Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem upośledzony w drugą str

jak obniżyć poziom IQ ?

Polecane posty

Gość jestem upośledzony w drugą str
ZDZ mysli ze jest petardem :D

Gość HMS Rolnik
"jak rolnik jest inteligentem to znajdzie rolnika ktory rozwali gnoj za niego i wtedy nie bedzie musial inwestowac w maszyny" to się nazywa wyzysk. taki typ rolnika istnieje najczęściej i z inteligencją nie ma nic wspólnego, bo powyższa teza stawia rolnika na równi z innymi rolnikami a to z kolei sprowadza ich wszystkich do poziomu wideł i taczki z gnojem. zrozumienie tej tezy uniemozliwia rolnikowi przepoczwarzenie się w inteligenta.

Gość fan czepialskiej
Żeby się przypadkiem wami rolnicy nie pobawili jak pierdolną to wszystko w pizdu i postanowią zostać inteligentami... Przyda się wam wtedy inteligencja: przy poszukiwaniu jadalnych korzonków, wybieraniu resztek ze śmieci, zastanawianiu się skąd wziąść chleb jak piekarnia zamknieta...

Gość HMS Rolnik
Ja się rolnika nie czepiałem. Rozwinąłem jedynie temat. Można oczywiście sypnąć innymi przykładami, ale skoro ktoś już rozpoczął ten AGRO SHOW...to popłynąłem z nurtem. Przepraszam wszystkich Rolników

Gość fan czepialskiej
pozio ekurwienia jaki wywołują u mnie takie durne uwagi uniemożliwia mi dalszą dyskusję, która wobec w oczywisty sposób błędnie przyjętych założeń początkowych nie ma ponadto sensu. Więc ograniczę się tylko do: kurwa też nie zostanie inteligentem więc nie masz się czego obawiać zono skażona:

Gość HMS Rolnik
Co nie zmienia faktu że: Inteligent potrafi się bawić tak samo jak rolnik, kosztem rolnika a nawet samym rolnikiem.

'Inteligent potrafi się bawić tak samo jak rolnik, kosztem rolnika a nawet samym rolnikiem" czy to nie wspomiany wczesniej przez ciebie wyzysk? no chyba ze rolnik nie zdaje sobie sprawy z wykorzystywania, ma dobrze placone, albo to lubi:)

Gość fan czepialskiej
A kto jest uzależniony bardziej od kogo? Rolnik od inteligenta cz inteligent od rolnika?

Gość fan czepialskiej
rolnik nie ma płacone tylko sam wytwarza swoje zyski

Gość HMS Rolnik
To zależy, czy inteligent ma ochotę na takie zabawy. Jeżeli ma...to można to nazwać wyzyskiem.

Gość fan czepialskiej
W odróżnieniu od inteligenta

Gość HMS Rolnik
"A kto jest uzależniony bardziej od kogo? Rolnik od inteligenta cz inteligent od rolnika?" Jeden zależy od drugiego. To oczywista oczywistość

Gość HMS Rolnik
Dlatego inteligent nie powinien się bawić kosztem rolnika...a tym bardziej samym rolnikiem. Co nie zmienia faktu, że potrafi to zrobić.

Gość fan czepialskiej
gówno a nie oczywistość. Ronik jako producent żywności owszem ae rolnik jako sposób na życie nie zależy od nikogo.

Gość fan czepialskiej
To że inteligent nie zajmuje się bezpośrednio produkcją żywności nie jest równoznaczne, że mniej o niej myśli:D Rolnictwo to taka sama gałąź gospodarki jak inne i również tu istnieje potrzeba wykorzystywania inteligencji aby osiągać dobre wyniki.

Gość HMS Rolnik
oczywiście, że jako wytwórca żywności. bierzemy pod uwagę prosty związek przyczynowo- skutkowy. sposób na życie odkładamy na margines, bo to juz inny temat

Gość fan czepialskiej
Działalność rolnika powoduje wzrost wielu roślin wykorzystywanych nie tylko jako pożywienie...natomiast działalność plenerowej powoduje jedynie wzrost mojego wkurwienia i ewentualny wzwód debila, który za nią wyszedł...a to wykorzystuje już tylko i wyłącznie ona. Jeżeli więc weźmiemy pod uwagę wqydajność, która może być jednym z czynników określających inteligenta to plenerowa plasujesz się za rolnikiem jakieś 5000 lat rozwoju, co tłumaczyłoby Twoją niechęc do niego;)

Gość fan czepialskiej
Było dobrze dopóki Cię nie spotkałem...

Gość HMS Rolnik
No i zrobiło się conajmniej niemiło. A szkoda, bo właśnie rozpoczynałem lepsze przekminy. Innym razem Dobrej Nocy

Gość fan czepialskiej
Jak mnie lubisz tzn, że musze być niezłym ogierem:)

mozesz mnie kochac, mozesz nienawidziec, ale nie mozesz byc obojetny.. a co powiesz o zaleznoci wpolczynnika inteligencji na poziom sfrustrowania? ;)

Gość fan czepialskiej
Jeżeli chodzi o Twój poziom inteligencji i mój poziom sfrusstrowania to zależność jest odwrotnieproporcjonalna;) Sory byłem siku...