Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

Dlaczego tak jest ??

Polecane posty

Dziś wracając z kościoła spotkalam mojego byłego chłopaka. Gadałam z nim o jego dziewczynie, szkole , wspominaliśmy wakacje. On jest ideałem faceta. Przystojny, wesoły, troskliwy, dobrze się uczy, jego rodzice mają dużo kasy itp. Zastanawiam się dlaczego zerwałam z nim dla dresa i dlaczego nie chcę z nim być ? Na początku gdy go widywałąm miałam wyzuty sumienia i gdy słyszałam imię Ewelina (jego dziewczyna) zżerała mnie zazdrość a teraz mam to gdzieś .. Czemu nie chciałam być z ideałem facetaa ?

Gość rzeka020020
bo dziwna jesteś, nie da sie tego wytłumaczyć... ja dresa bym kopnęła w dupe aż by niebo się zaświeciło, zresztą jakiegoś pedała też

Gość air force two
To proste. Nastolatki są głupawo niedojrzałe i tak to się potem toczy. Kręci cię widocznie du pek a nie fajny facet

Gość prasuję koszule czajnikiem
szczerze mówiąc ja swojego też rzuciłam dla dresa, ale nie żałuję, bo mimo że mój były jest ideałem faceta to jest w tym przy okazji tak ciotowaty, że nudziłam się koszmarnie. zdecydowanie bardziej wolę związki pełne zawirowań nić stabilność z ideałem.

i to nie jest taki typowy dres.. Bo on chodzi w maratonach, dżinsach i bluzach z kapturem ale w sumie to jest droskliwym dżentelmenem. Nie przesiaduje calymi dniami na osiedlu, nine pije. Przeklina tylko gdy jest bardzo wkurzony i niestety pali. Ale nie wdaje się w bójki itp. Na początku gdy go zobaczyłam to sie go bałam ale gdy go poznałam to stwierdziłam, że wygląda jak dres a serce ma pożądnego chlopaka i romantyka :)

Gość air force two
Jasne...a który to teraz nie maminsynek?:P Nuda zabija ale nadmiar atrakcji i skrajne akcje, to dla niezrównoważonych emocjonalnie. Jak się komuś nudzi to jest nudną osobą albo może sobie ostro popracować czy dziecko wychować. Nuda bierze sie z lenistwa a cipowatych facetów tworzą kobiety

Gość wstań i walcz bo masz dla kogo
Wytrwałam z ideałem rok, z miesiąca na miesiąc było coraz gorzej, bo nie tylko dopadła mnie rutyna i ogromna monotonia, ale przy okazji zaczął mnie maksymalnie irytować tym, że nawet nie mam powodów do tego, żeby przyczepić się o cokolwiek kiedy on bez problemu znalazłby mnóstwo takich rzeczy we mnie. Pomijam fakt, że pojęcie "ideał" dla każdego oznacza coś innego, mi jest lepiej z obecnym facetem, któremu do bycia idealnym daleko, ale dzięki temu dwa lata związku lecą, a ja nie mogę powiedzieć, żeby dopadała mnie monotonia. Co kto lubi :P

no tak. Ja z nim 3 miesiące byłam i ani jednej kłótni nie było bo był zbyt idealny. Teraz mam 5 miesiący chłpaka i kłótnie sa ale to nas zbliza bo po każdej jest lepiej :)

Gość Kukułka leśna
powszechnie wiadomo że kobiety to idiotki i nie zasługują na szacunek dlatego tak im dobrze z partnerami którzy je poniżają i obrażają

nie zastanawiaj sie,zrobilas jak czulas,ja tez tak kiedys zrobilam..nie wracam juz do tego.to serce dyktuje warunki

Dres też człowiek z tym że wyodrebniona jednostka społecznościowa ktora w nieco odmienny sposób manifestuje swoje poglądy na świat.A że akurat ten jeden potrafi zachować klase i styl to już coś fenomalnego.A zazdrość tkwi w każdym z nas i na różnych ma wpływ.

Gość htrsg
bo dziewczyny wolą chamów a dobrych chłopaków traktują jak śmieci poza tym masz dopiero 15 lat więc kiedy ty z nim bylas jak mialaś 12? :D

Gość życia nie oszukasz
jeszcze będziesz płakać przez tego dresa zobaczysz :)

Pewnie będę płakać bo strasznie się różnimy, ale to nie przyszły mąż, to Mlodzieńcze zakochanie :P A co do tamtego. nie .. byłam z nim od wakacji.. jakoś od polowy ..

Gość Mirrind A.
No bo niegrzeczne bardziej pożądane:P Nie wiem o co chodzi, ale wiem, że to trochę wyniszcza. Dzisiejsze społeczeństwo jest nastawione na "liczy się szybkie tempo i zero nudy." Trochę to płytkie, jak dla mnie. Uwielbiam, jak starsi mi opowiadają, że kiedyś bardziej chodziło o uczucia niż o pożeranie się nawzajem. I co jeszcze... kiedyś jak coś się psuło, to się starało to naprawić, pomóc drugiemu. Dziś? Wyrzuca się takiego kogoś do kosza, bo "żal życia marnować". Smutne, ale co zrobisz. Sam nic nie zrobisz. Ja teraz też mam, że tak napisze IDEAŁA. Kochany, uczuciowy, ale nie jakaś tam cipa czy coś. No ale umie zadbać o kobietę. W głębi duszy to on ma wysoki poziom tej uczuciowości, ale jak wpadnę na jakiś głupi pomysł to się łatwo wciąga. Poprzedni związek był pełen wzniosłości i upadków. Praktycznie to się cały czas coś działo. Ja nie powiem, że zawsze dobrego, ale jednak. Z jednej strony, to cholercia.. to było jak skok na bungie. Raz w górę, raz w dół. No ale długo tak skakać nie można bo albo linka nie wytrzyma, albo ty się zerzygasz. No i poszło... i obiadek i linka. Więc w sumie nie wiem co jest najlepsze. Umiar. Ale rzadko kto go posiada.