miłośniczka jedzenia...:D 0 Napisano Maj 17, 2012 No Ja też mam 24 lata...:) synka 3,5 roku i jestem 2,5 roku po slubie...:) zaraz będzie 3 lata, oj jak ten czas zapiernicza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 17, 2012 Kurcze kobietki ale fajnie ze sie tak dobralysmy :) oby nam tylko w szybkim tempie te kilogramy uciekaly :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 17, 2012 blackberry - Sukienkę przymierzam w lipcu chcialabym z przodu krótką a z tyłu długą :) Wesele na ok 100 osob :) Motylek - Dobra herbata nie jest zła :) My też miałyśmy na samym początku bebiko ale mała strasznie ulewała po nim i zmieniliśmy :) Ale ogólnie mleko ok i łatwo dostępne u nas np w biedronce jest :) Sałatka pyszna sprawa właśnie skończyłam kolacje i do jutra o wodzie :) Tak jak pisałam mam 25 lat, jestem z Iławy i opiekuję się moimi szkrabami - dwumiesięczną córeczką i przyszłym mężem :) Idę kapać mała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 17, 2012 Nom super :D wszystkie mamy podobny wyzmarzony cel 60 kg :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 17, 2012 Ja na kolacje zjadlam bulke grahamke z serkiem wiejskim i pare plasterkow ogorka..teraz ide troszke na rowerek stacjonarny a potem moze jakis spacerek ;) a wy kobietki cwiczycie? Ja pewnie dopiero jutro was odwiedze wiec kolorowych snow na dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miłośniczka jedzenia...:D 0 Napisano Maj 17, 2012 Słodkich snów dziewczyny:) Uciekam spać bo do pracy trzeba wstać...:D wpadne jutro pa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 18, 2012 Witam z rana! Ale jestem glodna... masakra Na śniadanko zaplanowałam sobie serek wiejski plus 2 razy waza a na II sniadanie musze dokonczyc moja grecka z wczoraj :-) Nakarmilam malenstwo a sama musze czekac do 8 az maz pojdzie po serek :-) Dzisiaj na obiadek bigosik bo mi motylek smaku narobil ze o niczym innym nie mysle :-) A jak tam jadlospis na dzisiaj pozostałych kobietek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 18, 2012 Witajcie;) ja wczoraj pocwiczylam i nawet troszke pobiegalam razem z mezem ;) na sniadanie nie mam zbytnio pomyslu. Wyczaruje cos ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blackebrry_88 Napisano Maj 18, 2012 witam wczoraj mialam problem z wejściem na kafe nie wiem dlaczego jakis błąd mi wyskakiwał. ale wazne ze teraz moge wejsc:) wczoraj mialam akcje mol, nie moglabym usnac z mysla ze one gdzies sa, wiec zrobilam generalne porządki. nie cwiczylam bo padlam ze zmeczenia, ale za to wczorajszy dzien bylam caly czas na nogach od 7 do 22 :( ehhhhhhhhh dobrze ze juz weekend sie zaczyna :D dzisiaj bede krecic na hula hop :D - postanowione! u mnie na sniadanko musli z mlekiem tradycyjnie :) lunch - serek wiejski + sok pomaranczowy podwieczorek - owoce obiadokolacja - piers z kurczaka gotowana na parze z warzywami :D jakies plany na weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 18, 2012 juz zaczernilam sie :) to ja pisalam powyzej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 18, 2012 Blackberry-Plany u mnie zadne bo w weekend ide do pracy niestety...ale postaram sie jakos odezwac w ciagu dnia w przerwach. Motylku zazdroszcze wieczornego biegania... ja o 21 juz trace sily na wszystko i ide spac.. Wlasnie sie wykapalam, orzeźwiajacy prysznic swietnie dziala na przyplyw energii z rana :-) wysylam mojego mezusia po serek i kapustke i za chwile bede spozywala upragnione sniadanko i herbatke :-) Juz nie moge doczekac sie czwartku i kolejnego wazenia :-) mam nadzieje ze moje starania zostana wynagrodzone spatkiem wagi bo to moja pierwsza dieta w ktorej jestem taj wytrwala! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 18, 2012 Red lady - - to weekend u ciebie pracowity :) ja jutro do szkoly.. A wieczorem cos się wymysli na pewno :) Milego dietkowego dnia wam zycze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 18, 2012 Moj maz pracuje w kazdy weekend tylko teraz tak wyszlo ze dwa ma wolne-cud;) dlatego w niedziele na pewno odwiedzimy tesciow bo jedziemy tam na urodzinki ;-) red lady-pracujesz?? Myslalam ze tylko coreczka sie zajmujesz..ja na sniadanie zjadlam owsianke-dla mnie pychotka ;) blackbery-tez mam hula hop.zamowilam sobie z allegro.tylko ze mam taki problem ze nim krecic nie potrafie heh ;) masakra.. A jakie macie kobietki pomysl na obiad? Ja rowniez zycze przyjemnego dietkowego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 18, 2012 Motylek - Tak pracuję weekendami gdy moj mężczyzna może zająć się córeczką bo ciężko z jednej pensji i mieszkaniem na utrzymaniu żyć w 3 osoby. Dobrze wiesz ile kosztuje dziecko.. szczepionki, pampersy itp... Więc muszę dorabiać co drugi weekend. Z jednej strony to dobrze idę między ludźmi bo siedzenie z dzieckiem w domu strasznie izoluje.. już się nie wyjdzie jak kiedyś - wszędzie, tylko trzeba brać po uwagę maleństwo :) U mnie dzisiaj na II śn grecka a bigosik na obiad. W pracy w przerwie zjem na podwieczorek jogurt naturalny i owoc. Wróce kolo 20 wiec na kolacje coś lekkiego, może 2 wazy z szynką i rzodkiewką.. :) Wytrwałości na kolejny dzien diety ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 18, 2012 Motylek tylko nie zgrzesz na urodzinach i pilnuj diety, bo taka impreza to niezła pokusa i sprawdzenie siebie i swojej silnej woli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 18, 2012 Motylek - bez szalenstw :) cobysmy nie musialy cie rozgrzeszac :) powiem ci że hula hop jest super. Jak w tamtym roku systematycznie cwiczylam to widac było efekt:) a co za tym idzie caly brzuch mialam w sniakach hehe :) zawszew bralam że soba hula hop jak jezdzilismy na pikniki, na rybki itp. :D U mnie dziś na parze piers z kurczaka z warzywami :) oczywiscie bez soli :) A ja chyba bede grillowac w weekend, mam straszna ochote na miesko i warzywka grillowane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 18, 2012 Jaka rozmiarowke odziezy nosicie??? Bo ja gora 38 lub 40 a dol 40 lub 42 :( zalezy też od rozmiarowki.. A teraz się spaslam bo spodnie z zeszlego roku byly za duze a teraz sa idealne :( a w jedna sukienke nie wejde :( najgorzej nienawidze u siebie tylka brzucha i boczkow :( zawsze mam problem w kupnie sukienki, bo dol mam inny rozmiar a gora inny.. :( Też macie takie problemy? Trzeba się wziasc za cwiczenia bo nigdy tego nie zrzuce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 18, 2012 Te urodziny to mojego szwagra ktory ma 5 lat ;)) slodkosci na pewno beda ale bede wytrwala.tesciowa na pewno bedzie mi cos wciskala ale ja sie nie dam ;) red lady-a co do pracy to rozumiem.tylko tak spytalam.z czystej ciekawosci;) moj maz w weekendy tez pracuje dodatkowo wiec mamy dodatkowy dochod..dzieciatko kosztuje och tak nie da sie tego ukryc ;) ale to takie szczescie miec takiego malego szkraba ;-) ja na obiad mam rybke i warzywa gotowane na parze. Black berry-ja cale dziecinstwo krecilam hula hop a teraz to mi wcale nie idzie.ty mialam posiniaczony brzuch a ja mam nogi bo mi ciagle spada heh ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 18, 2012 Ja to po ciąży mam rozmiar 42.. Też kosmiczny ;) ale mam nadzieję że z czasem wrócę do ubrań z przed ciąży ;-) jestem już po obiadku i teraz idę z malutką na spacer ;) jest taka ładna pogoda..a jak u was kobietki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 18, 2012 Niestety u mnie pogoda się psuje! Gdziezby było inaczej, weekend się zbliza wiec musi padac:( cholerna pogoda! Ale blizej jak dalej :) alez mam dzisiaj dobry humor, mam nadzieje że nic i nikt go nie zepsuje:D Planuje isc na solarium troszke się przypiec bo az raze biela hehe :) Motylek- w kupie sila!!! Samej ciezko mi się pozbyc kg a z kims zawsze latwiej:). A mój wymazony rozmiar to 38 :D mam nadzieje że dam rade wcisnac spodnie w tym rozm :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 18, 2012 Ej a gdzie reszta? Jak tam wasze dietkowanie? Pokus nie było? Ja skusilam się na latte z odtluszczonym mlekiem wiec ok :P ale boje się jak ciort bo 31 maja wyjezdzamy do pl a tam na pewno nie bede gotowac po swojemu :( ale nie dam się zlamac bo szkoda mi bedzie stracic tego co zyskam do wyjazdu.. :P Macie cos poleconego na lamiace się paznokcie? Kurcze tak mi się lamia ostatnio że szok..:( maluje je non stop jakimis odzywkami ale to chyba nic nie daje.. Lykam też witaminki. Motylek - żeby utrzymac hula hop musisz wykonywac ruchy biodrami do przodu i do tylu i bedziesz krecic jak nie wiem :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 18, 2012 blackberry- ja w tym tygodniu też byłam na solarium ;) tak troszkę żeby poprawić sobie samopoczucie ;-) na paznokcie nie znam żadnego sposobu ;/ ale w moim przypadku żadne odżywki nigdy się nie sprawdziły..spróbuję dzisiaj poćwiczyć na hula hop to ci wieczorem napiszę jak mi poszło ;)) a teraz zamierzam poćwiczyć na orbitreku.chciałabym godzinkę ale czy mi się uda-zobaczymy ;) póki moja córcia śpi to muszę korzystać.. na podwieczorek planuję jogurt naturalny..a na kolacje nie mam pojęcia.. może wy macie jakieś pomysły co? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 18, 2012 Chcialam cwiczyc godzine a bylam 8 minut heh ;) bo mala wstala :) pokusy jak narazie mnie nie usidlily.ale czytalam dzisiaj od deserze dietetycznym ;) jak go znajde to bede mogla go wam podac..mysle ze bylby pyszny ;-) ale to tak w razie wilczego napadu na slodycz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 18, 2012 Motylek- 8 min to lepsze niż nic :) daj znac jak ci idzie krecenie hula hop :) jak znajdziesz ten przepis to wklej go :) uwielbiam pichcic roznego rodzaju ciasta, ciastka, ciasteczka i torty :D również nie ciagnie mnie do slodkosci :) wczesniej czekolada byla dla mnie jak batonik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 18, 2012 dziewczyny halooooooooo a wy gdzie???? prosze meldowac sie na posterunku:D dzisiaj strasznie pusto tutaj:) ja jestem juz po obiado- kolacji : piers z kury i warzywka wszystko gotowane na parze bez soli:D ile krecic hula hop :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 18, 2012 Witajcie moje drogie wieczorkiem :) Ja dzisiaj w pracy jak i cały weekend ale już się melduję :) Moje dzisiejsze menu: - Śn - serek wiejski + waza II śn - sałątka grecka Obiad bigosik :) Podwieczorek - jogurt naturalny i maly jogurt owocowy Kolacja - 3x waza + 3 rzodkiewki i 3 plastry sopockiej, a teraz piję herbatkę :) Choć pokus wiele, nie dałam się na nic skusić i jestem z siebie i z Was dumna ! Mi wypadają włosy i kopiłam sobie Skrzypowite na włosy i paznokcie więc polecam ! Jest bardzo dobra i skuteczna bo kiedyś już brałam i na paznokcie się nada ! Mężowi na kolacje jajeczniczke na kiełbasce robiłam ale nie udziubałam ani krzty :) Ja akurat nie dopuszczam nic słodkiego do swojego jadłospisu nawet dietetycznych deserków bo jak już zacznę to będzie więcej i więcej i "bo dietetyczne" i dieta się posypie jak kiedyś.. więc wolę nie :) Nawet chrupek kukurydzianych nie ruszam ! Lece do malutkiej, ale będę tutaj wpadała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Maj 18, 2012 red lady - zapomnialam ze ty dzis w pracy :) ja tez dzisiaj twarda bylam:) jeszcze kolezanka mnie na frytki (takie z ziemniakow, nie kupne) namawiala ale nie i koniec nie zlamie sie :P pokrecilam troche hula hop ale brzuch mnie boli troche nie wiem czemu :( chyba od kawy wydaje mi sie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukająca motywacji 0 Napisano Maj 18, 2012 przez 2 dni nie miałam internetu, koszmar wprawdzie waga ciut niższa ale mam wrażenie że sobie odpuściłam musi być lepiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Maj 18, 2012 I ja rowniez sie melduje ;) na hula hop nie mam czasu ;/ chwilke mam wolna i juz wracam do corci..ma dzisiaj zly wieczor :( jak mi sie uda to wpadne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red-lady 0 Napisano Maj 18, 2012 Ja już na jutro przygotowuje sobie warzywa na patelnie na obiad bo jutro od 9 - 16 w pracy więc śniadanko zjem w domu, a drugie i obiad w pracy- warzywka w pojemniku sobie wezmę :) Kupiłam sobie sok marchewkowy z hortexu na jutro i będę popijała. polecam wam saszetki FITELLA około 2 zł w sklepie jedna a ja dzisiaj sobie kupiłam z tej serii muesli żurawinowe i owsiankę :) Lubię sobie dosypać do jogurtu lub po prostu owsiankę zalać wodą na szybko :) Świetna sprawa i nie droga. Na II śn lub podwieczorek w sam raz :) Strasznie mnie boli brzuch.. Przed @ jestem...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach