Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleś123

czy moja dziewczyna jest normalna?

Polecane posty

Gość wryyyyyyy......
ale musza być pewne zasady i nie mówię tu o nakazach czy zakazach ja n ie mówię że ma nie iść ale musi pierw uprzedzić i zapytać czy na ten dzień nie mam nic zaplanowanego a nie że on idzie i koniec

No ale siedzisz w domu i nie macie żadnych ambitniejszych planów np. oprócz filmu czy coś. Wieczory kawalerskie nie są codziennie, prawda? Żeby się spotkać z Tobą, pewnie ma więcej okazji. Chyba, że np. na prawdę byś chciała, na prawdę go potrzebowała, nie wiem... Mi w każdym bądź razie dupy nie urwie, jak się umówi z kimś. I wiesz co? Przez to moje podejście, faceci zawsze woleli sami z siebie ze mną posiedzieć i zostać niż iść do kumpli. I z resztą nie dużo, bo miałam dwóch dopiero, z jednym jestem do dziś i raczej jak wchodzę w związek to to nie jest kwestia dni, tygodni, tylko długich miesięcy. No ale tak, każdy podejście ma inne:)

Gość Koleś123
podnoszę temat.Zdarzyło się wam coś takiego?Co o tym sądzicie?

kolego........... Twoja dziewczyna nie jest normalna i to co zrobila nie było normalne :/// poniżej wszelkiego poziomu, świadczy o kompletnym braku zaufania,co za chore metody??? ja bym się obraziła za samo podejrzewanie przez mojego chlopaka ze mogłabym go zdradzić ze striptizerem bo to świadczy o tym jakie ma mniemanie o mnie:/// nastepnym razem jak Twoja dziewczyna bedzie szla na miasto z koleżankami to może jej zaproponuj że ją 'wyruchasz 2 razy, zrobisz palcówe i minete żeby ją c*** nie swędziała i żeby nie szukała bolca na siłe' - ciekawe jak się poczuje :/ współczuje Ci, naprawde.

Gość prezenty warszawa
Lepiej z nią o tym pogadaj bo to chore. Nie da Ci żyć... jeżeli tego nie rozwiążecie ;)