Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonaa33

słodkości do mdłości :P

Polecane posty

pająki wcale nie są gorsze. Pająka przykrywa się plastikowym kubeczkiem, między kubeczek a ścianę wsuwa się kartkę papieru, a następnie takiego gościa wyprasza się przez otwarte okno. Nie można unicestwiać, bo będzie padało.

żeby ona coś jeszcze robiła fizycznego, póki trenowała, to rozumiem, ale teraz to mnie wkurwia, że ona źre i chudnie a ja nie źre i tyje :( ja na pająki mam fobie więc nawet jak o nich pomyslę, to mnie trzęsie, aco dopiero coś z nimi robić... dżdżownice w łapy biorę więc myślę, że glista się wiele nie różni, nie obrzydza mnie, tyle, że mieszka w dupie a nie pod ziemią :D

cześć i czołem :) Jak się miewacie w te upalne dni? Też mam wstręt do pająków, zresztą robali w ogóle !

Patrisa ja za mlodu tez tak jadlam,moja sis jedna tez;jakbysmy dna nie mialy:D A teraz??mloda jest,niech je,nie zaluj:P potem cale zycie odchudzanie... Bylam w przychodni,zapisalam siebie,Starszego I Mloda do pielegniarki Bo niestety dochtury juz dzis not available:O coz,tu pielegniary tez tak mundre jak te w Pl:D wiec zobaczymy co nam wywrozy. Mozliwe zeby Starszy mial ospe po raz drugi??mowil ze ostatnio jakis mial w szkole...Bo te krosty jakies takie ospowate...

Patowa - ja Ci powiem - jako Wybitnie Doświadczona: jeśli nie maaz kibla "z półką" , musisz złożyć gazetę i na gazetę - jak pies przy tresurze.. :P :D Najgorzej przy sraczkach.. ale wtedy raczej nie pobierasz, chyba, że leżysz w szpitalu, jak ja i Ci każą.. :O

Pat- tylko lamblie. na owsiki była leczona z rok temu. Leczyć ją będą polskim odpowiednikiem niemieckiej esclamy. zobaczymy czy pomoże. Jak odszukam namiary na bakę to zostawię na czarownicach. albo nawet mailem Tobie prześlę. Zadzwonisz do niej i wszystkiego się dowiesz. Oni młodej próbki zbierali 8 dni i niestety gromadzilli to w lodówce:O Alle babka podobno jest świetna w tym co robi. mężowa siostra jest w tym obyta i mówi, ze gastrolodzy i alergolodzy znają i szanują ją od lat. nawet na oddziałach szpitalnych, jak w labo szpitalnym nie wyjdzie, to lekarze po cichu zachęcają do korzystania z jej usług

Mnie robale nie straszne- chyba że takie co w cielchu mieszkają. brrrr. a pająki mnie nie biorą szczególnie. nie żebym chciała sie z nimi miziać. ale nie morduję. mialam nawet zimą jednego takiego przyjaciela pod sufitem bo mi go było żal na mróz wywalać.

mini to dawaj babkę jak znajdziesz, jak już mam się w to bawić to konkretnie

ranyyyyy... skończcie już z tym gównianym tematem [paw pod krtanią] Przez was Fanny le Fan wpadła, przeczytała, wymiękła i poszła moje dziecko sprawdza, jak smakuje mydło O.o a kaszy nie chce jeść, paskuda. Może jej będe dosypywać płatków mydlanych? O.o

Akurat obie Ele są w dechę i z jedną robię już 18 lat, z drugą jakieś 15 :) Też byś nie pałała po 8 h w nagrzanym piekarniku umiejscowionym w rzędzie kilkumetrowych pomieszczeń, zwanych popularnie przez kol. Danusię boksami dla koni (klaczy..) A skończyła na dywanie u Szefa z zaleceniem, że w nowym roku pacjentów będzie Ci umawiać.. sekretarka (sic!) Już ona Ci poumawia..ze znajomością Tematu.. A obiecaną podwyżkę to se mamy wystrajkować.. :O