóżka która zostalą porzucona prez swoją wielką milóśc i postanowiła się skurwić

dominik1000 Nie ważne czy jesteś zraniona czy nie, istotne jest to ze chcesz się pruć bez zabawy w związek. Skąd jesteś i ile masz lat? A kto powiedział,że chcę się pruć ? Nie sypiam z przypadkowymi kolesiami :-) Jestem z Pomorza, a wiek.......hmm....kobiet się o to nie pyta.... Ale w tajemnicy, po cichu, na uszko, powiem ci: ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................nie gustuję w młodzikach :-)

Moim marzeniem ejst miec taką kobietę do łóżka która zostalą porzucona prez swoją wielką milóśc i postanowiła się sk**wić To ja porzuciłam :-) Nigdy w życiu jeszcze żaden facet mnie nie porzucił.

''A kto powiedział,że chcę się pruć ? Nie sypiam z przypadkowymi kolesiami Jestem z Pomorza, a wiek.......hmm....kobiet się o to nie pyta.... Ale w tajemnicy, po cichu, na uszko, powiem ci: '' Przecież napisałąś ze wlasnie zamierzasz. Mam 27 lat jeżeli jesteś starsza to też dobrze, nawet jak masz 45 lat to też będę w niebo wzięty. ALe że jesteś z pomorza tego już nie przeskocze, szkoda...

Czym bardziej zaprzeczasz tym bardziej pokazujesz jak bardzo ci faceta brakuje. Chciałabyś być nowoczesną singielką ale jesteś na to za słaba.

do 45 mam jeszcze daleko :-) Ale gdybyś był w wieku 40-45 to byłoby to lepiej niż 27 :-)

zagubiona w sieci 546, rozmarzyliśmy się troche ale i tak oczywiste jest to że w nocy będziesz się mogła co najwyżej poprzytulać do kota, niż znajdziesz sobie kochanka.

Gość air force two
zagubiona...I tak pod twoimi postami jest drugie dno i nie ściemniaj:P

Czym bardziej zaprzeczasz tym bardziej pokazujesz jak bardzo ci faceta brakuje. Chciałabyś być nowoczesną singielką ale jesteś na to za słaba. Ale ja nie twierdzę, że nie potrzebuję faceta wcale, bo tak nie jest. Nie chcę tylko mieszkać z facetem, bo nie zamierzam być służącą , praczką i sprzątaczką :-)

To po cholerę wiązalaś się z jakimiś maminsynkami, którzy nic kolo siebie nie zrobią?

air force two zagubiona...I tak pod twoimi postami jest drugie dno i nie ściemniaj Co masz na myśli ?