Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja sie boje

niepokojace objawy w koncowce ciazy

Polecane posty

Gość bo ja sie boje

witam jestem w 36 tyg ciazy. dzis mialam bardzo niepokojace mnie objawy najpierw mocno bolaly mnie plecy, potem zaczal bolec brzuch tak jak w miesiaczke i zaczelo mnie kluc w podbrzuszu jakby w pochwie , tak jakby wbijal mi ktos szpilki cczulam tak przez gdzies okolo godzine potem ustapilo Drogie mamusie i przyszle mamy , miala ktoras z was takie objawy?

Gość bo ja sie boje
up

Gość junn
u mnie był jednostronny ból pleców w krzyżu a potem doszedł ból podbrzusza. Trwało to jakiś czas a potem przeszło. po porodzie wyszło że to kamienie nerkowe dały o sobie znać.

Gość bo ja sie boje
a ile przed porodem pojawiaja sie takie dolegliwosci?

Gość a ja mialam takie
2 tyg przed porodem

Gość bo ja sie boje
nikt tak nie mial ?

Gość to są
bóle przepowiadajace ja tak mialam od 36 tygodnia,urodziłam 42 tygodniu

Gość xdxd
a ja tak mialam rano w 36 tyg bylam a po 16:00 odeszly mi wody

nie zawsze takie objawy świadczą o tym, że poród tuż, tuż...:D ja tam mam już drugi miesiąc, teraz co dzień...i jakoś nie rodzę jeszcze ;) na początku też się bałam bardzo (te kłucia zwłaszcza), ale lekarz wytłumaczył, ze to szyjka pracuje (skraca się itp.) i że to normalne przygotowanie do porodu...

Gość kafkarafka
Ja tak miałam chyba ze trzy miesiące przed porodem, też z tym kłuciem poleciałam do lekarza, ale mnie uspokoił, że to jak najbardziej normalne

Gość wizyta
wizyta u lekarza nie zaszkodzi.lepiej dmuchac na zimne niz pluc sobie w twarz całe zycie. mam nadzieje ze wszystko z dzidkiem ok, ale jak juz pisałąm, bedziesz spokojniejsza po konsultacji z lekarzem, a róznych nieszczesliwych przypadków jest masa.

Gość bo ja sie boje
no wizyte mam na srode umowiona, wiec sie wypytam lekarza mojego , chociaz znam odpowiedz = to normalne , dla niej wszystko normalne to , ze na poczatku ciazy budzilam sie z bolem brzucha i plakalam z bolu tez bylo dla niej normalne ale to nie bylo , ze lekko bolalo i odrazu przechodzilo bol z kluciem trwal okolo godziny i byl jak przy boleesnej miesiaczce , az ciezko bylo mi sie ruszyc to ja sobie n ie wyobrazam jak bedzie bolal porod ... :(

Gość to nic takiego
to normalne w koncowce ciazy