Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellow_24_

Szukam Koleżanki..Zajrzyj!:)

Polecane posty

Gość yellow_24_

Krótko, zwięźle i na temat. Poszukuję przyjaciółki, chciałabym poszerzyć grono swoich koleżanek..nie jestem les! Dla mnie przyjaźń polega na wspólnym stawianiu czoła problemom, na zaufaniu, wspieraniu i spędzaniu miło czasu (jeśli odległość na to pozwoli to możemy kiedyś spotkać się) Przyjaciółka to osoba której można się zwierzyć, wiedząc że zatrzyma to dla siebie, o którą można prosić o radę, wiedząc iż będzie ona szczera. Faceci proszę nie pisać! Chciałabym się zaprzyjaźnić z jakąś dziewczyną. Zostawiam swojego e-maila: yellow321@op.pl P.S Można bezpośrednio na pocztę zostawiać swoje numery gg:) Pozdrawiam Zapomniałam dodać mam 24 lata i jestem z województwa wielkopolskiego

Gość yellow_24_
Nadal aktualne!:D

też chętnie się dołącze..moje grono znajomych, takich najbliższych ogranicza się do 3, z czego dość często nie mają czasu, obgadują i nie są godni zaufania, ale lepsze to niż nic więc...

Gość yellow_24_
Alone_20 zapraszam na priv!:)

Gość HappyFacet
a to w przyjaźń damsko-męską nie wierzysz??

Gość HappyFacet
Pytanie było do autorki ale Ty też możesz odpowiedzieć.

Hmm. Teoria damsko-męskiej przyjaźni jest taka że ponoć takowa nie istnieje, gdyż zawsze jedna ze stron czuje coś więcej. Może i czuje może i nie, ale warto spróbować, ponieważ poznasz bardziej co myśli na dane tematy, poznasz zachowania, wady i cechy. Myślę, że po jakimś czasie może coś się narodzić z którejś ze stron, ale osobiście wolę relacje kobieta-męzczyzna niż kobieta-kobieta, bo od tej pierwszej można dużo się na uczyc i popatrzeć na śwat tak jak on.

Rozmawiając na różne tematy powie Ci zupełnie coś innego niż koleżanka, która mówi tak samo jak inne. Inny sposób myślenia w takiej przyjaźni, dlatego ja osobiście bym się skusiła.

Gość HappyFacet
No przyznam, że całkiem rozsądna odpowiedź. Osobiście uważam podobnie jak Ty. Inny sposób myślenia- podobno koniety dużo częściej używają lewej półkuli mózgu która jest odpowiedzialna za emocję. Natomiast faceci używają prawej odpowiedzialnej za logiczne myślenie i chłodną kalkulację.

Gość HappyFacet
Czy Twój nick jest prawdziwy?? tzn czy masz 20 lat i jesteś samotna??

Jest jak najbardziej prawdziwy :) Dokładnie..kobiety myślą i podejmują decyzje bardzo emocjonalnie..górują w nich przede wszystkim uczucia. Facet jak facet, wpierw woli pomyśleć, zanim coś zrobi.

Gość lalaalaa
ja Wlasciwie tez szukam prawdziwej kolezanki, takiej zeby sie smiac, pogadac itp znajomi- tak jak wyzej czesto zazdrosni, uszczypliwi... mam 21 lat ;)

Gość luck of run
alone20 skąd jesteś??

Gość lalaalaa
Zgadzam sie z Alone20- z facetem calkiem inna gatka i tez szczerze powie Ci wszystko ale z dystansem ;) przynajmniej wiesz ze mowi szczerze

Dokładnie. Powie z dystansem bo nie będzie okazywał uczuć, myśli racjonalnie, a nie 24/h myśli jak to bardzo kocha, tęskni marzy.. I właśnie to jest najgorsze, bo nie chcą tego pokazywać, uniesieni dumą, a czasami wypadałoby , bo tak naprawdę nie wierz co mu siedzi w głowie.

Gość lalaalaa
z krk ;)

Gość luck of run
Z Małopolski. Z tym okazywaniem uczuć to bardzo ważny jest odpowiedni balans. Przyznam, że mnie kilka kobiet uznało za oziębłego, bez uczuć chociaż pod tą maską jest inaczej. zostawcie dziewuszki emaile.

Gość smiesznotka
jestem za ! :) daj mi swoje namiary kochana :p

Gość lalaalaa
ja wlasnie ma takiego jednego kolege ktory powie mi ze np przytylam 2 kg ale jest to dla mnie calikeim inny przekaz jakby powiedziala mi to baba.. zaraz dodal ze prezy okazji cycuszki tez poszly w gore ;D i odrazu bylo lepiej hihihi

Dokładnie, co innego jak Ci powie to facet, co innego jak kobieta. Bo facetowi może się to podobać, a kobieta chce Ci dokopać, bo zazdrości :P moonia5555@wp.pl piszcie jak coś :)

Gość lalaalaa
a skad jestes? ;)

Gość lalaalaa
oollencja@interia.pl ;)

Gość yellow_24_
Temat cały czas aktualny:)! Pozdrawiam!:)