Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eciapecia222

testy owulacyjne?

Polecane posty

Gość eciapecia222

bladakreskana tescie owulacyjnym? Jak mam to rozumiec ikiedy mam robic te testy ile dni najlepiej po okresie czy jak zaczna kluc jajniki?

Gość eciapecia222
/?

Gość no ok,idealna dieta
Gówno warte te testy. Ginekolog powiedział że to taka zabawka. Obserwujesz się? W zeszłym cyklu robiłam,kreska cały czas była bladsza. W 18dc (przy 30dniowych) byłam na usg i lekarz powiedział że jestem w fazie poowulacyjnej- co pokryło się z moimi obserwacjami.

Gość eciapecia222
NO wlasnie tez tak mysle.. jestem dzien po okresie a strasznie kuja mnie jajniki szczegolnie prawy nie mozliwe zebym miala plodne?? robie test wychodzi blada kreska na

Gość eciapecia222
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość bialamasajka
Najlepsza metoda to metoda objawowo-termiczna. Aczkolwiek ja używałam mikroskopu owulacyjnego. O testach paskowych słyszałam niezbyt pochlebne opinie

Gość testyodpowiedz
Zeby test owulacyjny byl pozytywny kreska testowa i referencyjna musza byc takiej samej grubosci. testy najlepiej robic kolo południa wówczas nie przegapi sie najwyzszej wartosci poziomu hormonu lh, ktory wykrywaja testy. No i proponuje poczytać dlaczego testy owulacyjne bywają zawodne - http://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wyznaczanie-dni-plodnych-i-owulacji/czy-testy-owulacyjne-sa-wiarygodnym-zrodlem-potwierdzenia-wystapienia-owulacji,62.html